Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז כמה שווה האהבה שלנו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בחודש האחרון,נסעתי עם הקורטינה שלי נסיעה יומיומית.

נתקלתי בתופעה,שהזהירו אותי ממנה:

''מוכר?''

זה מתנהל בדרך כלל ככה:

נסיעה מנהלתית של 100 קמ''ש,פתאום צפצופים.ישר בוחן את עצמי מה כבר טעיתי.

פתאום קולט רכב מודרני מתקרב אליי ,פותח את החלון ותוך כדי צעקות והילולים על הרכב ,שואל על קניית הרכב.

אני תמיד מסנן בעדינות את ה''קונים הפוטנציאליים'',בחיוך ובתשובה שלילית.

השבוע נסעתי עם חברים באוטו ,והם היו עדים לתופעה הזו.

ישר התחיל ויכוח באוטו:

''לירון,מישהו שם לך 50 אלף שקל ,אתה לא מוכר?,100 אלף שקל אתה לא מוכר?:shock:

ואז חשבתי לרגע,מי מאיתנו אשר דגר על רכב מסויים תקופה ארוכה,שיפץ חלק וחלק,חיכה בסבלנות לראות תוצאות במשך תקופה של שנה+ אהב,השקיע ונהנה.

מי,מי יסכים למכור את הרכב האהוב שלו תמורת סכום מסויים?

כמובן סכום הגיוני,לא מדבר על מיליון שקל.

http://img466.imageshack.us/my.php?image=cortinaliron25ge.jpg

לירון

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תקשיב טוב, בסכום הנכון, כל אחד מוכר. אני כבר הבנתי שהצהרות כמו "יד אחרונה" אינן רלוונטיות, לא משנה כמה תשכנע את עצמך.

אפילו אם היום אתה לא מוכר, מחר אתה אולי כן מוכר.

אולי בשל מחיר טוב, אולי בגלל שנמאס לך מהרכב, אולי אתה רוצה להחליף לרכב חדש ומרגש ואולי (חלילה) בעיה בריאותית או כלכלית.

הכי טוב, למכור כשאתה לא רוצה למכור, תמיד מקבלים את המחיר הטוב ביותר.

כשאתה רוצה למכור, פתאום כל ההצעות הנדיבות נעלמות.

סיפור של חבר עם סופה. הסופה עלתה לו כ-70K. במידה והיה מנסה למכור אותה, להערכתי, הוא היה מקבל סכום של 40K-70K.

אבל, החבר כלל לא היה מעוניין למכור את הרכב שנרכש זה מכבר.

הבחור נסע בכביש עם הסופה, ברמזור עוצר לידו ברנש ושואל את השאלה המוכרת : "מוכר?..."

בשביל הקטע הוא אומר לו כן. שואל הברנש: "כמה?"

החבר עונה 120K.

לאחר שעתיים בוצעה העברת בעלות בסכום הנ"ל.

לפעמים יש מזל.

מסקנה, תמיד אומרים כן, אחרי זה מחיר הזוי, מי יודע, אולי זה יצליח.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

לכל רכב יש את המחיר שלו...ולכל מוכר יש הגבול העליון...למעט מקרים של סנטימנט עמוק מסיבה ריגישית, כל אחד ימכור...עם יד על הלב אופיר....200000 מוכר?-

איינשטיין (אלברט) ניגש פעם לבחורה בעקבות ויכוח עם חבר, ושאל אותה: "גברתי, האם היית שוכבת אם חייל צעיר שחזר עכשיו מהמלחמה, בתמורה למליון דולר?"...."כמובן" השיבה הגברת....ועבור עשרים דולר?...היקשה ידידינו...... "אדוני מה אתה חושב שאני?"... הזדעמה האישה...."מה את יקירתי, כולנו יודעים,"..... השיב לה אינשטיין..."עכשיו אנו מתווכחים על המחיר......"

*אין לראות בבדיחה זו ביקורת על איש מחברי הפורום! כל המשייך זאת לעצמו, עושה זו על אחריותו האישית-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לדעתי נסחפתם....

כמו שאמר ברנרד שאו "על העקרון סיכמנו נשאר רק לסכם את המחיר"

לכל דבר יש מחיר ובודאי לרכב אספנות.

תראו תמיד ניתן ליבא רכב דומה במצב אפילו טוב יותר...לכן כל מי שיציע לי יותר משווי מחירון

קראוס+מכס ונלווים אמכור ברצון ואתחיל פרוייקט חדש.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
לדעתי נסחפתם....

כמו שאמר ברנרד שאו "על העקרון סיכמנו נשאר רק לסכם את המחיר"

לכל דבר יש מחיר ובודאי לרכב אספנות.

תראו תמיד ניתן ליבא רכב דומה במצב אפילו טוב יותר...לכן כל מי שיציע לי יותר משווי מחירון

קראוס+מכס ונלווים אמכור ברצון ואתחיל פרוייקט חדש.

עלית על הנקודה.

למעט רכבים שהם סנטימנליים עקב עבר משותף או בעלים קודמים, אם ניתן לשפר עמדות, אין בעיה למכור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הכי טוב, למכור כשאתה לא רוצה למכור, תמיד מקבלים את המחיר הטוב ביותר.

