Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נתקע

ToMeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

P4 1.8

XP PRO

המחשב פשוט פתאום נתקע, נשמע קליק כזה מאחד הקשיחים והמחשב לא מתפקד והנורה בפאנל של המחשב דולקת רציף.

זה קורה בלי הודעה מוקדמת ולא בגלל פעולה מסויימת.

הדבר הכי חם במחשב זה קשיח שהוא על 45 מעלות אבל זה תמיד היה ככה ולא היתה הבעיה הזאת.

יש כיוון לבעיה?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן יש עוד אחד אבל P3

במידה וזה אכן הכונן שאני חושד בו ויש בו 120 גיגה חומר, איך מבצעים העברה לכונן חדש? אני יודע שאין אפשרות לחבר 3 כוננים על אותו המחשב.

in the face

with a chair

פורסם

יש גם יש אפשרות.

לכל מחשב יש שני יציאות DMA שלכל אחת ניתן לחבר כבל כפול - כלומר עד 4 כוננים קשיחים או רגילים. רק צריך לשים את הג'אמפר במקום הנכון.

אגב נשמע לפי דבריך כמו תקלה בהארדיסק ואם החומר שם חשוב ולא סתם דברים שהורדת יש מקומות שמתמחים בשחזור החומר מהכונן, אז אם זה באמת חשוב אל תטגן אותו יותר אלא תפנה לבעל מקצוע בתחום.

...Carpe Diem

פורסם

תנסה להפוך את ההארד דיסק התקין מבין השניים למאסטר ולהתקין עליו מערכת הפעלה ואת הדיסק הפגום לסלייב כך שיפעל בתר כלי איחסון בלבד ושלא תופעל ממנו שום תוכנה .

לאחר מכן תשתמש באחת מהתוכנות שיכולות להעתיק דיסק אחד לשני כמו נורטון גוסט או פארטישן מג'יק .

ים long time no

פורסם

בחיים לא

הסלייב אצלי הוא 120 גיגה לחומר

המאסטר הוא 30 גיגה נטו למערכת הפעלה בלבד

in the face

with a chair

פורסם

בכל מקרה, לפני שהבעיה מחמירה, תן פקודה להעתקה של כל החומר החשוב, אחר כך טפל בתקלות, תתחיל בקטן, תוכנות מסויימות ואחר כך אם הוא עדיין באחריות, שלח אותו בתוקף האחריות, אם אני לא טועה לווסטרן דיגיטל יש 3 שנים אחריות, לא יודע בקשר לשאר.

יש שמועה שאומרת להקפיא את הכונן בפריזר לפני שמנסים להציל אותו, באמת.

פורסם

אור אמרתי שאני חושד בקשיח עם החומר כבעייתי, אני לא סגור שהוא הבעיה.

הוא של מקסטור

המחשב והקשיח לא באחריות כבר מזמן, חבל לי לקנות קשיח חדש עכשיו ואז יתברר שזה לא הוא ואני אתקע עם קשיח נוסף ללא שימוש.

in the face

with a chair

פורסם

הוא מתחבר בIDE?

אם כן , חבר אותו במחשב השני, אין לך מה להפסיד.

רוב הסיכויים שזה אכן ההרד דיסק.

כמו כן, יתכן והוא מתחמם כתוצאה מהבעיה, אזי יש לך אפשרות לעשות 2 דברים:

1) לסדר באופן זמני כמה מאווררים עליו, או לפתוח את צד המחשב ולכוון מאוור גדול, או בכלל להדליק מזגן - כדי להוריד את הטמפ', אולי זה יעזור באופן זמני שתוכל להעתיק את המידע.

2) אם המידע מאוד חשוב, לרחם עליו, לנתק אותו ולקחת לבעל מקצוע.

בהצלחה.

פורסם

תומר בשביל זה צריך לחבר כל כונן בנפרד ולעשות לו בדיקה, אם אי אפשר לבד, לחבר אותו כסלייב ולעשות לו בדיקה רצינית, בעזרת תוכנות יעודיות, בכל מקרה, לבודד אותו ולחבר אותם אחד אחד למחשב אחר.

פורסם

המחשב לא נתקע כל שניה ככה שאין בעיה רצינית כרגע

הקשיח של 120 גיגה יושב מעל הקשיח השני, ובאברסט אני רואה את החום של שניהם, כמובן שהעליון (120 גיגה) חם יותר, אבל הוא על 45 מעלות שזה לא נראה לי כזה קריטי ורוב התקיעות זה בלילה כשלא משתמשים בכלל במחשב. בבוקר אני קם ורואה שנתקע

in the face

with a chair

פורסם

טוב הוצאתי את הקשיח עם החומר, השארתי רק את זה עם המערכת הפעלה.

במידה ולא יהיו עוד בעיות

איך אני אדע למשל אם הבעיה היא שהקשיח השני גוסס או שזאת רק בעיית התחממות?

לפני כל ניתוק יש קליק כמו של קשיח מקולקל (אני מכיר את הרעש כי היה לי אחד שהתאבד ותיקתק בלי הפסקה)

in the face

with a chair

• תוכן חדש...