Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל בעלי הרכבים עם אוקטן 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיות שונות, 95 יותר צרה.

השאלה היותר מעניינת היא...

האם מדובר על 10 אגורות לבקבוקון אשלגן... או 10 אגורות תוסף לכל ליטר בנזין שנתדלק...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פיית ה-95 שונה מפיית 96 ע"מ למנוע תדלוק בדלק לא נכון.

האם בעלי המכוניות הנזקקות ל-96 יצטרכו להחליף פתח מיכל?

(או שפיית 96 בלאו הכי גדולה משל 95 ולכן לא תהיה בעייה להכניס אקדח של 95?)

פיית ה 96 היא זו שיותר גדולה , לכן אין בעיה לתדלק עם פיית 95 רכב של 96

בכל אופן להמון רכבים שדורשים נטול עופרת יש מין טבעת בכניסה של הפייה שאפשר להסיר כדי לתדלק ב 96

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בקשר לפיות תדלוק, אז ככה הפיה של 96 ושל הסולר יותר רחבות.

אז אין בעיה עם הפיה של ה-95

בקשר לסיבה שהם עושים את כל השינוי זה קצת הזוי..

להדביק פער עם שאר העולם, שידביקו פערים בנושאים אחרים

שלא מכניסים להם רק עוד כסף לכיס אלא שיוציאו מהכיס קצת!

למה שלא ישקיעו יותר בכבישים ובבטיחות שלהם, לדוגמא?

ואפשר לחשוב על עוד מלא נושאים מעצבנים שלא עושים איתם כלום..

פורסם

תכל'ס הכתבה לא כזו "מצמררת". (אני יודע. אני עשיתי אותה). זה לא שהמכוניות הישנות לא יסעו יותר. פשוט יצטרכו לתסף אותן. התוסף זול מאוד. 10 אגורות למיכל. (זה בערך הפער בין 95 ל 96 גם ככה) בדיוק הנושא הזה היה במרכז הדיון הציבורי בבריטניה לפני כשש שנים- שם בעיקר בעלי הקלאסיות התקוממו, אבל (למרבה הצער) שם יודעים לשמר מורשת מוטורית. כאן המצב שונה...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

המדינה הזאת עושה מה שבראש שלה מה זה מפריע שיש דלק 96 גם ככה הם מרוויחים עלינו קופה יפה כל חודש צריך לעשות בלאגן אסור לתת להם תחשבו על המכוניות שלכם שמדלקות 96 המטרה היא ברורה להוריד את המכוניות הישנות מהכביש !

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אוי די כבר לבכי הזה.

החיסכון הוא לתחנות הדלק שלא יצטרכו להחזיק מיכל תת קרקעי נפרד ל-96, מיכליות נפרדות ל-96 וכל מה שקשור בזה.

מבחינת פיה אין בעיה, הפיה של ה-95 יותר צרה ואין בעיה להכניס אקדח תדלוק של 95 לכל רכב.

הבעיה היא להכניס אקדח של 96 לרכב שצריך 95 (בכוונה, כדי שלא יתדלקו עופרת בטעות)

חלק גדול מהרכבים שמתדלקים כיום 96 מכח ההרגל, יכולים לנסוע על 95 בלי שום בעיה ואין שום סיבה למלא בהם 96. (היתה בפורום לא מזמן הודעה מאוד מפורטת של מישהו שמבין - נדמה לי שכל הרכבים בארץ משנת 90, כולל, מתאימים לדלק נטול)

ואלו שבאמת צריכים את התוסף (האשלגני כיום... במקום עופרת...) יוסיפו אותו ידנית.

גם אני לחלוטין לא הבנתי את עניין ה-10 אגורות, ואיך בדיוק יימכר התוסף הזה (בבקבוקים קטנים של 100 מ"ל? גלונים? בשקיות כמו אבקת כביסה? מה?)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אבל יש דבר אחד לא מובן..

כל כמה ליטרים צריך לשים עוד 10אג'??

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לא יודע איזה קוץ בתחת נתקע להם, מנסים להיות מתקדמים ובסופו של דבר אנחנו מדינה פרמיטיבית!

עצוב אבל אין מה לעשות, לי זה לא מפריע אבל זה פשוט מיותר!

ואם כבר מדברים על זיהום סביבתי אז שינקו את עצמם מהסביבה זה בהחלט יכול לתרום.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
לא יודע איזה קוץ בתחת נתקע להם, מנסים להיות מתקדמים ובסופו של דבר אנחנו מדינה פרמיטיבית!

עצוב אבל אין מה לעשות, לי זה לא מפריע אבל זה פשוט מיותר!

ואם כבר מדברים על זיהום סביבתי אז שינקו את עצמם מהסביבה זה בהחלט יכול לתרום.

עמית.

באמת שלא ברור לי על מה התרעומת.

הרי זה לא שמפסיקים לך לחלוטין את אספקת העופרת, אה... האשלגן, תמשיך לקבל אותה, רק שמעתה ואילך תוסיף אותה ידנית לבנזין שלך.

זה גם יוצא לך יותר זול, זה גם יוצא למשק ולתחנות הדלק יותר זול אז עוד לא מובן על מה אנשים מתעצבנים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

האם יש רכבים משנת ייצור 1994 ואילך שצורכים דווקא אוק' 96 ולא 95?

לא.גם הרכבים הבודדים מ-94 עם קרב' הותאמו לדלק נטול עופרת.
פורסם

ברוב מוחלט של ראשי האלומיניום תושבות השסתומים עשויות ממתכת קשה מספיק, ואין צורך בסיכה ע"י עופרת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

פשוט חוצפה. מי שהחליט את ההחלטה הזו- תתפטר!

אני חייב להגיב לקטע שבכתבה: "באירופה אוקטן 96 לא משווק כבר שש שנים". מישהו חשב למה?! המכוניות באירופה הרבה יותר זולות מישראל. קודם כל שהמדינה תוריד את המיסים על קניית רכב חדש, ואח"כ תשווה אותנו לאירופה.

• תוכן חדש...