כשאתה רוצה למכור, פתאום כל ההצעות הנדיבות נעלמות.

ברק כמה שהמשפט הזה נכון, גם לי היו כמה הצעות נדיבות על הרכב כשממש לא רציתי למכור.

אבל רוב האנשים ששואלים אותי אם אני מוכר מחפשים מציאות בזול, האלפא שלי לא כ''כ מציאה ולא כ''כ בזול (מה לעשות :) )

אני אישית יודע שאם הייתי משקיע ברכב והייתי מקבל הצעה של כמה שהשקעתי או טיפה מעל דווקא כן הייתי חושב על זה, אחרי שנגמר השיפוץ יש כבר פחות ריגושים מהרכב וכדאי לחשוב על שיפוץ חדש, זה לפחות מה שאני הייתי עושה.

עד שאשפץ את הספרינט עוד יש זמן ואז נראה את דעתי, בכל מקרה יש גם כמה אנשים שחושבים כמוני והם כבר אחרי שיפוץ והמון השקעה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• אחראי פורום
פורסם

תמיד שואלים אותי את השאלה הזו, כשמבינים כמה האלפא חשובה לי.

"ייתנו לך 30 , לא תיקח?"

לשאלה כזו אני לא אומר "לא", אני אומר שה"מזל" שלי - שאף אחד לא ייתן...

וכך לא אצטרך להתחבט בשאלה.

סה"כ הקשקשנים נשארים עם הקישקושים. ההצעות שהיו באמת רציניות

ועקשניות , לא התקרבו למה שהרכב שווה בעיניי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא יודע.

לדוגמא אבי עם הקורטינה שלו,לא מוכן למכור גם אם יציעו לו 100K.

הוא אומר ומסביר שזה רכב, שבמידה והוא ימכור אותו, הוא יצטער ולא יסלח לעצמו. והכסף...הכסף יישרף על שטויות.

אבי לדוגמא, חיפש את הרכב הספציפי שלו הרבה הרבה זמן, שיפץ במשך שנה עם עבודה יומיומית עליו.

מקרים כאלה מעניינים אותי, הרי כל אחד אוהב את האוטו שלו.

אני מדבר על אנשים עם מכוניות מיוחדת, שחיפשו אותה הרבה זמן,ש יפצו אותה הרבה זמן. ועכשיו שהגיעו להגשמת החלום שלהם, האם יש סכום למכירה?

פורסם

זה לא עניין של סכום, אלא זה סכום של עניין.

מכל דבר חדש מתלהבים, ועם הזמן ההתלהבות מצטננת. גם אתה תגלה עם הזמן שהקורטינה - חביבה ואהובה ככל שתשאר - מלהיבה אותך פחות מבהתחלה.

ואז המציאות גוברת: צריך כסף למשהו אחר, אין מקום לאחסן, האוטו סתם עומד בלי שימוש, מרגיז אותך החלודות שיוצאות ואין לך חשק לפרק ולצבוע מחדש, ועוד ועוד. ואז מוכרים. ואח"כ מצטערים.

C'est la vie. תמכור כשתרגיש שזה נכון - לא צריך להתלבט עם זה יותר מידי עכשיו.

נמרוד

פורסם
ככה נראה רכב אספנות יד אחרונה למי שלא יודע

יפה יובל !

אני אחרי לא מעט חיפושים מצאתי את עליזה , ונכון המשפט שאומר - אהבה ממבט ראשון , גירושין ממבט שני אבל : הרכב הראשון שהיה לי הבחיים היה רנו 4 טנדר מודל 1968 החויות והזמן שביליתי עם הרנו לא ישכחו ממני כל ימי חיי , כשנאלצתי למכור בגלל היותי חייל תפרן ( ויסכימו איתי החיילים בפורום ) לא היה לי כסף לעשות ברקסים לאוטו ,נשבעתי לעצמי שיבוא יום ולי תהיה שוב רנו 4 ולא רק שתהיה לי אלא היא תהיה הרנו הכי יפה בארץ !

אז נכון היא עדיין לא מושלמת ,ונכון הערך האספני שלה ( בכסף ) לא גדול , אבל הערך הסנטימנטלי שלה עבורי הוא עצום , הרכב הזה נוסע על הכביש כדי לפאר את שמה של אימי ז"ל ואת דודי ז"ל שקנה לי את הרנו 4 המקורית , אני תמיד אוהב את עליזה שלי עם החלודות ועם כל הבעיות אם זה רישוי ואם זה חלקים וכל עוד אני אוכל אני אשמור עליה בכל מחיר .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

לפעמים, אתה מגלה שהרכב "לא עושה לך את זה יותר" ומה שהתאים לפני כמה שנים כבר לא רלוונטי להיום.. אני מכרתי לפני שנה גולייטה 85 לאחר 6 שנים ומעל 120000 ק"מ משותפים ומהנים ואז בא הקונה ומכרתי כי מיציתי. בינתיים קניתי אלפתא במקום.זה לא היה עניין של מחיר אלה של שינוי.

• תוכן חדש...