Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

כבר כמה זמן יש נקישה כזאת כמו "טאק" יחיד בודד כאשר נותנים גז בתחילת נסיעה, או אם נניח נוסעים ונותנים לאוטו לגלוש ואז חוזרים לגז, שוב אותו ה"טאק", החלפתי תושבת מנוע תחתונה (בוקסה) שהייתה גמורה, ונאדה, אותו רעש.

יש חשדות שזה נובע ממוט קישור של הסטבלייזר (מוט מייצב), אבל לפני שאני הולך לשים 200 ש"ח על זוג מוטות, הייתי מעוניין לבדוק בוודאות מהיכן יש נקישות. במוסך הקבוע שלי רוצים לעשות עלי כסף, העלנו את הרכב על הליפט, נסעתי (באויר), וכנראה שבגלל שאין חיכוך, לא הייתה את הנקישה. המוסכניק הביא לי יציאה "יש לך רעשים מהגיר" ונהיה לי אדום בעיניים ודמעות. נמאס לי כבר מהאוטו הזה, אף אחד לא רוצה לטפל באוטו, אף אחד לא יודע לטפל באוטו, אני זקוק נואשות למוסכניק שיודע ורוצה לטפל ברכב הזה, ושלא ימכור לי לוקשים. בינכו אף אחד לא רוצה לקנות את ההר געש הזה ואני גם די מבין למה, כי לא קונים זבל, בטח לא אחד עם מנוע 1900 ששותה דלק כמו GMC ספארי בערך, אז צריך לטפל באוטו שיהיה נעים לנסוע בו.

אז אם יש למישהו מוסך, באיזור חולון/ראשל"צ שיודע ורוצה לטפל בZX 1900 מדגם "וולקן" להלן "הר געש", אני מאוד מאוד אשמח להביא לו את הרכב.

בתודה, אור (orse)

פורסם

קו למחשבה,

היתה לי בעיה דומה[סובארו]

הפכו לי את כל האוטו,נתנו מיליון השערות,

לבסוף הבעיה היתה,חופש באחד הברגים של הציריה של הגלגל[קידמי]

שווה בדיקה.

פורסם

המבנה שונה בין המכוניות.

יש עוד תושבות שעשויות לייצר את הרעש, את מוטות הקישור ניתן לבדוק (חופש בבול-ג'וינטים).

בנוגע לאוטו:

If you can't stand the heat , get out of the kitchen.

פורסם

אוקיי, אני מוסיף לגבי חופשים:

אין חופש בגלגלים, לא מציריה משוחחרת, לא מנאבה, לא מתפוח כלשהו, הגלגלים יושבים ישר כמו שצריך.

לגבי הציריה: נעשתה בדיקה "בעומס", משטח כורכר, הגה מסובב, נסיעות לאט לאט, מתחיל, עוצר, מתחיל, עוצר, זה לא נראה כמו ציריה בשלב זה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

המוסכניק הביא לי יציאה "יש לך רעשים מהגיר" ונהיה לי אדום בעיניים ודמעות.

אבל בתכל'ס יש לך רעשים מהגיר :) (ע"ע הילוך שני...קרררראאאאק)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
למה שלא תפנה לבני ל. ?

גם אני רציתי להציע.

הוא אפילו באיזור המבוקש

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

ישנן לא מעט סיבות למה שאתה מתאר,

תתחיל לבדוק את מה שאפשר ללא ציוד מוסך,

-פתח מכסה מנוע ותסנגר חבר שידחוף את המנוע קדימה אחורה ותסתכל קרוב האם תושבת המנוע העליונה יציבה או שבסיסה המתכתי זז יחד עם כל הפרמידה.

-תסע על כביש עם פסי האטה קטנים או על טור של מחזירי אור לבדוק אם ההגה נותן נקישות, אם כן יש כנראה חופש בתפוחי היגוי או\וגם במפרקי מוטות קישור.

-בדיקה נוספת היא גז חזק בראשון ואז בלימה "אלימה", אם הנקישות הן ברורות אז כנראה יש לך בלאי בחלקים שפורטו בסעיף הקודם.

-לבצע פניות הדוקות לשני הכיוונים תוך גז כבד להגברת העומס על הציריות לשם בדיקת תקינותן.

-במוסך לבדוק בולט גויינטים\בוקסות משולשים\בוקסות אנטי רול קדמי\תפוחי היגוי\מוטות קישור\

וחשוב לזכור !, כל חלק שהמוסך טוען שהוא תקול יש לבחון אותו אישית בזמן אמת ומומלץ להפחידו באמצעות צילום החלקים ל"חברים בפורום המכוניות שביקשו להשתתף באורגיית הדיאגנוסטיקה".

*רעש של נקישות שנגרם מכשל במוטות קישור של האנטי רול יבוא לידי ביטוי בעומסים שנוצרים בסיבובים, בעת תאוצה העומס על האנטי רול הוא מיזערי ולכן נקישות שכאלו אין לייחסן אליו.

פורסם

לי היתה את בעיה הזאת באיביזה. בתחילה היא היתה גם רק בתחילת נסיעה אחר כך התגברה.

הוחלפה תושבת בולם זעזוים ונעלם הרעש!

שווה בדיקה!

• תוכן חדש...