Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום....לא הזמן עכשיו לספר תסיפור אני ממש דואג ונמצא בלחץ..בקיצור נכנסתי לפניה של 90 מעלות בערך במהירות גבוה....התוצאה משולש ימין שבור..אולי מישהו בעל פירוקיה בדרום ויש לו את החלק: משולש ימין לסוזוקי באלנו 2000...זה דחוף...מי שיכול לעזור אני אשמח, תודה..

ליצירת קשר: 067944915

פורסם

הגיוני שצריך כיוון פרונט.

לבדוק את מערכת ההגה וכל הקשור אליה.

אני מקווה שהנזק לא גדול. תעשה פה חיפוש על פירוקיות באזור שלך ותתחיל

לחפש. בלאנו הוא רכב נפוץ לא צריכה להיות בעיה. בדוק גם כמה עולה החלק חדש

אולי עדיף כבר חדש וזהו. כמו כן בדוק נזק כללי. במידה והוא גבוהה תבע את הביטוח

על עלות התיקון.

גיא

פורסם
שלום....לא הזמן עכשיו לספר תסיפור אני ממש דואג ונמצא בלחץ..בקיצור נכנסתי לפניה של 90 מעלות בערך במהירות גבוה....התוצאה משולש ימין שבור..אולי מישהו בעל פירוקיה בדרום ויש לו את החלק: משולש ימין לסוזוקי באלנו 2000...זה דחוף...מי שיכול לעזור אני אשמח, תודה..

ליצירת קשר: 067944915

תבדוק עלות של משולש חלופי(לא מקורי), יכול להיות שהמחיר לא כל כך גבוה ואולי משתלם לקנות חדש.

פורסם

מחיר של חדש הוא 800 ש"ח...ולפי מה שהבנתי הוא רק מקורי..לא שווה לערב ביטוח כי ההשתתפות עצמית גבוה מאוד,וגם שהפרמיה תעלה.

לא ממש מצאתי בחיפוש פירוקיות באזור הדרום מי שיש לו איזשהו מידע ויכול לעזור ,נשמח...תודה.

פורסם

לפי מה שרואים כעט במוסך הנזק הוא רק משולש ועוד חלק קטן שמקשר משהו..הם אמרו שיתקנו את זה אז יבדקו יכול ליהיות שיש עוד שמהו שניזוק(באמת מקווה שלא).

פורסם

לרגע חשבת שאתה באימפרזה? :lol:

מה יש לך, ראית מהיר ועצבני...

ובכלל בזמן האחרון קוראים מלא דברים מוזרים... מה שהיה לי ביום ראשון, ואז הירי ליד השכונה שלנו, זוכר? בת 16 נרצחה. יום למחרת ראיתי 2 מכוניות הפוכות בצד הכביש, תאונה לא קלה ליד הבית שלי ב6 בבוקר ( 3 מכוניות )

וגם אתה עכשיו... הנחס עובר מאדם לאדם השבוע...

פורסם

ובכלל בזמן האחרון קוראים מלא דברים מוזרים... מה שהיה לי ביום ראשון, ואז הירי ליד השכונה שלנו, זוכר? בת 16 נרצחה. יום למחרת ראיתי 2 מכוניות הפוכות בצד הכביש, תאונה לא קלה ליד הבית שלי ב6 בבוקר ( 3 מכוניות )

תחייך , בקרוב אצלך...

:idea:

:roll:

פורסם

תחייך , בקרוב אצלך...

:idea:

:roll:

היה כבר. :roll:

אז בנראה זה אצלך בקרוב..

פורסם
למה להשתולל עם סוזוקי באלנו????????? :roll:

כי יותר זול לתקן את זה אחר כך מאשר לתקן ב.מ.ו. סדרה 5, נראה לי ...

My responses are limited. You must ask the right questions

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...