Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 332
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תצפית.

טרנספורטר דבל קבינה ברחוב החרושת ברעננה. (מול השופרסל).

חונה ליד מוסך.

הרכב בעל 6 ספרות.

צבע כתום/צהוב דהוי.

הרכב נוסע. כל יום בבקר הוא שם, בערב לא.

הרכב לא שלי ואין לי יותר פרטים.

:-)

אוטו של דוד שלי, ממש לא למכירה.

ד"א, המוסך שייך לדוד אחר שלי.

בקשר לאלפטה GTV. יש לי חבר שגר ממש קרוב ולפי אחיו הגדול, הבעלים של הרכב נטש לחו"ל לפני בערך 15-20 שנה (הוא אמר שבעקבות זכיה בלוטו) ומאז האוטו עומד.

לפי מה שאני זוכר כשראיתי את האוטו לפני 3-4 שנים, מצב הפנים כמעט כמו חדש והרכב בקושי נסע...

פורסם
הנה משהוא שיפה (לפי דעתי)

http://www.classicar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=67&ad_id=9013

ירון מאיר

וואי ירון, פתרת לי חידה שאני מנסה לפתור כבר חודשיים. יש אחת כזו במצב נסיעה, 6 מספרים, בצבע שחור ברחוב משה סנה 15-17 בת"א (למי שלא מכיר, זה קצת לפני העיקול למסעדת 206 דגים רק מהצד השני, כלומר צריך לסוע לכיוון ת"א או פשוט להגיע מרחוב בני אפרים ולפנות ימינה בצומת של מסעדת הפיל).

ד"א, לא חזרת אליי לגבי החלקים (לצערי אין לי מצלמה זמינה ואני לא יכול לצלם את החלקים אז תגיד לי מה אתה צריך ואני אבדוק אם יש לי).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שלום לכולם,

מזה כשבוע אני עובר ומסתכל על הרכב המדהים הזה והיום סוף סוף פגשתי את בעליו.

מדובר בNSU ספיידר שנימצא בבעלותו מ- 1968 .

לדבריו זהו ה NSU ספיידר היחיד בארץ והוא במצב מדהים ( המנוע נימצא בשיפוץ בגרמניה מאחר ומדובר במנוע מיוחד)

רק ביום שישי במועדון דיברנו על כמות הרכבים הקלאסים שאנשים שומרים בבתים ולא רואים אותם לא במועדון ולצערינו גם לא על הכביש....וחבל

בקצרה, הוואנקל ספיידר צויידה במנוע וואנקל - והיתה המכונית הסדרתית הראשונה עם מנוע זה. רק 2,375 יחידות כאלו יוצרו בין אוגוסט 64 ויולי 67. ב- 1967 השיקה נ.ס.או. את מכונית המנהלים שלהם עם מנוע וואנקל: הרו 80 - חלום של מכונית עם צרות ללא סוף.

ההיסטוריה של הספיידר המסויימת הזו מעניינת אף היא: הספיידר הוצגה ע"י יבואן נ.ס.או. דאז ("מכוניות הדר") בתערוכת הרכב שנערכה כאן בקיץ 1965, והיא מס' 205 מסוגה (דגם 1965).

אחרי התערוכה שימשה המכונית את אשתו של בעליה של הסוכנות (שכחתי את שמה).

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
שלום לכולם.

היום הזדמן לי במקרה לעבור בחולון ולצלם את המיני שהזכרתי פה לפני כחודש.

אז ככה, כל הרכבים נמצאים באותו מתחם באיזורים שונים, המיני הצהובה לפי דעתי זזה מדי פעם.

אין לי מושג מי הבעלים ופרטים על מיקום בה"פ.

ד"א הרכב האחרון הוא פיאט כלשהי משנות ה80, לא ראיתי כזה כבר כמה שנים.

אור.

המיני הכחולה היא מוריס מיני-מיינור דגם 1962. האחרון מסוגו בארץ, אך לא נדיר במיוחד - כ- 90 מוריס ועוד כ- 45 אוסטין יובאו באותה שנה.

המיני הכתומה (שתי דלתות) היא Clubman דגם 1972. הקלאבמן היתה הרענון-כביכול שבריטיש ליילנד ניסתה לעשות למיני ב- 1969. סיפור עצוב עם סוף ידוע (מראש?) - הקלאבמן עפה ב- 1981 (ואיתה גרסת הסטיישן שלה, שגם היא מוצגת באחת התמונות), קצת אחרי הצגת המטרו. המיני המקורית נשארה עוד כמעט שני עשורים שלמים.

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם

הבעלים של הGTVגר בארץ באותו בניין . הוא קנה את הרכב כשהוא עלה לארץ כעולה חדש

הרכב בפנים במצב חדש אבל כל המערכות צריכות טיפול מקיף.

אני בדקתי את הרכב עם הבעלים בתקווה לקנותו העסקה התפוצצה הבעקבות מחיר מטורף שהוא דורש

פורסם

משאית ליילנד ישנה באבן יהודה.

אופל קאדט 2 דלתות ברמת השרון.

כרמל יפייפיה שבטח שייכת למישהו מהפורום....

תמונה002.jpg

תמונה005.jpg

תמונה006.jpg

haters will hate

פורסם

המשך, אני עוד מחפש את התמונות שצילמתי השבוע.....

קאדילק מוזנחת בחולון.

מרצדס חביבה אך מלאה אבק בנתניה.

שדה בור עם דודג' דארט וטנדר שעבר הסבה לגרר אבל הארגז נמצא בסמוך - בפ"ת.

ורנו במצב מדהים בת"א.

תמונה012.jpg

תמונה000.jpg

תמונה001.jpg

תמונה002.jpg

haters will hate

פורסם
אכן

הסוסיתא 12 שלי

תודה על המחמאה

שנת 68 מנוע טריומפ 1300

כרמל יפייפיה שבטח שייכת למישהו מהפורום....

68 ידעתי כי המספר מתחיל כמו אצלי, אני מלא התפעלות, הרכב פשוט מדהים.

haters will hate

פורסם

בנצי, שלח לי מהר בה"פ את המיקום של הקדט !!!למישהו יש מושג איזה שנה זה 893 ???

משהו לא מסתדר לי בקדט הזו. זו לא קדט C קופה, זה יכול להיות קדט B קופה אבל עדיין משהו לא מסתדר לי. בנצי, יש מצב שמצאת לי בטעות קדט A?!

מה שכן, יש לה את הג'אנטים של המנטה ראלי, רק בגלל זה הייתי קונה אותה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

איזה יופי לראות את האוטו שהיה של אבא שלי יד ראשונה! הוא הוציא אותו מהחברה! הוא היה השלישי בארץ עם האוטו הזה! הראשון היה הבעלים של החברה, השני היה הבן של הבעלים, השלישי היה אבא שלי!

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=51205

חבל שהיום האוטו הזה לא מטופל ויש עליו תוספות לא מקוריות!

נוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...