Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה טורבו 99 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה תודה לכולם על העזרה.עדיין מתלבט מאוד אבל מעריך את תשומת הלב שלכם והירידה לפרטים.תודה רבה.אגב למי ששואל זה רכב מסוכן-ממגרש ,עם תאונה מאחורה וטורבו שלא עובד וזה עוד לפני בדיקה אבל במחיר מצחיק מאוד יחסית למחירון.בגלל מגבלות תקציב ראשוני אני מחפש מציאה שאוכל לסדר לבד בבית -בנתיים יש סוזוקי סוויפט לאישה כך שאין לחץ. מדובר על 40 - 50 אלף ש"ח קניה.

פורסם
לאיציק אהלן.אשתי עושה 60 ק"מ ביום מטבעון לצומת גולני וחזור-בתור אקס תל אביבי-בתוך העיר האופציה הזו לא הייתה עולה בכלל.פשוט מאז הלכה ה MI אין מרגוע לחשק ואין טעם להחזיק שלוש מכוניות בבית-נניח איזה AX SPORT או משהו כזה.

אז למה בכל זאת לא לחפש איזה 306 XSI משנתון 98 לערך ?

או אולי חלופה אחרת מבית PSA עם גיר ידני ומנוע 2000 ?

אז נכון שזו לא תהיה MI - אבל כשאין ברירה ואי אפשר להחזיק 3 מכוניות בבית, צריך גם קצת להתפשר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לדעתי תמשיך לחסוך ותקנה רכב עם היסטוריה מתועדת ויד נמוכה. הרכב הזה נראה לאחר התעללות והזנחה. להערכתי עלויות התיקון יעברו בנקל את ההנחה שתקבל. לא הייתי נוסע מחוץ לעיר(בטח לא הייתי שולח את אשתי) עם רכב בעל פוטנציאל תקלות גבוה(חורף, לילה וכד').

המכה מאחורה בסבירות גבוהה מהיגוי יתר ומכה בצד האחורי. יש סיכוי גבוה לשלדה מעוותת, ואת זה קשה מאד לתקן אם בכלל.

ל- obarshad- צריכת דלק של 1:9 נמדדה במספר רב של פעמים.

אצלי ברכב עם 280000 ק"מ, והתקלות שהיו לי עד היום:

מדחס מזגן הוחלף.

רדיאטור נוזל הוחלף.

גוורנור- יקר יחסית, בערך ב 250000 ק"מ.

זהו.

גיר- תקין לחלוטין וחלק, קלטצ' מקורי עדין אבל בסוף חייו.

טורבו תקין- מקפיד על המתנה בהדלקה/כיבוי.

בין טיפולים(12500 ק"מ) מוסיף 1/2 ק"ג שמן.

ההוצאה העיקרית שלי- צמיגים ובנזין 99.

בסה"כ, ולמרות הקילומטרז' הרכב נראה ומרגיש נהדר.

• תוכן חדש...