Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני לפני קניה של 306 קבריולט

עכשיו ככה הרכב יפה מאוד גג חדש 120000 ק"מ המחיר מתאים לי אבל הבעיה היחידה שמפחידה אותי היא שהרכב הינו יד 9 [08 ברישיון] ואני פוחד שלאחר זמן יהיה לי קשה למכור אותה אשמח בלקבל את הצעתכם בנושא תודה

הכול יהיה בסדר

פורסם

לא, הוא לא רציני, היה לו משעמם אז הוא פתח את השרשור וכתב שהאוטו יד תשיעית

מה שחשוב הוא מצב הרכב בלבד, בתנאי שאתה קונה אותו בשביל לנסוע עליו

אם אתה קונה בשביל למכור, קנה מאזדה 3, אחלה ביקוש יש לאוטו

פורסם

אופיר זה ברור שאני קונה לשם נסעיה אבל בבוא הזמן אני אמכור אותה

ואני פוחד להתקע איתה תראה אני מבין שזה לא השוק של מזדה אבל אני דיי פוחד מהיד

הכול יהיה בסדר

פורסם

רכבים כאלה בדר"כ מחליפים ידיים בתדירות גבוהה.

למרות שהיד ממש ממש גבוהה אם זה היה ברכב משפחתי ואפרורי רגיל הייתי כמעט פוסל על הסף,אבל במקרה הזה אם הרכב במצב טוב אז אין סיבה לא לקנות כמובן בהורדה מסוימת מהמחירון.

פורסם

אין מבחר גדול מידי של 306 קבריולט.זה לא רכב שנמכרו מאות ממנו בארץ. אם זה הרכב שאתה מחפש, ומצאת אקזמפלר שמור ומטופל (מכנית וחיצונית) אז בהורדה מסויימת במחיר כדאי ללכת על זה.

אבל אם אתה מחפש רכב קבריולט, ולאו דווקא 306 קבריולט, אז אתה יכול למצוא מכוניות שמורות יותר.

אם אתה לא סגור אך ורק על 306 ,אז יש קרוב לבית שלי בראשון, רובר קבריולט למכירה. אין לי מושג לגבי טיב הרכב. (אני יודע שזה רובר ויוצר ישר אסוציאציות רעות).

אם אתה מעוניין אני אשיג לך את המספר טלפון.

אסף

פורסם

כבר ראית את האוטו? בדקת אותו? חוץ מעניין היד הוא במצב טוב?

בסופו של דבר זה עניין של היצע וביקוש. כמה רכבים מוצעים למכירה? באיזה מצב הם? בכמה הם מוצעים?

תעשה סקר קטן בלוחות וזה יתן לך אינדיקציה.

פורסם

כן לא בדיקת מכון אבל אני וחברי המוכנאי בדקנו עכשיו כול השרשור הזה הוא לפני בדיקה וקניה

לגביי הרכב הוא במצב סופר שמור יפה אדם צבע ראשון ללא מכות פח בפנים הכול שמור רק דבר אחד מפחיד אותי זה הגיר למרות שהוא מתחייב בבדיקה אני פוחד כי כבר הלך לי גיר פעם אחת ב106 [הרכב האמין של הפורום]

הכול יהיה בסדר

פורסם

מה הקשר לזה שהלך לך גיר ב106?

מי אמר שזה הרכב האמין של הפורום?

לפי מה שאתה מספר על האוטו, גש איתו למכון בדיקה, כי אין הרבה 306 קבריולט, ובמצב שתיארת חבל לפספס

פורסם

סביר להניח שתסגור איתו בסוף על מחיר של 24,000 - 25,000 ש"ח.

חשוב על זה כך - מקסימום שאתה יכול להפסיד זה 25,000 ש"ח. זה מה שירדה לי המיאטה בחצי שנה האחרונה. . . (יצחק לוי ה- @#$%^&*)

הכל עניין של פרספקטיבה....:twisted:

פרקטית - לא ייתכן שתמכור אותו בפחות מ- 18,000 - 20,000 גם בעוד כמה שנים (כי ההפחתה הולכת ומתמעטת ככל שמתקרבים למחיר -0-)

שיהיה בהצלחה...

---

• תוכן חדש...