Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר ביאריס חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
והעדר הרי לא טועה...:?

אין לי ניסיון עם היאריס הנוכחית,

אבל הקודמת הייתה קניה מוצלחת. והעדר בהחלט לא טעה.

Back to the original - NC again.

פורסם

אמת ויציב

עדות אישית, עמדתי לרכוש יאריס חדשה, חייבו אותי נסיעת מבחן, כאשר נאלצתי להרשם לתור וקבעו לי ל8 ימים אחרי, לבקשתי שזה יהייה ביום שישי על מנת לא להפסיד שעות עבודה, נעניתי בסירוב.

הגיע היום, והמכונית אכן יפה מאובזרת ואלגנטית, הפריעה לי קצת הרגשת "הקיק" בישבן בתחילת הנסיעה אבל עדיין היה ברור לי שאני קונה אותה, לא הינו בשום מקום שיפועי לבדוק את השליטה בהתדרדרות אבל כאשר שאלתי מה הפתרון נעניתי באההה חפיף ממש אין בעיה וסיכמו איתי על עוד נסיעת מבחן לבדוק זאת.

הוחתמתי על מסמך שאני מרוצה דבר שעורר תמיהה אבל נאמר לי שזה הליך שגרתי.

מאוחר יותר, כאשר עיינתי בחוברת הרכב מצאתי עמוד שבו שאלות ותשובות נפוצות ציטוט:

"שאלה: האם תיבת M/M מונעת התדרדרות הרכב לאחור בעליה?

תשובה: בשיפוע קל תמנע התדרדרות אך בשיפוע תלול יש להעזר בבלם יד"

ברור שהכל עניין של הרגל, אבל ברומן הזה היו מבחינתי יותר מדיי לאווים ולכן בטלתי את העיסקה ורכשתי רכב אחר, שם הגישה הייתה שונה לחלוטין, נסיעת המבחן נקבעה על פי הלו"ז שלי, הנחת מזומן + החזר על הפחתת מע"מ למרות שהתשלום התבצע לפני.

דר"א לשאלתי מדוע אין יאריס אוטו'? נאמר לי כי באירופה לא אוהבים אוטו'....

אירית

• תוכן חדש...