Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל בעלי הרכבים עם אוקטן 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להבין משהו, אם אני נוסע על רכב משנת 91' (סוויפט), האם אני צריך להוסיף איזה חלק כלשהו לרכב או לעשות ניקוי כללי של צינורות הדלק, המיכל, הקרבורטור והצינורות לפני שני עובר ל95?

חוזר לדו"ג... :wave2:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פשוט חוצפה. מי שהחליט את ההחלטה הזו- תתפטר!

אני חייב להגיב לקטע שבכתבה: "באירופה אוקטן 96 לא משווק כבר שש שנים". מישהו חשב למה?! המכוניות באירופה הרבה יותר זולות מישראל. קודם כל שהמדינה תוריד את המיסים על קניית רכב חדש, ואח"כ תשווה אותנו לאירופה.

קניית רכב חדש?

גם רכבים מלפני 17 שנה (מודל 90') יכולים לשתות 95 נטול עופרת בלי שום תוספים ובלי בעיה.

וזה כמובן כולל גם את האונו 93 שלך.

מי שצריך דלק עם תוסף עופרת (או יותר נכון תואם-עופרת) זה רק חלק מהרכבים ממודל 89 ומטה, אפילו לא כולם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

החלטה צודקת למדיי! בתנאי שאותו אשלגן עושה את אותה העבודה כמו העופרת, לי אין בעיה להוסיף תוסף בכל תידלוק (רנו 5 89')

DROZD

פורסם

לפני שסתם כועסים ומתעצבנים - מה בדיוק הבעיה כאן?

שימו לב שמדובר על כ 10 אגורות נוספות למיכל. זה הכל.(עזבו רגע התפלפלות על גודל מיכל. זה לא שיש מכונית עם מיכל בנפח 200 ליטר ומכונית עם נפח 40 ליטר). הפער לא אדיר - ובסה"כ שווה פחות או יותר לפער בין 95 ל 96.

זה לא שתורגש ירידה בביצועים- וכך לפחות תיסעו על מכונית שמזהמת פחות.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...