Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך "וואלה":

"רוסלן, יבגני ומיכאל פרנקל נאשמים בגביית תשלום עבור שיעורים שלא התקיימו, בתשלום למורים בצ'קים דחויים ובזיוף מסמכים.

...

...השלושה - רוסלן, יבגני ומיכאל, ממשפחת פרנקל ניהלו ביחד את בית הספר לנהיגה "שניידר". על רוסלן פרנקל, שעמד בראש החבורה נגזרו 11 שנות מאסר, יבגני נדון לשמונה שנות מאסר ומיכאל לשבע שנים. בנוסף לכך נגזרו עליהם מאסרים ארוכים על תנאי ופיצוי כספי לנפגעים, בסכום כולל של 700 אלף שקל."

להמשך הכתבה.

סוף סוף מערכת המשפט פועלת כראוי.

פורסם

טוב לשמוע שלפחות משהו נעשה כאן בצורה נורמאלית..

ח"ח למי ששפט אותם!

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

על המורה נהיגה שביצע מעשים מגונים בתלמידה שלו מנתיבות לא יכלו להתייחס כמו שצריך ....

למי שהם רוצים הם מתייחסים

אבל לפחות הפעם התייחסו ופעלו כראוי!

פורסם

לדעתי כל מערכת לימוד הנהיגה בארץ מהתחלה ועד הסוף היא רמאית. זה רמאות כשכל אדם צריך להוציא מכיסו כ-4 וחצי אלף ש"ח על רשיון. וזה רמאות כשכל אדם אחרי שהוא כבר עובר טסט צריך עוד לשלם כ-130 ש"ח על חתיכת נייר עם המילה "רשיון נהיגה". וזה רמאות כשהטסטר מגיע עם מצב רוח רע ודופק לך טסט בשווי 330 ש"ח (משכורת צבאית של חייל בחודש!!).

אני לא כותב את זה מנסיון אישי אלא מהרושם שכל העסק הזה משאיר. כל המעורבים בפרשה לעיל קיבלו את מה שמגיע להם. אני בטוח שיש עוד הרבה כאלה שלא נתפסו...

פורסם
לדעתי כל מערכת לימוד הנהיגה בארץ מהתחלה ועד הסוף היא רמאית. זה רמאות כשכל אדם צריך להוציא מכיסו כ-4 וחצי אלף ש"ח על רשיון. וזה רמאות כשכל אדם אחרי שהוא כבר עובר טסט צריך עוד לשלם כ-130 ש"ח על חתיכת נייר עם המילה "רשיון נהיגה". וזה רמאות כשהטסטר מגיע עם מצב רוח רע ודופק לך טסט בשווי 330 ש"ח (משכורת צבאית של חייל בחודש!!).

אני לא כותב את זה מנסיון אישי אלא מהרושם שכל העסק הזה משאיר. כל המעורבים בפרשה לעיל קיבלו את מה שמגיע להם. אני בטוח שיש עוד הרבה כאלה שלא נתפסו...

אתה לא מכיר את המדינה הזאת?? על כל דבר לוקחים כסף מדינה מושחתת!

כדי שיהיה למעמד העליון עוד כסף!

אבא שלי קנה מונית חדשה לפני שבוע, אני נדהמתי לגלות כמה הוצאות יש רק בשביל הרשיון למונית זו בושה וחרפה!

שתבינו רק על המדבקות של המונית בדלתות לוקחים 200 ש"ח!

אין מילים פשוט בושה וחרפה מה שהולך כאן!

כדי שיהיה להם עוד כסף על חשבוננו!

• תוכן חדש...