Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב בקיצר תעשה חיפוש בפורום בכל עמ' בפורום יש לפחות 3 ת'רדים עם המלצות על מגברי 4 ערוצים ועל כל מיני מגברים לא רצויים..

רותם

פורסם

לדעתי תנתק בכלל את הרמקולים בדלתות האחוריות

והמגבר הזה זה אותו מוצר סיני זול שמחליף מדבקה של איזה חברה שבא לו אבל ראיתי כבר המון רכבים שמותקן בהם כאלו מגברים והם דווקא מרוצים מאוד

ברור שלא למערכת מקצועית אבל להתחלה זה דווקא אחלה של מגבר

אצלנו באיזור מוכרים אותו כאשר מודבקת עליו המדבקה boss

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

יש לי את המגבר הזה ואני מרוצה מאוד תוסיף את אלמנט המחיר אז תגיעה למסקנה שהרנייה כדאית, נכון זה לא מותג אך אני חושב שרמתו לא נופלת.

כמו כן יש לזכור שיש לו 4 ערוצים ואולי זה לא מספיק לדרישות שלך

בברכה יואב

פורסם

אני הייתי ממליץ עוד קצת ולקנות מגבר ברמה שונה , ולא סתאם משהו פשוט שאולי יהרס אוחרי יומיים של שימוש.

עכשיו נכון אני יודע שלא כל המגברים הפשוטים הם "זבל סיני" , אבל עדין הייתי אולי חושב פעמיים עם לשים 600 ש"ח על מגבר כזה.

פורסם

תראה המגבר הזה הוא באמת "זבל סיני" אבל העיניין הוא שהוא לא כזה זבל...

נכון זו חברת מדבקה ואין לא אבא ולא אמא

אבל מצד שני יש המון אנשים שממש מרוצים ממנו..

במחיר כזה לא תמצא משהו יותר טוב אבל בהשקעה של עוד 150 שקל תוכל לקנות את הJBL מסדרת הCS שלהם שהוא מגבר טוב בהחלט ואני אישית ממליץ עליו

תעשה חושבים בעצמך.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תוכן חדש...