Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

היום אני נוסע בכביש בגין(ירושלים) בנתיב הפניה לכיוון מעלה אדומים ופתאום מזהה על הכביש חפץ די קטן מלבני(כמו חתיכת ברזל), מכיוון שלא הספקתי לעקוף עליתי עם אחד הגלגלים עליו ואז נשמע בום מאוד חזק מתחתית הרכב וכמה מטרים אחרי זה נכבה המנוע וירדתי לשוליים. לאחר מספר בדיקות הבנתי שהבעיה זה באספקת הדלק. ניסיתי את הכפתור של ניתוק הדלק וזה לא עזר בדקתי התנגדות במגעים של המשאבה והיה התנגדות כלומר היא היתה תקינה, בדקתי שמגיעה מתח למשאבה ואכן הגיעה מתח (בערך 6 וולט) אך עדיין המשאבה לא פעלה, אפילו פירקתי אותה לראות אם היא שלמה פיזית וגם זה היה תקין. אחרי שישבתי וכבר רציתי להזמין גרר ניסיתי עוד פעם ללחוץ אל הכפתור, אך הפעם עם ידית של המברג ופטיש קטן נתתי דפיקות קטנות ואחרי זה האוטו הניעה.

עכשיו השאלה שלי זה כיצד מפסק זה פועל (ניתוק מכני או חשמלי כל שהוא) והאם זה סביר שמכה חזקה בגחון הרכב הפעילה אותו או שיש בעיה של רגישות יתר.

אני גם חייב לציין שכל כמה דקות נעצרו רכבים שנהגיהם גם קיבלו את המכה וגם חיפשו פגיעות חלקם גם אמרו שיש רעשים מוזרים בעקבות זה אך הרכב שלי הוא היחיד שנכבה.

פורסם

לא הייתי מסיק מסקנות כל כך מהר, לפעמים אחרי פגיעה כל שהיא הרכב נכבה, ולאחר מנוחה קצרה הוא יכול להניע, זה לא אומר שהבעיה תוקנה, לדעתי גש למוסך הקרוב, ספר לו על הבעיה וקבל חוות דעת.

פורסם

אכן מחר בבוקר אני אגש למוסך על מנת לבדוק את גחון הרכב

והבעיה כן היתה באספקת דלקמכיוון שנתיקתי את קו הדלק באזור הפילטר וניסיתי להניעה ולא יצא דלק מהצינור

• ספונסר פורום
פורסם

המפסק הנל נקרא בשפת העגה "מתג אנרציה" יש בתוכו כדורית ברזל שמעלי יש שני חתיכות פח משולבות בלחץ מתון,בשעת פגיעה הכדורית נוקשת על הפחיות שמתנתקות אחת מהשניה ומפסיקות את המתח למשאבה,לחיצה על המתג משלבת את הפחיות שוב.

אורן

פורסם

השאלה הנשאלת היא אז מדוע כן הגיעה מתח, בחיבורים יש 5 פינים 2 מינוס 2 פלוס ועוד חיבור שמפעיל כנראה את הנורית שנגמר הדלק ונותן התראה למחוון.

כשה סובבתי סוויץ סיבוב אחד (הנורות נדלקות) היה מתח של 6 וולט באחד מהפלוסים(הצדדי ביותר) וכשה נתתי סטרטר היה מתח גם בפלוס השני(זה שנמצא באמצע) גם של 6 וולט. אם מפסק זה מופעל האם הוא לא אמור להפסיק את אספקת החשמל למשאבה לגמרי? לפי AUTODATA המשאבה פועלת על 12 וולט האם מזה ניתן להסיק שמפסק זה רק מקטין איכשהו את המתח למשאבה אך לא מנתק אותו לגמרי.

אומנם היתי היום כבר במוסך ונאמר לי "האוטו עובד עכשיו אז על תשבור את הראש",

אבל עדיין זה מוזר לי.

• תוכן חדש...