Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נתקע

ToMeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תומר, כל אלו מעידים שהוא עומד למות בקרוב.

כדאי שתכין את עצמך עם דיסק קשיח נוסף, או שפשוט תצרוב רק את מה שחשוב לך (בהנחה שיש לך שם סרטים, משחקים ושאר הורדות וירקות, ולא מידע חשוב ללימודים וכו').

אחרת - אתה יכול לרכוש גם כונן נייד שמתחבר ב-USB, שמור עליו גיבויים, מקסימום יהיה לך עוד כונן נייד, אבל כל הסימנים מצביעים שהוא ימות בקרוב, ואתה לא היית רוצה לאבד את כל המידע בגלל שלא דאגת לזה מספיק.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

365 ש"ח במרדנית (חברה שאישית אני מכיר, את היותר זולות לא יצא לי להכיר, כך שאני לא פוסל, אך לא ממליץ).

אם זה יקר - תתפשר אולי על 80GB:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=128970 .

מחירו סביב 260 שקל.

כונן קשיח חיצוני יקר מאוד - מעל 400 שקל.

** עריכה **

תנסה אולי לחפש ביד שניה, או מ"פירוק" ( :D ) - אולי מישהו מוכר חלקים.

בדר"כ כוננים קשיחים חיים יותר מ5 שנים, כך שאם הוא בן שנתיים בערך, הוא אמור להיות בסדר...

פורסם

אני מבין שהיה לך "סיפור" איתם...

גם PLONTER ו-LAMIR מוכרים.

בכל אופן - המחירים די דומים בכל החנויות, זה רק לקבלת מושג לגבי המחיר, אם יש לך חנות ליד הבית, יעלה כמה שקלים יותר, אבל לא תתרוצץ בין חנויות.

פורסם

לא סיפור אלא סרט

בוא נגיד שמחשב שקנינו מהם לעסק, נשרף אחד הכרטיסים על הלוח וזה לקח חודש לתקן ובנתיים העסק היה מושבת ולהם לא היה אכפת מהעניין.

גם הקשיח שיש לי עכשיו שעושה את הבעיות הוא מאצלם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לגבי ההשבתה של העסק אתה צודק. זה ממש קריטי ולא קל.

בכל אופן, אני בספק אם זה בעייתי כרגע בגלל שזה קנוי אצלם, זה חלק שעם הזמן מתבלה - כמה שנים הוא נמצא אצלך כבר?

בכל אופן - קח בחשבון שלא תוכל לגבות את כל המידע (אם מדובר ב120GB לגמרי), אם אתה קונה 80GB. אני אישית חושב שעדיף להשקיע עוד קצת ולקחת 160. אם אתה קצר בכסף כרגע, תניח את הדיסק ההוא בצד, וכשתהיה לך אפשרות תקנה 160, אבל שמור עליו טוב, אולי תשים אותו במארז רק תנתק אותו.

פורסם

איך אתה יודע מאיזה משני הכוננים יוצא הקליק? אם המחשב נתקע יכול להיות מאוד שמדובר בכונן הראשי דווקא ששובק חיים. תנסה כמו שנאמר לבטל את כל התכונות חוסכות החשמל יתכן שזה דופק משהו...

כמו כן לגבי מרדנית אני לא יודע מדוע אתה שלילי - יתכן וזה לא היה תלוי בהם?

אני קניתי מהם צורב DVD LG ועשה בעיות אחרי 8 חודש החליפו לי לחדש מדגם יותר מתקדם. אני אישית מרוצה.

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

זה כן היה תלוי במרדנית, הסניף ברעננה שלח את הלוח לסניף בחיפה כדי שהם יאשרו החלפה וישלחו חזרה לוח לרעננה. עד פה נשמע צולע אבל מסתדרים.

הבעיה נוצרה שחיפה שלחו לוח לא מתאים והיה שם לוח שכן מתאים אבל מיושן יותר ולא הסכמתי שישימו לי לוח מיושן יותר. זה קרה חודש לאחר שהמחשב עבד בעסק.

יש לי נטייה לחשוד בקשיח של מרדנית כי עכשיו כשהוא מנותק המחשב שקט יותר וזאת עוד סיבה מבחינתי

in the face

with a chair

פורסם

ושוב נתקעעע

הפעם יש רק קשיח אחד של 30 גיגה עםה מערכת הפעלה.

עכשיו כדי לבדוק אם זה הוא או לא, כדאי לי להביא קשיח אחר עם מערכת הפעלה לשים ולראות מה יהיה?

in the face

with a chair

פורסם

לוטו מילאתי אתמול

אמרתי וואלה אני זוכה אני מטיס לפה וטרינר מומחה לכלב

אבל לא בא המזל

in the face

with a chair

• תוכן חדש...