Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדאי לרכוש ג'יפ סוזוקי ? אני מעוניינת ברכב משנת 2003 ואילך שיהיה חזק לכבישי הגליל חסכוני אוטומטי בסביבות 75000 ש"ח.

פורסם

סביר להניח שאת מתכוונת לג'מיני, ואני מסופק אם תמצאי כזה. הוא גם לא כל כך חסכוני, ולא כל כך חזק.

אם את צריכה את הג'יפ רק בגלל שהוא נראה יפה - חפשי מכונית אחרת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סוזוקי או גרנד ויטרה

הגרנד ויטרה מומלץ בחום רב-אמין,יפה ויחסית נוח

קשה להשיג במצב טוב-נחטפים במהירות האור

בהצלחה.

פורסם

נסיעה בכבישי הגליל היא לא התחום בו הוא מצטיין.

אם אין לך צורך ב-4X4 - רדי מרעיון הג'יפ. כל רכב פרטי יהיה נוח ובטוח יותר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הגרנד ויטרה מיוצר במרכב של שתי דלתות ומצויים בו חמישה מושבים, גם כן יש את הגרנד ויטרה ארבעה דלתות גם בו חמישה מושבים, משנת 2003 יצאה הויטרה 7 מקומות ארוכה מעט ודיי נדירה.

בעיקרון זה ג'יפ מאוד אמין נוח ויציב על הכביש, מנוע 1600 לא חסכוני, מרווח משאר הג'יפונים, ומעולה בשטח.

ישנו את הסוזוקי ג'ימני מיוצר רק בגרסת 3 דלתות 5 מושבים יותר נכון 4.

חיית שטח מעולה, מנוע 1300 86 כוחות סוס, פשוט אמין ושומר על מחירון.

על איזה דגם דיברת?

ומה את מחפשת בג'יפ?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
משנת 2003 יצאה הויטרה 7 מקומות ארוכה מעט ודיי נדירה.
ככל הידוע לי, הXL-7 שנמכרה בהרבה מקומות עם שבעה מושבים, נמכרה בארץ עם 5 בלבד בגלל איזה עניין שקשור לתקינה.
  • תוכן חדש...