Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרבה מכוניות זרוקות בחווה ליד יתיר

אסביר איך מגיעים לחוות יתיר:

מתל אביב ומהדרום ניתן להגיע ממיתר (שנמצאת צפונית לצומת שוקת), נוסעים צפונה כ-2 ק"מ עד למחסום ופונים ימינה בכיכר לכיוון שמעה, נוסעים כ-9 ק"מ עד לצומת שמעה ופונים ימינה לכיוון מצדות יהודה/סוסיא, נוסעים כ-12 ק"מ ומגיעים לפניה ימינה למצדות יהודה הנקראת גם יתיר. נוסעים בכביש ההיקפי המזרחי של הישוב (פונים שמאלה) עד שרואים מצד שמאל מגדל מים ושביל העולה אליו. נוסעים בשביל ועוברים את המגדל מים , מאחוריו נמצאת החווה.

ניתן גם להגיע מצומת שוקת מזרחה (ולא צפונה למיתר) כ-5 ק"מ עד לפניה שמאלה לכיוון יער יתיר עד לצומת יתיר ומשם למצדות יהודה.

לבאים מירושלים נוסעים דרומה דרך כביש המנהרות ממשיכים דרך עוקף קרית ארבע ודרומה לכיוון כרמל/מעון/סוסיא (לא פונים ימינה לבית חגי) עד למצדות יהודה.

מבחינה ביטחונית הדרך ממיתר/צומת שוקת בטוחה ללא חשש (קיימת עוד דרך קצרה יותר דרך תרקומיא, אך היא מסוכנת בשל הסמיכות לחלחול). לבאים מירושלים מומלץ לא להיכנס לשעות החשיכה בקטע של עוקף קרית ארבע.

שלום - האם חווה ביתיר שייכת למישהו או שמקום נטוש

• תגובות 332
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום חזרתי מנסיעה בסביבות השעה 18.00 מכיוון צומת מורשה לכיוון צומת בני דרור

נסעה בסמוך אלי מכונית אמרקאית אספנות בצבע צהוב גג שחור מכסה מנוע שחור

מגניבה לאללה חבל על הזמן נהנתי לנסוע לפניה וכל צדדיה ולחזות ביופיה

בטוח של מישהו מהפורום

פורסם

שלום לכולם

למכירה:

פורד שנת 81 כנראה, ברחוב יגאל אלון בת"א.

רכב יפה במצב סביר, אין לי קשר לבעלים

טל': 050-8760061

שבוע טוב.

אור

06-01-05_1550.jpg

06-01-05_1551.jpg

06-01-05_1553.jpg

06-01-05_1555.jpg

Nothing beats a quality O-R-I-G-I-N-A-L

Morris 8 1936

פורסם

מיני סגולה שנת 84 נמצאת בנתניה ללא תזוזה כבר זמן רב,מי שמעוניין בפרטים מדוייקים לגבי המיקום,נא לפנות בה"פ.

מיני.JPG

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
מיני סגולה שנת 84 נמצאת בנתניה ללא תזוזה כבר זמן רב,מי שמעוניין בפרטים מדוייקים לגבי המיקום,נא לפנות בה"פ.
זה לא מיני, זה אוטו זבל, לפחות ככה כתוב עליו:

MR BIN = מר פח אשפה

MR BEAN = זה.

:wink::lol:

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

בגבעתיים, ברחוב קק"ל, פיאט 600 אספנות במצב חיצוני מדהים. מצב פנימי לא רע בכלל. כנראה שייכת לאספן.

בהמשך אותו הרחוב חונה טנדר פיג'ו 403 אספנות גם הוא. נראה במצב נסיעה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בגבעתיים, ברחוב קק"ל, פיאט 600 אספנות במצב חיצוני מדהים. מצב פנימי לא רע בכלל. כנראה שייכת לאספן.

האם זו הפיאט?

600.JPG

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

האם זה הטנדר?

