Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 15,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:razz: צודק, נסחפתי איתם קצת.

בכל אופן, מצאתי סופר לנסר עם 130000 ק"מ, אוטומט, מצבה לא הכי טוב, אבל מנוע וגיר תקינים לגמרי, יש בעיה עם הקומפרסור של המזגן, יש לה קצת חלודה בגג, צבע דהוי (שחור) בגלל השמש הישראלית ובעיה עם חלון חשמלי אחד, בדלת האחורית מהצד של הנהג, מה לדעתכם כדאי לעשות? לקנות ב13000?

אני לא מתכוון לתקן את הנזקים, חוץ מהקומפרסור.. האוטו נוסע לא רע.

לא!!

ב-14 קניתי יד ראשונה שמורה מטופלת במורשה. נמכרות בגרושים.. תהייה סוחר ממולח.. תסביר לו שהן בעייתיות עם הגיר, שאתה לא יודע אם הוא יילך מחר בבוקר ושהוצאה של 5K שקל כבדה עליך... ואתה מוריד במחיר גם כי לרכב אין שוק וגם כי הגיר בעייתי. אצלי זה עבד :)

וקולר לגיר זה חובה!

פורסם

הפיז'ו היחידה שבאמת הייתי לוקח אם היתי מוצא אחת במצב טוב היא ה306, אני פשוט לא אוהב מכוניות קטנות, 205, 105 הן אולי באמת טובות, אבל אני פשוט לא אוהב אותן, אני גם התרגלתי לכל הפינוקים הקטנים האלה שנקראים חלונות חשמל, נעילה מרכזית מהשלט, וכ"ו וכ"ו.. אז מבחינתי ה 205 וה105 לא באות בחשבון, פשוט בגלל שאני לא אוהב אותן

לסופר לנסר אין שוק??????? אתה בטוח? כי דווקא אני חשבתי שזה רכב עם שוק טוב מאוד, איפה מצאת רכב כמו שאתה מתאר במחיר הזה?? וכמה זמן חיפשת? כי אני ראיתי אולי 10 מכוניות כאלה וכולן עם קילומטראז' מטורף, לא במצב מי יודע מה ועולות יותר מ17000 ש"ח אם הן עומדות בקריטריונים של קילומטראז' ,יד ,מצב מכני וחיצוני

• תוכן חדש...