Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי יהיה לך מאוד קשה למכור את הרכב אתה תהיה יד עשירית והקונה יהיה כבר 11 ובקשר לקילומטרז' תבדוק את זה שלא הורידו שם מספרים.

אבל בכל אופן אחלה רכב אם תקנה אותו תהנה.

ואל תמהר תבדוק עוד כמה רכבים.

פורסם

לדעתי זה קצת בעייתי לרכוש את הרכב. נכון שרכב זה לא השקעה אבל עדיין זה לא אומר שצריך לקחת סיכונים.

קודם כל, יד 9, אתה תהיה יד 10 זה אומר בערך כל שנה וכמה חודשים החליף הרכב ידיים. כמו שאתה חושש לקנות אותו יחששו לקנות אותו ממך עוד יותר... בנוסף ברכבים כאלו ובעיקר שמחזיקים אותם לתקופה קצרה יש חשש גדול שלא שמרו עליהם והתנהגו עליהם לא בעדינות.

דבר נוסף, 120,000 ק"מ והחשש שלך מהגיר. אני מניח שעשית סיבוב על הרכב ובגלל זה יש לך חשש. אני לא יודע את ההיסטוריה של הרכב אבל יש שאומרים ש-120000 זה הזמן לעשות שיפוץ לגיר וזה עולה בסביבות 5-6 אלף. קח את זה בחשבון זה סכום לא מבוטל שאתה רוכש רכב ששווה 25 אלף.

מבין שאתה נעול על הרכב ואני בעד. אבל, לפני שאתה קונה אני מציע לך לעשות חיפוש נוסף ולא למהר לרכוש את הרכב. תראה אולי אתה מוצא אחד במצב יותר טוב, אני ראיתי ביד2 למכירה (תחפש תחת 206CC).

אני קניתי 206CC לפני 3 שבועות ולמרות שהיו רק כמה ימי שמש בתקופה הזאת זה כיף לא נורמאלי ואני מקווה שהכל יסתדר לך.

הכי חשוב לא למהר.

שיהיה בהצלחה

רון

פורסם

עריכה: רק עכשיו שמתי לב שההודעה מאוגוסט 06 - למה באמת הקפצתם אותו?!

עוד עריכה: רק עכשיו שמתי לב ששני המגיבים חדשים בפורום - להם מותר לטעות. אני סתם עשיתי פדיחות לעצמי.

תראה - הרכב בן 12 שנה.

נגיד הרכב עבר כל שנה למישהו אחר בממוצע. (בהנחה ומי שקנה אותו חדש שמר אותו קצת)

כעקרון - זה מוגזם, אין סיבה לקנות רכב לשנה ואחרי זה למכור.

אם אתה מפחד רק מהבחינה של הידיים - אז זה תלוי. אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב שנתיים שלוש - תוכל להסביר לקונה הבא שאתה שמרת על האוטו במשך כמה שנים. אם אתה לא יודע \ חושב שתמכור אותו תוך שנה או פחות - זה יגרום לקונה לחשוש.

אני אישית קניתי AX GT יד 15. אמנם קניתי אותה ב2000 שקל ובניתי על זה שהיא תסע רק 8 חודשים (עד שנגמר לה הטסט - היא לא הייתה במצב של לעבור טסט בלי השקעה של פי 2 ממחירון) אז לא היה אכפת לי, אבל בסופו של דבר קנו ממני אותה ב1000 ש"ח. (מישהו רצה להחיות את הAX GT שלו והשתמש בחלקים של המכונית שלי).

זה תלוי בשוק של הרכב. תראה כמה ידיים יש לשאר ה306 קבריולט ואז תחליט.

• תוכן חדש...