601.JPG

2umzz1jyjmni.jpg

פורסם

היום בסביבות 12 בצהוריים, בנסיעה מראשון, אני קולט מרחוק נכנס לצומת בית-דגן משהו, שמרחוק נראה כמו פורד גרנדה מאמצע ה-70! נהג, שנסע אחרי לא הבין, למה פתאום עברתי מנתיב ריק, לנתיב ימני יותר! -וואללה, גרנדה כחולה! לא במצב מדהים- אבל בהחלט עדיין לא ערימת זבל נוסעת. נהג בה בחור דתי, והאוטו נסע לכיוון יהוד/אור יהודה מבית דגן... שנים, שלא ראיתי גרנדות- חשבתי, שכולן כבר נכחדו! נחמד לדעת, שיש עדיין לפחות אחת נוסעת!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלום רב לכולם! אני מחפש לנדרובר דיפנדר אספנות או אספנות בקרוב עדיף קצר (90) . אשמח אם מישהו יודע על רכב כזה ויודיע לי על כך

פורסם
שלום רב לכולם! אני מחפש לנדרובר דיפנדר אספנות או אספנות בקרוב עדיף קצר (90) . אשמח אם מישהו יודע על רכב כזה ויודיע לי על כך
יש אחד שמפורסם כרגע ביד 2 , שנת 1972 : 054-3027700.

תקרא גם את זה: http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=106998&highlight=%EC%F0%E3+%F8%E5%E1%F8

קח בחשבון שלא מדובר בעניין זול.

גם אם תקנה רכב תקין ונוסע או לחלופין תקנה פגר ותתחיל בשיפוץ, לא תגמור את הסיפור בפחות מ-50K וזה עוד סכום אופטימי. (יש כאן בפורום חבר אופטימי ששנים מחפש את "המציאה" לנד רובר בפחות מ-10K. לא ממש הולך לו. הוא הגיע למצב שהוא מצא הגה מבצבץ מתוך האדמה בשדה קוצים, זה הפרוייקט הבא שלו והוא חושב שהוא יגמור אותו בזול. אני מהמר על לא פחות מ-80K עד שהרכב יסע. :twisted: )

הרכבים הישנים נקראים סידרה 1,2 ו-3 (בהתאמה על פי שנת היצור), בשנת 1983 הם קיבלו את השמות 90 ו-110.

השם "דיפנדר" אומץ רק בשנת 1990.

הרכבים הללו עדיין נסחרים במחירים מאוד נמוכים בבריטניה, יכול להיות שיהיה לך יותר משתלם ליבא רכב תקין. אם אתה כבר עושה את זה, תמלא את הרכב בחלקי חילוף, שם הם זולים ונפוצים, בישראל קשה למצוא.

(את הרכב מיד 2 איני מכיר, הרכב השני שייך לחבר)

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
האם זה הטנדר?
זה הטנדר, רק שחלודה ממנו נעלמה.

האם זו הפיאט?

כן, זאת הפיאט, למרות שלמיטב זכרוני הפגוש העקום תוקן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נצפתה וולוו 244 כתומה

עומדת זה זמן רב מאד בקצה מגרש מכירת רכבים משטרתים בבית דגן.

ניתן לראות אותה מכביש צריפין-בית דגן עומדת בקצה המגרש הקרוב לכביש.

מכיוון שהיא הרכב היחיד שאינו משטרתי (או שאולי כן???) שעומדת במגרש היא די בולטת בכל אופן.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

פיאסטה דור ראשון, שנת 83 במצב מדהים! כל הפאנלים בבודי ישרים, ללא חומר פחחים, לכה מתקלפת אבל ללא חלודה בכלל, שמורה ביותר בפנים הרכב, עומדת כבר כשנה ומשהו, נצפה ברמת גן ברח' יוסף הגלילי מול המשטרה.

הבעלים גר בבניין ומשיחה איתו (לא אדם אדיב במיוחד) הוא מעוניין למכור. (אם כי לא דובר איתו על סכום)

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
היום בסביבות 12 בצהוריים, בנסיעה מראשון, אני קולט מרחוק נכנס לצומת בית-דגן משהו, שמרחוק נראה כמו פורד גרנדה מאמצע ה-70! נהג, שנסע אחרי לא הבין, למה פתאום עברתי מנתיב ריק, לנתיב ימני יותר! -וואללה, גרנדה כחולה! לא במצב מדהים- אבל בהחלט עדיין לא ערימת זבל נוסעת. נהג בה בחור דתי, והאוטו נסע לכיוון יהוד/אור יהודה מבית דגן... שנים, שלא ראיתי גרנדות- חשבתי, שכולן כבר נכחדו! נחמד לדעת, שיש עדיין לפחות אחת נוסעת!:-)

היום בטוח לא יכול ליהיות!

דתי נוהג בשבת? :wink:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...