Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנטליה?

בודרום?

מרמריס?

אולי קפריסין?

אולי יוון?

נוסעים משפחה (זוג עם 2 בנות בגילאי 8 ו-6).

כמה שיותר פעילות לבנות ושקט לנו...

זמן: כחמישה ימים בעוד כשבועיים.

אשמח להמלצות (מקום+מלון) ממי שהיה שם (רצוי עם משפחה...).

תודה

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם

לפני כשבועיים הייתי בנופש בכפר נופש ליד אנטליה שנקרא "ארמונות טופקפי".

הייתי עם כל החברים אבל רוב התיירים שמה היו משפחות ישראליות.

מקום מושלם למשפחה.

המלון על בסיס הכל כלול: גלידות כל היום, שתייה קלה, בירות, אלכוהול תוצרת בית, ספורט ימי-קייקים, בננות, סקי מים,מגלשות מים,אבובים וכו'. ישנם 3 מסעדות: טורקית, איטלקית ומסעדת דגים. צריך להירשם אליהם בבוקר ונשמר בשבילך המקום לשם.

מקום מדהים כל היום אוכלים.

80% שמה ישראלים.

אני ממליץ מאוד. פשוט מקום חלום

פורסם

ובנימה אופטימית יותר

הייתי בבודרום, בקמר ובאנטליה

בבודרום נהנתי מאד, הרבה יותר מאנטליה

אבל תלוי מה מחפשים... אנטליה היא עיר גדולה, על כל המשתמע מזה

בודרום הרבה יותר קטנה. יש שם מרינה מצויינת עם הפלגות זולות מאד (הפלגה של יום שלם, כולל ארוחת צהריים בשרית, 12 וחצי דולר לאדם)

כמו כן, ניתן לקחת מעבורת לקוס ולטעום קצת יוון

תהנו.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

יש כסף? rixos premium (לשים לב לא להיתבלבל עם מלונות אחרים של RIXOS), המלון הכי טוב שקיים באזור לדעתי.

טופקאפי לפי דעתי דיי עבר זמנו.

אם התקציב קצת מוגבל, GOLF SIRENE, מלון מעולה עם ים אטרקציות (החל מבריכות ומגלשות עד לפיינטבול וגולף וקשתות) שטח ענק, אוכל טוב וחדרים מעולים.

פורסם

defenetly Bodrum, lot's of historical monuments, 1 of the 7 wonders of the worls (the Mausoleum of Halicarnasus), the hotels (all included ones) are really nice and you can really rest there.

you can even take a small trip to KOS (greece)

I liked it a lot

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
לפני כשבועיים הייתי בנופש בכפר נופש ליד אנטליה שנקרא "ארמונות טופקפי".

הייתי עם כל החברים אבל רוב התיירים שמה היו משפחות ישראליות.

מקום מושלם למשפחה.

המלון על בסיס הכל כלול: גלידות כל היום, שתייה קלה, בירות, אלכוהול תוצרת בית, ספורט ימי-קייקים, בננות, סקי מים,מגלשות מים,אבובים וכו'. ישנם 3 מסעדות: טורקית, איטלקית ומסעדת דגים. צריך להירשם אליהם בבוקר ונשמר בשבילך המקום לשם.

מקום מדהים כל היום אוכלים.

80% שמה ישראלים.

אני ממליץ מאוד. פשוט מקום חלום

צמוד אליו יש את הקרמלין , שהוא חדש יותר עם כמה שיפורים אבל בסה"כ אותו דבר (שייך לאותה רשת) .

שניהם מלונות מדהימים , אני הייתי בקרמלין , נהנתי מכל רגע

אבל הייתי שוקל שוב אם להתקרב לשם בגלל המצב כרגע.

אותו דבר לגבי קפריסין שכרגע מלאה בפליטים מלבנון, בכל מקרה גם אם המצב היה טוב קפריסין לא מגיעה לחצי מהרמה של טורקיה , ואגב ליידע כללי לירה קפריסאית = כמעט 9 שקל , והמחירים שם בשמיים.

פורסם

נזכרתי פתע בורנה שבבולגריה, שמורת חולות הזהב.

חדש, לא יקר במיוחד והרבה מה לעשות עם הילדים.

יש אפילו קזינו(יים) למי שבעניין.

תיהנו,

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

אחי הייתי בבודרום ובמרמריס,סע למרמריס תזמין לקלאב לא תוכל להנות יותר נשבע לא רציתי לחזור..

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

מעורר את השרשור...

בעקבות מה שנכתב וקורה אז שינוי כיוון ליוון.

כרתים?

רודוס?

מבקש המלצות וחוזר ומזכיר, נופש למשפחה!

תודה מראש

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...