Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 332
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליטוש אחרון !

ה SS שבתמונה זה SS 50 ZK1-H שלא הגיע לארץ.

הגיע לאירופה, במיוחד נפוץ בהולנד יחודו בכך שהוא בא עם מזלג אחורי שמותאם [למערכת דוושות]פדלים שמורכבת אליו ועוד מספר שינויים מינורים כגון,כנף אחורי,מדרכים אחורים,ומכסה מגנטו שונה

לארץ הגיע דגם SS 50 ZK1-B כמו בתמונה.

עם כידון גבוה וסבל מייצור מקומי.

ל CD שבתמונה הבקליטים שמורכבים לא תואמים

את הדגם שהגיע לארץ.

מריו.

1008518711-gr[1].jpg

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם

במעלה אדומים BMW 733 שנת 79 נוסעת במצב חיצוני טוב

יצא לי לדבר עם הנהג, ושאלתי אם הוא מעוניין למכור

הוא טען שבעד 20K הוא מוכן לדבר על למכור

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בישובים אלומה ורווחה (מערבית לקירית גת)

אז בין שני הישובים האלה מחבר כביש (שמתחבר לכביש ק.גת - אשקלון).

כשהטסעים מדרום לצפון באותו כביש ועוברים דרך הישוב רווחה רואים בבירור בצד הכביש, בצד ימין פיאסטה סימן 1 משנת 1983. שלימה אבל מושבתת.

ממשיכים לאלומה ובכניסה הראשונה (החדשה) לישוב, ממש על יד הכביש, רואים בתוך חצר שני שברולטים (אימפלה או משהו כזה) מסוף שנות השבעים. אחד (סדאן) שלם לגמרי וכנראה במצב נסיעה. השני (סטיישן) שלם אבל מושבת.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

טרנספורטר ישנה מהסוג הישן והפופולארי (ככה נראה לי) שכולם אוהבים נמצאת בבני ברק ברחוב הרב כהנמן , בערך איפה שהעיגול הורוד במפה (לבאים מכיוון קוקה קולה , הרכב נמצא בצד ימין)

trans.JPG

פורסם

אני לא כל כך מבין במכוניות קלסיות אבל ראיתי בריסק (??) טנדר במושב רינתיה קצת חלודה בפח בחלק הקדמי וארגז במצב חלודה מתקדם מאד

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
טרנספורטר ישנה מהסוג הישן והפופולארי (ככה נראה לי) שכולם אוהבים נמצאת בבני ברק ברחוב הרב כהנמן , בערך איפה שהעיגול הורוד במפה (לבאים מכיוון קוקה קולה , הרכב נמצא בצד ימין)
זו עם הציורים עליה??? אם כן, שומר נפשו ירחק... (היא במצב יותר גרוע מהמרצדס שלי, והמחיר... אחחחח, חבל שאין בארץ עצים כל כך גבוהים)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לא ענתיקה, אבל יכולה להיות תורמת לא רעה..

פיאט טמפרה , מושבתת ועומדת תקופה ארוכה באיזור תעשיה פוריה.

אם יש מתעניין ניתן לברר יותר פרטים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

רנו קאטר שבו במושב באזור המרכז.

מי שחושב שאני טועה מוזמן לתקן...

הכוונה בפרטי.

ג.

Resize of IMG_1143.JPG

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

טוב בעקבות העבודה החדשה שלי שמוציאה אותי לרחובות רחובות (:)) אני מביא לכם עוד גילוי קטן אך מעניין

רכב לא ידוע לי בשלבי פחות אך מלא אבק - אספנות.התמונות הוסרו לבקשת בעל הרכב, בני מנהל הפורום

ושברולט מאליבו לוחית 6 ספרות

כל הרכבים באיזור מרכז רחובות לפרטים ה"פ.

27-08-06_1418.jpg

27-08-06_1416.jpg

27-08-061.JPG

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
רכב לא ידוע לי בשלבי פחות אך מלא אבק - אספנות.
הרכב הזה הוא פולקסוואגן קארמן-גיה, כנראה מתחילת שנות השישים.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...