Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש את אחד הרכבים האלה, הם עומדים בתקציב שלי שהוא בערך 30K, רציתי לדעת מאנשים שמכירים או שהיו הבעלים של הרכבים האלה, לגבי אמינות, ועלות אחזקה של ההרכבים הנל...

אופל אסטרא GSI

קורסה GSI

אלפא 145 מנוע 2000 (אם בכלל קיים כזה בארץ)

הונדה האצ'בק שנת 93 ESI

סיאט איביזה GTI שנת 94

סיטרואן ZX 16V

פורד אסקורט RS2000

אם למישהו יש עוד רכבים להציע אני ישמח לשמוע.. מקווה שתוכלו לעזור לי..

תודה אריק.

Flash Red VW Corrado 16V

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה שואל את השאלות הלא נכונות.

אין 145 2000 סמ"ק בארץ, המנוע הכי גדול הוא 1.7 16V

בכולן האמינות לא משהו והאחזקה יקרה, אלו רכבים מהנים יחסית למשפחתיות אבל אתה משלם מחיר בבלאי ובמחירי חלקים יקרים יחסית. בנוסף - כולן גם זקנות יחסית ועברו חיים קשים.

בוא נשאל אחרת - כמה אתה מוכן להוציא בחודש על דלק + תיקונים + אחזקה שוטפת לרכב מהרשימה הזו (אני לרגע לא מתייחס למחירי ביטוח וכו').

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עד 1500ת 2000 אני מקווה שלא כל חודש אני יהיה צריך להוציא על תיקונים.. זאת לא המטרה של הקנייה...

מה שאני מחפש בכללי זה רכב 3 דלתות ספורטיבי שיהיה מהנה לנהיגה עד 30K.. אם אתה יכול להמליץ לי על משהו אני מאד ישמח..

אני מבין מן הסתם שבקנייה של כל אחד מהרכבים הללו או כל רכב ספורט או ספורטיבי זאת הוצאה כספית לא קטנה, אבל זה סיכון שאני מוכן לקחת על עצמי, כל עוד שההוצאות עד גדר הגבול הטוב..

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

106 ראלי, 205GTI, סיטרואן וולקן, ב.מ.וו 3 ידנית.

על כל אחת מהן ומהרשימה שלך תמצא הרבה חומר במנוע החיפוש של הפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ה106 עד כמה שאני אוהב את האוטו הזה הוא קטן מידי בחלל האוטו..

וה205 הסיכוי שאני ימצא אחת שיצא לי לנהוג עליה ולא לנסוע איתה למוסך הוא 1 ל1000..

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

כל רכב ספורטיבי שתמצא בתקציב הזה יבקר מידי פעם במוסך.יש כרגע 2 ZX וולקן שמפורסמים בלוח מכירה בפורום. אחד מהם נמצא באיזור שלך, כדאי לברר.

אסף

פורסם
אתה שואל את השאלות הלא נכונות.

אין 145 2000 סמ"ק בארץ, המנוע הכי גדול הוא 1.7 16V

בכולן האמינות לא משהו והאחזקה יקרה, אלו רכבים מהנים יחסית למשפחתיות אבל אתה משלם מחיר בבלאי ובמחירי חלקים יקרים יחסית. בנוסף - כולן גם זקנות יחסית ועברו חיים קשים.

בוא נשאל אחרת - כמה אתה מוכן להוציא בחודש על דלק + תיקונים + אחזקה שוטפת לרכב מהרשימה הזו (אני לרגע לא מתייחס למחירי ביטוח וכו').

יש אלפא 145 בעלת מנוע 2.0 ליטר בארץ, נקראת TS. יש אפילו חבר פורום שמחזיק כזו, אם אני לא טועה הוא מנהריה.. לא זוכר מה הכינוי שלו..
פורסם

פונטו GT

משנתון 95-6 תמצא במצב טוב ותהנה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

פונטו זה בעייה קצת.. שמעתי שהאמינות של הרכב הזה שואפת לאפס... הלוואי והייתי יכול לגלות שזה לא נכון.. כי אני יודע שהרכב לא יציב בכלל אבל את זה תמיד אפשר לשנות..

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

כמו שאמרו, יש אלפא 145 עם מנוע 2 ל' (היא נקראת תילתן ירוק) והיא מהוא נדירה בארץ. גם ה-145 עם מנוע בוקסר 1.7 נדירה יחסית ושתיהן יהיו יקרות יחסית לאחזקה.

שתי הנציגות לבית אופל חביבות, הקורסה בעיקר נראית טוב והאסטרה נדירה. שתיהן יהיו יקרות יותר לאחזקה מהצרפתיות.

איביזה GTI שנת 94' או סיוויק האצ'בק במצב נורמלי יהיה לך מאוד קשה למצוא.

RS2000 אחלה אופציה! אין הרבה.

ZX וולקן/306XSI, הכי נפוצות יחסית ויחסית יהיו זולות לאחזקה. אם תלך על וולקן תקבל פחות עיצוב אבל תוכל לקנות רכב משנתון חדש יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בחור כלבבי , רוב המכוניות שציינת קשות מאוד להשגה

(שכח מהאסקורט RS נשארו איזה 10 ולא תשיג אחת במצב נורמלי , חלקים יקרים , שלדה גרועהההה....סתם סתם היא מתנהגת יופי במיוחד אחרי ההנמכה )

306 על דגמיה הספורטיביים (xsi,s16,gti) עם HANDLING מהטובות בקבוצה שציינת

ההגה ב-145 2.0 תלתן , ההגה הכי חד ותזזיתי שיש בקבוצה אם תמצא אל תהסס

בקשר לסיויק , חפש רק vti , כל הדגמים הרגילים הם סתם לפוזה , אמנם מנוע מצויין אבל ממש משעממות לנהיגה, עם הגה מת , ומסרק ארוך

כנ"ל בקשר לבמוו הדגמים הרגילים כולן מדויקות כמו תער , אבל שוב המסרק ארוך , הם תוכננו לנוחות יותר מאשר הנאה מנהיגה עד

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...