Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה על התשובות אבל אני מיתכון לפה בארץ

ענו לך כבר שאפשר, לא?!

לאשתי (בריטית) שני דוחות מהירות מהארץ מהתקופה שהיתה על תקן תיירת.

אני שולף לה את הנתון הזה כל פעם שהיא טוענת שאני נוהג מהר. "אני לא זה עם שני דוחות על מהירות מעל 130 קמ"ש," אני תמיד עונה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ענו לך כבר שאפשר, לא?!

לאשתי (בריטית) שני דוחות מהירות מהארץ מהתקופה שהיתה על תקן תיירת.

אני שולף לה את הנתון הזה כל פעם שהיא טוענת שאני נוהג מהר. "אני לא זה עם שני דוחות על מהירות מעל 130 קמ"ש," אני תמיד עונה...

אני בעד שרשור "איך אתה סותם את הפה של בת זוגתך כשהיא מבלבלת את המוח לגבי מהירות הנסיעה שלך":lol:

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

בארץ אם העבירה לא רצינית, השוטרים מעדיפים לא להתווכח, ובד"כ לא נותנים דו"ח.

אבל בחו"ל, במיוחד אחרי שהם רואים שאתה ישראלי, נדלק להם אור בעיניים והם יעשו הכל בשביל לתת לך דו"ח.

אנחנו קיבלנו דו"ח באוסטריה ע"י שוטר שכנראה לא ממש אוהב יהודונים. אז שילמנו באשראי, ואז התקשרנו לארץ להודיע שהוא נאבד לנו.....

עד היום (לפני שנתיים...) לא חזרו אלינו.....

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
אנחנו קיבלנו דו"ח באוסטריה ע"י שוטר שכנראה לא ממש אוהב יהודונים. אז שילמנו באשראי, ואז התקשרנו לארץ להודיע שהוא נאבד לנו.....
ובזאת הצדקתם את כל הדעות הקדומות שיש לו על יהודונים.

כל הכבוד!

פורסם
מה שקרה זה שחברה של אחותי (הם גרות באמריקה) באה לביקר בישראל וניתפסה על מהירות, היא נתנה את הראשיון האמריקאי שלה ולא נתנו לה דוח.

אז מענין אותי לדעת עם זה עדין כך (זה קרה ליפני חודשים בארך) ואם זה יתכן ביכלל.

אגב יש לה אזרחות ישראלית

בתור השוטר הייתי מחמיר עם שקרנים כאלה. :x

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא כל העולם שונא יהודים.

כנראה רק אלו שנתקלו במוח היהודי שממציא פטנטים של הונאות אשראי.

חבר שלי נסע בארה"ב כמו שהוא רגיל מהארץ (זיגזג וכו') - עצר אותו שוטר, החבר התנצל ואמר שהוא לא רגיל עדיין לנהיגה בארה"ב ובישראל כולם נוהגים כך, השוטר אמר לו שישים לב בעתיד והסתפק באזהרה.

קרוב משפחה שלי נעצר פעם באחת ממדינות אירופה על עקיפה אסורה, השוטר התחיל לרשום לו דו"ח אבל הסתבך עם שם המשפחה (היתה שם אות שאין להם בשפה המקומית או משהו) - קרע את הדו"ח, קילל קצת, והסתפק באזהרה :-P

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
יהודונים.

יופי! כל הכבוד! איזו דרך ארץ! הראת מה זה לגוי המשוקץ הזה! שא ברכה, אחא! :?

בעברית זה נקרא: שקרן וגנב.

וסתם כך, לשם הידיעה: גם בשוויץ אין טעם להתווכח - שלם במקום את הדוח, אין לך ברירה של ממש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...