Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיימרמזור....פטנט מדהים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהייתי בתאילנד בחנוכה של שנה שעברה ראיתי פטנט מדהים, פשוט ושימושי.

אני לא יודע איפה הדבר הזה עוד מצוי (אבא שלי אמר לי שזה קיים כבר בחלק מארצות אירופה, אני לא יודע....לא יצא לי להיות שם מאז....)

ובקיצור זה הולך ככה:

רמזור בינעירוני רגיל, כאשר ליד הרמזור יש מסך לדים. כאשר הרמזור אדום המסך לדים סופר לאחור שניות בצבע אדום, וככה אנחנו יכולים לדעת בדיוק מתי יתחלף הרמזור, אם יש מספיק זמן להחליף דיסק וכו' מבלי להיות מופתעים.

ומצד שני, שזה הרבה הרבה יותר שימושי. כאשר הרמזור ירוק, הלוח סופר (בצבע ירוק כמובן...) את השניות אחורה עד שהרמזור יחזור להיות אדום....ואז אפשר לדעת מתי בדיוק אפשר "לגנוב את הרמזור" ומתי להאט לפני הרמזור, וכך לפי דעתי למנוע המון תאונות.

הבעיה היא שזה עולה כסף....ולהוציא כסף זה לא בראש מעייני המהנדסים של מע"צ.

אז לצערנו לא נראה את הפטנט הזה בזמן הקרוב....

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
לא יעבוד בארץ.

מחליפי הדיסקים ימשיכו להחליף אותם וגנבי הרמזורים ימשיכו לגנוב אותם...

אה כן, גם יגנבו את המסכים.

יובל.

בדיוק מה שרציתי לרשום.

ישראלי ישאר תמיד ישראלי..

פורסם

הפטנט הנ"ל היה בניסוי בארץ לפני שנים.

זכורה לי הצומת של דרך נמיר עם ההלכה/פנקס בתל-אביב (או הצומת שלפניה, נמיר עם יהודה המכבי) עם רמזור כזה. עם הזמן הוא פשוט הפסיק לעבוד עד שהורידו אותו לגמרי מהעמוד אחרי כמה שנים.

אם אני זוכר נכון, דובר אז על ניסוי של המערכת החדשה, שנכשל בגלל אופי הנהג הישראלי, שהיה מתחיל לנסוע מיד כשהרמזור היה מתחלף ל0 ולא מחכה לירוק מלא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפחות חצי מהרעיון קיים בארץ בכמה צמתים. (למשל: צומת "הפארק" ברעננה)

בצומת זו קיים לוח דיגיטלי שסופר אחורה את השניות עד להופעת הרמזור הירוק. הפוך זה לא עובד גם בגלל שהלוח עצמו קטן יחסית ולא נראה למרחק...ואולי זה בגלל שבמקרה של הנהג הישראלי עדיף להשאיר את הרעיון כך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קספר, שכחת? , כבר פתחת על זה שרשור פעם.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=669750#post669750

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

גם להולכי הרגל יש דבר דומה. בטורקיה לפני שנתיים, ראיתי שגם להולכי הרגל יש דבר כזה ברמזור אשר סופר את השניות עד שיתחלף הרמזור. רעיון נחמד מאוד.

פורסם

קיים ועובד מדי פעם בצומת הכניסה לרמת אפעל מכיוון תל השומר..

הכי מעצבן זה שיש 2 מחזורי רמזור לפני שהרמזור פניה שמאלה הופך ירוק..

אז יש ספירה של 15 לאפס (נגיד) ואז ב0 הוא חוזר שוב ל15 ומתחיל לספור אחורה.. :?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

היה אחד כזה גם פה בהוד השרון בצומת דרך רמתיים וכפר מלל, הוא ספר 10 שניות עד שיתחלף ולא הראה עוד כמה זמן נשאר לירוק..

כמו שאתם אמרתם ישראלי ישאר ישראלי, אין מה לעשות..

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...