Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי ידית הילוכים חדשה. כשהוצאתי את הידית המקורית של הרכב הרגשתי שיש לה קצת משקל (גם לידית שקניתי היה בערך אותו משקל), איך זה משפיע המשקל הזה? ואיך זה משפיע אם אני נוסע בלי ידית הילוכים (הראש של הידית)? אני לא יודע אם זה פסיכולוגי, אבל אני הרגשתי קצת הבדל בקלאץ' אחרי שהחלפתי את הידית...

פורסם

זה רק בראש שלך!

יכול להיות שהמקורי עשוי מחומר אחר ומה שקנית עשוי מחומר אחר לכן אחד יותר כבד מהשני.

פורסם

תנסה להחליף את הפקקים של הוונטילים בגלגלים אתה לא מתאר לעצמך באיזה הבדל תרגיש(לפחות עוד איזה 5 כ"ס).

עכשיו ברצינות,ההבדל שאתה מרגיש הוא רק בראש שלך ופסיכולוגי.

המשקל בטח ביגלל שהידית עשויה מברזל או מסגסוגת כלשהי מכאן בא כל המשקל.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כנראה לא הבנתם את השאלה. אני לא אומר שהידית שקניתי שוקלת יותר מהמקורית (למרות שהמקורית לא עשויה ממתכת), אלא ששתיהן שוקלות בערך אותו משקל. הידית שקניתי אכן עשוייה ממתכת כלשהי. אבל השאלה היא למה צריך שיהיה לידית משקל מסויים? ומה ההבדל אם אני אסע בלי ידית?

פורסם

בתור מישהו שכבר "תלש" שלוש פעמים את הכדור שבקצה ידית ההילוכים, התשובה היא פשוטה למדי - זה לא נוח.

הכדור יותר נוח להחזקה.

נ.ב. שלוש פעמים - על שלושה רכבים שונים... כנראה שאני קצת יותר מידי אגרסיבי עם הידית המסכנה...

ניר

פורסם

למשקל הידית .

כמו זריקת אבן צריכה האבן לשקול משקל מסוים אלמנת לצור כח התמדה ולעוף רחוק יותר כלומר אם תזרוק חתיכת קל קר לא תגיע רחוק כנל לגבי ידית ההילוכים אם היא היתה במשקל נוצה העברות ההילוכים היו מעט קשות יותר היד היתה מפעילה יותר כח בידית הכבדה מהרגע ששחרת את ההילוך ישנו כח התמדה ומשקל הידית עוזר לך לשלב בנוחות ללא מאמץ כלל

יגאל

החיסרון הוא שבתימרון קיצוני כמו קפיצה של הרכב ההילוך עלול לקפוץ לניוטרל

פורסם

אתם ממש לא הבנתם אותי... אני אמרתי שינוי ולא שיפור . למשל כשאני נוסע בעלייה בהילוך ראשון על מהירות איטית מאוד אז הרכב פחות רועד.

פורסם
אתם ממש לא הבנתם אותי... אני אמרתי שינוי ולא שיפור .למשל כשאני נוסע בעלייה בהילוך ראשון על מהירות איטית מאוד אז הרכב פחות רועד.

תבדוק אויר בגלגלים.

• תוכן חדש...