Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עובר פעם ראשונה לג'יפ, ארד לשטח פעם בחודש למסלולים קלים, רגיש מאד לאיכות הנסיעה והפאר בכביש, רק בנזין, ברור לי התשלום הנוסף לדלק, רגיל למכוניות מנהלים. התקציב הוא סביבות 130,000 ש"ח, אפשר מעט יותר. המלצתכם?

פורסם

פורסטר טורבו יתן באמת הרבה כוח, אבל יהיה פחות מפנק מאאוטבק שמבוסס על ה-B4 (שהיא יותר קרובה למכונית מנהלים).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איסוזו רודיאו , עונה על הכול !!

איכות כביש מצויינת , מנוע חזק , טוב בשטח , ומפואר ...

"מלך המרוצים" - רודיאו לא שווה כלום בשני העולמות - הן בשטח והן בכביש. רכב אמריקאי מיושן שמאבד מערכו כל שנה. איכות הנסיעה בכביש בקאנטים.

אאוטבק באמת ייתן את הסחורה הכי טוב.

פורסם

רודיאו אחלה רכב ... סביר בכביש, נהדר בשבילים ושטחים בינוניים, דורש שיפור קל לשטח טכני.

תוכל לחכות עוד שנתיים לטרייל בליזר שיתיישנו וירדו במחיר, יותר כביש פחות שטח.

אם אתה יותר בכיוון של שטח, חפש גם פאג'רו בנזין דגם קודם, רכב מעולה בשטח

אם בכיוון כביש, כל רכב כבישביל מצוי יספק אותך, פורסטר, טויוטה ראב-4, טוסון משומש יכול להיות בחירה נהדרת, מנוע ה V6 שלו מעולה, אם תסתפק ברכב שאינו "מנהלים", הדיהטסו טריוס החדש, 2007 יכול להיות שלך בתקציב שהגדרת

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
רגיש מאד לאיכות הנסיעה והפאר בכביש... רגיל למכוניות מנהלים.

תוכל לחכות עוד שנתיים לטרייל בליזר שיתיישנו וירדו במחיר, יותר כביש פחות שטח.

אין טעם להמליץ בפורום למישהו שימתין שנתיים לג'יפ, שגם ממש לא עונה לדרישות של פותח השרשור.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הבנתי שאתה מחפש מנוע חזק

תוכל לקחת לאנדקרוזר 3 ליטר דיזל עד 2002 למרות שאתה מחפש בנזין ולהשים לו צ'יפ בעלות של כמה אלפיות ולהגיע להספק של 207 כ"ס במדוייק, אני מכיר אנשים שעשו זאת וזה לא הורס את המנוע כי המנועי דיזל של טויוטה פועלים על 3,600 סל"ד בערך שזה נמוך מהמוצע ככה שאין בעיה לשחק עם הסל"ד קצת, תוכל לקבל ביצועי בנזין כמו של פורסטר ממוצע (אולי קצת פחות בהתנהגות) אבל הרבה יותר שטח ממה שציפיתה , וגם יש לציין שזה רכב אמין במיוחד

תישכול את זה :)

פורסם
פורסטר טורבו יתן באמת הרבה כוח, אבל יהיה פחות מפנק מאאוטבק שמבוסס על ה-B4 (שהיא יותר קרובה למכונית מנהלים).

רוני

מה ההבדל בין האאוטבק לבין ה B4 סטיישן? הן ניראות זהות לחלוטין.

Back to the original - NC again.

פורסם

לנדקרוזר עד כולל 2002 הוא הדגם הישן, שהוא מאוד לא נוח ובעל התנהגות של רכב שטח על הכביש, כלומר ממש לא מה שפותח השרשור צריך. הוא מחפש כבישביל שיהיה כמו מכונית מנהלים על הכביש ובעל יכולת גמיאת שבילים ואיזו עליונת קטנה. האאוטבק מתאים לזה בול. הוא בעצם B4 מוגבהת עם מרווח גחון משופר ועוד כמה פיצ'פקס.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ג'ימי ופאר בכביש לא יוצאים באותה נשימה.

לדעתי באמת האאוטבק הכי יתאים. גם מבחינת התנהגות ופאר(יחסי).

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם
הבנתי שאתה מחפש מנוע חזק

תוכל לקחת לאנדקרוזר 3 ליטר דיזל עד 2002 למרות שאתה מחפש בנזין ולהשים לו צ'יפ בעלות של כמה אלפיות ולהגיע להספק של 207 כ"ס במדוייק, אני מכיר אנשים שעשו זאת וזה לא הורס את המנוע כי המנועי דיזל של טויוטה פועלים על 3,600 סל"ד בערך שזה נמוך מהמוצע ככה שאין בעיה לשחק עם הסל"ד קצת, תוכל לקבל ביצועי בנזין כמו של פורסטר ממוצע (אולי קצת פחות בהתנהגות) אבל הרבה יותר שטח ממה שציפיתה , וגם יש לציין שזה רכב אמין במיוחד

תישכול את זה :)

תגיד לי - אתה רציני עם העצות האלו? ועוד עם שגיאות כתיב?

• תוכן חדש...