Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שמישהיא שגרה באמריקה נסעה לחופשה בישראל ותפס אותה שוטר על מהירות אבל לא נתן לה דוח כי לא נותנתים דוח לבעל ראשיון זר האם זה נכון?

פורסם

יכול גם יכול לקבל. מה יקרה אחר כך ? לא יודע.

אני יודע על ישראלי שקיבל דו"ח מהירות בשבדיה לפני 11 שנים וכמובן לא שילם. לרוע מזלו, בדו"ח נרשמו פרטי הדרכון שלו והוא קיבל מכתב מהקונסוליה השבדית בארץ, אז הוא כבר שילם מתוך בושה.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
שמעתי שמישהיא שגרה באמריקה נסעה לחופשה בישראל ותפס אותה שוטר על מהירות אבל לא נתן לה דוח כי לא נותנתים דוח לבעל ראשיון זר האם זה נכון?

לא, זה לא נכון.

דו"ח אפשר לתת. איך ייגבו את הכסף, זה כבר סיפור אחר. אם כי אני יודע על אנשים שנתפסו ע"י מצלמה ברכב שכור בהולנד וקיבלו את הקנס הביתה לישראל..

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הבעייה העיקרית היא שבעלי הרשיון הזר דוברים גם שפה זרה , אז לשוטרים קשה לתקשר איתם... :-)

סתם סתם , לפני שיקפצו עליי כל השוטרים /מתנדבים כאן.

ברמה העקרונית - כל מי שנוהג בתחומי מדינת ישראל כפוף לחוקיה, ויכול לקבל דו"ח אם יעבור עליהם. בפועל - אין כמעט מצב לקבל דו"ח בתור נתין זר. בזבוז זמן למשטרה ולכולם.

פורסם
אם כי אני יודע על אנשים שנתפסו ע"י מצלמה ברכב שכור בהולנד וקיבלו את הקנס הביתה לישראל..

happened to us about 4 years ago.. drove 120km/h and got pictured.

100 and something euros..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הבעייה העיקרית היא שבעלי הרשיון הזר דוברים גם שפה זרה , אז לשוטרים קשה לתקשר איתם... :-)

למה סתם? לחלקם יש בעיה לכתוב דוח בעברית אז הם ידברו אנגלית?!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

סיפור מצחיק קרה לי בקפריסין שנה שעברה.

נסענו עם המשפחה ואבא שלי נסע מעל המהירות המותרת,

עם המזל שלנו עצרה אותנו ניידת משטרה מקומית.

כאשר השוטרים ניגשו אלינו בשביל לקחת את הפרטים, אבא שלי התנהג כאילו הוא לא מבין את השפה.

אחרי כמה נסיונות השוטרים התייאשו ושלחו אותנו לדרכנו.

:-D

---------------------------------------------

שמכוניות קטנות עושות צל גדול זה סימן שהשמש שוקעת.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

1. אפשר בהחלט לקבל דוח עם רשיון זר.

2. אם העבירה לא מאוד חמורה, רוב השוטרים, ברוב המדינות (כולל ישראל) יסתפקו באזהרה, במיוחד אם יש קשיי שפה עם הנהג (אמיתיים או מדומים...) או שהנהג מביע את התנצלותו הכנה.

3. אם לא תשלם, אתה עשוי להיתקל באי-נעימות ולשלם עם ריבית דריבית בביקורך הבא באותה מדינה.

4. מדוחות מצלמה של רכב שכור אתה לא יכול להתחמק, אם תתעלם - חברת ההשכרה תשלם את זה מתוך כרטיס האשראי שהשארת כעירבון להשכרה. (+עמלות סביר להניח)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

.

אל תצחק! זה קרה לי כשהייתי חייל, עצרו לי טרמפ תיירים, וישבתי באמצע הואן, עם הבנות שלהם, (לא זוכר איך הן נראו), הם לא הפסיקו להתפעל איך זה יכול להיות שלחייל יש סלולרי... בכל אופן, עצר את הנהג שוטר על מהירות - 108 קמ"ש בכניסה לטבריה (לא אני לא טברייני), הנהג לא ידע עברית, רק אנגלית, ואז הנהג התחיל לדבר עם השוטר אנגלית והשוטר נתקע וכל מה ששמעתי היה WHAT? WHAT?

ואז! גיבורכם יצא לפעולה והתחיל להסביר באנגלית שהוא הולך לדבר עם השוטר, והסברתי לשוטר בעברית שהם חברים של המשפחה ולא מכירים את החוקים ולא מבינים עברית והבטחתי שאני אסביר לנהג מה לא בסדר וכמה מותר לנהוג כאן, השוטר אמר OK OK (בעברית כמובן) וכשחזרתי לואן, לבנות של התייר,

HE WAS SHOCKED.

אבל זה לא סיפק אותו והוא לא נתן לי את אחת הבנות שלו...

פורסם

מה שקרה זה שחברה של אחותי (הם גרות באמריקה) באה לביקר בישראל וניתפסה על מהירות, היא נתנה את הראשיון האמריקאי שלה ולא נתנו לה דוח.

אז מענין אותי לדעת עם זה עדין כך (זה קרה ליפני חודשים בארך) ואם זה יתכן ביכלל.

אגב יש לה אזרחות ישראלית

פורסם
לעומת זאת יש מדינות בעולם שמחייבים את התייר לשלם את הקנס במקום או שמעכבים אותו עד שישלם
צודק הבחור..

בפעם היחידה(והאחרונה)שהייתי במדינת התורכים קיבלתי דו"ח על עקיפת דולמוש,לא רק ששילמתי את הדו"ח במקום,השוטר התמקח איתי על גובה הדוח(הוציא מחשבון..) ושילמתי את הדוח ממה שהיה לי באותו רגע(40 דולר בערך)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לא יודע איך זה באירופה, אבל בספרד עצרו אותי על מהירות ואת הכסף היה צריך לשלם במקום במזומן או אשראי או לחילופין להתחיל ללכת.

• תוכן חדש...