Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקינו לי את הרדיו-דיסק- רדיו דיסק עם usb של soundtech- לא הכי מוכר-הרכב הוא סוזוקי יורוסוויפט 1300. בכל מקרה-כמה שאלות:

1) כל פעם שאני מדליקה את הסוויץ, הרדיו גם נדלק וכשאני מדליקה את המנוע- הרדיו נכבה ואז נדלק שוב- זה תקין?נראה לי שפעמיים רדיו נדלק ונכבה יכול להרוס אותו.

2) אני שומעת ברדיו חלש יחסית- זה יכול להיות קשור לאיכות החיבורים? יש לי רק שני רמקולים קדמיים.

3)הרדיו לא זוכר את התחנות שאני מכניסה לזיכרון- זה יכול להיות קשור לחיבור (ראיתי שיש איזה חוט שנקרא זיכרון).

4)מישהו יכול להפנות אותי לקצת ידע באשר להתקנה של רדיו-דיסק. נראה לי שנפלתי על מתקין לא משהו למרות ששילמתי יופי.

תודה!!!

פורסם
התקינו לי את הרדיו-דיסק- רדיו דיסק עם usb של soundtech- לא הכי מוכר-הרכב הוא סוזוקי יורוסוויפט 1300. בכל מקרה-כמה שאלות:

1) כל פעם שאני מדליקה את הסוויץ, הרדיו גם נדלק וכשאני מדליקה את המנוע- הרדיו נכבה ואז נדלק שוב- זה תקין?נראה לי שפעמיים רדיו נדלק ונכבה יכול להרוס אותו. כאשר מתניעים את הרכב מומלץ שהרדיו דיסק יהיה כבוי.

2) אני שומעת ברדיו חלש יחסית- זה יכול להיות קשור לאיכות החיבורים? יש לי רק שני רמקולים קדמיים. קשה לענות על שאלה כזאת מבלי שרואים ושומעים את המערכת. לבעיה הנ"ל יכולות להיות כמה סיבות :

1. רדיו דיסק באיכות ירודה ו/או לא תקין.

2. רמקולים באיכות ירודה ו/או לא תקינים.

3. התקנה לא נכונה.

4. כל האפשריות גם יחד או חלק מהם נכונות.

3)הרדיו לא זוכר את התחנות שאני מכניסה לזיכרון- זה יכול להיות קשור לחיבור (ראיתי שיש איזה חוט שנקרא זיכרון). כן, בהחלט יכול להיות כתוצאה מחיבור לא נכון!!! החוט שראית ונקרא זיכרון צריך להיות מחובר למתח קבוע ללא קשר לסוויץ של הרכב.

4)מישהו יכול להפנות אותי לקצת ידע באשר להתקנה של רדיו-דיסק. אני מקווה שהכתבה הזאת יכולה לעזור לך.

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/05-08-2003-DIY-HUInstall.html

נראה לי שנפלתי על מתקין לא משהו למרות ששילמתי יופי. חבל ועצוב :mm_sad:

תודה!!!

חבל שלא התייעצת ליפני הקנייה וההתקנה. מהיכן את בארץ? כך אפשר יהיה להפנות אותך לקבלת עזרה או מאנשי הפורום או ממתקינים מומלצים. כמו כן את מוזמנת להגיע לאחד מהמפגשים של הפורום וגם שם תוכלי לקבל עזרה.

עריכה: רק עכשיו ראיתי את התרד הקודם שפתחת. בסופו של דבר הלכת למתקין ואכלת אותה, עצוב לישמוע. אם תצטרכי עזרה בפיתרון הבעיה את מוזמנת ליפנות.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שלום.

אין ספק שמדובר כאן בהתקנה לא נכונה, ובאוסף של חוטים שחוברו לא נכון ו/או לא חוברו כלל.

כמו שאמר שלו קודמי, התקנה נכונה היתה פותרת את רוב הבעיות, מאחר ויתכן כי גם המכשיר לא תקין.

צייני מאיזה איזור את וכך נוכל לעזור לך ולהפנות אותך למתקין נורמלי.

בהצלחה ויום טוב.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

רצוי מאוד לחבר את החוט שאמור להתחבר ל SWITCH למתח קבוע במקום ה SWITCH.

למה ? כי זה מכריח אותך לכבות את הרדיו מתי שאת יוצאת מהרכב, וכך מתי שאת חוזרת לרכב ומתניעה אז הרדיו כבוי ולא קורה מצב שהרדיו דלוק ואת מתניעה את הרכב (אומנם זה אפשרי מצב כזה אבל אדם בר דעת ידליק את הרדיו אחרי שיתניע את הרכב)

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

• תוכן חדש...