Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח אם זה המקשר לבולם אבל זה חלק קטן שמקשר בין המשולש לעוד משהו אם אני לא טועה זה איזשהי זרועה...המוסך הזמין אותו ומחירו 150 ש"ח...

בקשר להשתוללות רציתי להכנס קצת מהר לפניה..וזה בטיפשוטי ולא ממש משנה באיזה רכב היתי!!

כל מיקרה משולש הוזמן מבאלנו מפרוק בפתח תיקווה שקיבלה תאונה "מאחורה" :lol:

מגיעה מחר, המחיר 500 ש"ח, בטוח שחנות ששמנו אני קונה תמשולש קנה בעצמו ב 300 ועושה עלי רווח...השאלה אם משולש מפרוק זה לא משהו שלא כדי לקנות וגרום נזק או משהו?

פורסם
כל מיקרה משולש הוזמן מבאלנו מפרוק בפתח תיקווה שקיבלה תאונה "מאחורה" :lol:

מגיעה מחר, המחיר 500 ש"ח, בטוח שחנות ששמנו אני קונה תמשולש קנה בעצמו ב 300 ועושה עלי רווח...השאלה אם משולש מפרוק זה לא משהו שלא כדי לקנות וגרום נזק או משהו?

קודם כל תאונות קורות לכל אחד, וללא מעט אנשים פה בפורום יש רגעי התחרעות. טוב ששכר הלימוד שלך לא כלל גם פגיעה בנפש.

תראה, זה שבעלי מקצוע עושים רווח זה לגיטימי לחלוטין. אתה עשית תאונה והם לא צריכים לתקן את הבעיה שלך חינם לשם שמיים.

והתשובה לשאלתך - משולש מפירוק לא אמור להיות בעייתי. מדובר בחלק מתכת, שאם לא חטף פגיעות אמור להיות במצב טוב. קשה לי להאמין שבעל פירוקיה יהיה כל כך חסר מצפון שימכור משולש עקום. ובטח לרכב נפוץ כמו שלך.

אתה יכול להיות רגוע.

פורסם

קיבלנו את המשולש...הוא מתאים אך ההבדל שבמקורי יש חורי "הקלה" באמצע וזה יציקה אחת..כנראה שזה הבדלים בין הדגמים כי המשולש שקיבלנו לפי מה שאמר הוא מבאלנו 2002 ושלי 2000 אך אולי כל זה סתם דיבורים.ishpuz הבעיה שבשום מקום לא מצאתי את המשולש בגלל זה הזמנתי מחנות חליפים שבעצמו השיג מפרוק..

עכשיו נותר להחליף ג"אנט ו לעשות כיוון פרונט...מישהו יכול לתת מחירים?

פורסם

תודה guy ,יש לי עוד שאלה שמתרידה אותי: למה במשולש יש מין חורים כאלה ויוצא שהמשולש עצמו דק מאוד...? ובמשולש החדש שהתקינו אין את החורים האלה...למרות שאמרו לי שזהו משולש מבאלנו אך משנתון גבוה יותר..אז השאלה למה החורים ומב יכול ליהיות ההבדל שבמשולש אחד יש חורים והשני לא?

פורסם
תודה guy ,יש לי עוד שאלה שמתרידה אותי: למה במשולש יש מין חורים כאלה ויוצא שהמשולש עצמו דק מאוד...? ובמשולש החדש שהתקינו אין את החורים האלה...למרות שאמרו לי שזהו משולש מבאלנו אך משנתון גבוה יותר..אז השאלה למה החורים ומב יכול ליהיות ההבדל שבמשולש אחד יש חורים והשני לא?

:?::idea::?::idea::?:

פורסם

טוב אנשים הכיוון פרונט היה צריך לעלות לי יותר מ 600 ש"ח ,עלה לי בערך 430..סיכמנו בלי מע"מ ..... אז ככה כיוון פרונט רגיל עולה 220 ש"ח במכון המומלץ באשקלון, אך היה צריך לישר ציר אחורי, להזיז גלגל אחורי קדימה ועוד דברים שקשורים לכיוון שאני לא ממש יודע..נראה די בסדר:הגה ישר,לא רועד ונדמה לי שלא סוחף לשום צד,למרות שאבא שלי אומר שסוחף קצת ימינה..מחר נקפוץ שיבדקו,

אז מה אתם אומרים לא הגיוני שיקחו ממני סכום כזה או שזה מוצדק?

נ.ב- הפעם מבקש לא להתעלם . :x:?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...