Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לדעת איזה רמקולים יתאימו לאדם אשר שומע רק סלסה

תקציב לרמקולים 9\6 הוא 500-600 שקל

ותקציב לקומפוננט הוא 700 שקל

בתודה מראש משה

פורסם

לך על מורל!הם האמיתיים ביותר במחיר הזה!גם הקומפוננט,וגם ה 6X9.

הקומפוננט לא זול...בסביבות ה1000-1200.

יש גם MAGNAT....ב500-600

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

הייתי הולך על 6X9 של סאונדסטרים http://www.soundstream.com/intl-speakers-los.htm המחיר שלהם בערך ה 400 ש"ח לזוג,הקומפוננט הייתי קונה גם כן של סאונדסטרים דגם XSC http://www.soundstream.com/components-xstream.htm המחיר שלהם בסביבות ה 700 ש"ח.

אני שמעתי הרבה רמקולים מחברות שונות בתקציב שנתת ולפי דעתי אלו הרמקולים שיתאימו לך לסוג המוסיקה שאתה שומע(אני גם שומע שירים בסגנון שלך) כך שלפי דעתי זה יתאים לך בול.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מה זה די להמליץ על מורל ?! איזו מין הצהרה זו ?!

נכון שיש עוד חברות , אבל כל אחד ממליץ מניסיונו האישי ! ואני שמעתי בסדר גודל הזה די הרבה סטים והמומלץ לדעתי הוא הדוטק !

אני לא שמעתי את הסידרה הנמוכה של הרץ , ואם אתה רוצה להמליץ עליה - בבקשה , אבל מה ההצהרה הטיפשית הזאת על מורל !?

פורסם

צודק!

סאונד...זה עניין מאוד אישי...,כמו כל דבר אחר בחיים

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

• תוכן חדש...