Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהוא יש מושג איך לפרק את הרמקולים בדלתות האחוריות בטיוטה קורולה שנת 2007

אני רוצה להחליף אותם בזוג 6.5 שיש ברשותי

הצלחתי לפתוח את הפלסטיק שמכבה את הדלת אך אני לא מצליח להסיר את ידית החלון (האם צריך למשוך חזק?)

כמו כן איך אני מוציא את הרמקול

אם מישהוא יכול להדריך אותי אני אודה לו מאד

תודה

פורסם

לידית החלון יש בורג שנקרא "בורג אומגה". יש לשלוף אותו עם מברג (בעדינות ובנחישות).

אז הידית תצא ותוכל להמשיך ולפרק את הדיפון בליסינג-נוע שלכם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מבין שהחלון לא נפתח אוטומטי אלה ידני נכון?

אם כן תסתכל בידית ישנה מין סיכה כזאתי בצורת אוהם.. צריך להוציא אותה עם מברג..

כרגע כלום =[

פורסם

ניטים? כמו שמפרקים ניטים... קודחים עם מברגה או מקדחה ומקדח 5 ככה בראש של הניט עד שהראש יוצא ואת החלק הפנימי דוחפים פנימהנ עד שהוא נופל

כרגע כלום =[

פורסם

האם זה באמת מה שצריך לעשות ??? כי זה נראה כמו מחברים ייחודים של הרכב לא ניט רגיל

כלומר אם אני אפשר את זה בצורה כזו לא יהיה לי איך להרכיב את החדש

פורסם
האם זה באמת מה שצריך לעשות ??? כי זה נראה כמו מחברים ייחודים של הרכב לא ניט רגיל

כלומר אם אני אפשר את זה בצורה כזו לא יהיה לי איך להרכיב את החדש

אם זה לא ניט אז כנראה שיש דרך אחרת ...

יש אפשרות לתמונה?

כרגע כלום =[

פורסם

תעשה כמו שאמרו לך למעלה... תקדח בהם.

פורסם

אתה בטוח שזה ניטים? ניסית למשוך אותם החוצה עם צבט (זה כלי של נגרים שמשתמשים איתו להוצאת מסמרים וסיכות ע"י לפיטה של הראש של המסמר... כן כן... סבא שלי ז"ל היה סנדלר... אז לי בבית יש צבט של סנדלרים - קצת שונה אבל עושה את העבודה)

או עם מברג ג'בר שטוח... אל תמהר להרוס כ"כ מהר את החלק

ברוב הדגמים של טויוטה הידית של הדלת משתחררת ע"י הברגת הבורג (אומגה? כפי שאיתמר כבר הסביר) ואם הידית לא יוצאת ישר החוצה אז מזיזים אותה ימינה או שמאלה והתפסנים שלה משתחררים מהפח של הדלת - כבר ראיתי כל כך הרבה מתקינים שפשוט שברו את הידית כדי להוציא אותה וחלקם אפילו פגעו קצת בדיפון של הדלת עצמו.

כל הסביבה של הדלת בנויה מפטנטים קטנים - זה חלקים עדינים מאוד ברוב המקרים וככל שמתעסקים יותר עם הדיפונים של הדלתות ככה המצב של הדלת הולך ונהיה יותר ויותר "רעוע"

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את הפלסטיק והידית כבר פרקתי

נשארתי עם הרמקולים

בגלל זה אני מחפש עצה ממשהוא שכבר עשה את זה

וכמו שאמרת זה נראה כאילו משהוא שיהרס אם אני אמשוך אותו בכוח

פורסם
ואיפה אני משיג חדשים בשביל לחבר מחדש??

את החדשים אתה תחבר עם ברגים!

פורסם

אם אתה רוצה לפרק את הרמקול הניטים האלה חד פעמי, אתה לא יכול להשתמש עוד פעם, כי זה בא חתיכה עם ראש שמים באקדח שעובד על קומפרסה ומנפחת אותו מבפנים, משתמשים בהם להרכיבת מגני בוץ למשאיות.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מידת הרמקולים מאחורה חמש ורבע. מה שיש לך זה שש וחצי.

גם אם תוכל לדחוס אותו לשם מבלי שיפריע לחלון או לריפוד של הדלת, בכל מקרה תצתרך לעשות הגבהות (טבעות עץ) לרמקול החדש. הרמקול המקורי כבר בא עם הגבהה.

ידית החלון מוחזקת ע"י ברזל בצורת אוהם.

תלחץ קצת על ריפוד הדלת, באיזור שבו יש את החור של הידית, כשהידית פונה לכיוון למטה ונסה להיסתכל בחריץ שנוצר. אתה תיראה את טבעט הברזל שאותה צריך לשלוף בעדינות עם כלי דק ולא לאבד אותה.

חוץ מזה יש עוד 2-3 ברגים פיליפס שצריך להוציא בשביל להוריד את ריפוד הדלת.

הרמקול מוחזק ע"י ניטים. את הרמקולים החדשים תוכל לשים על ברגים קודחים רגילים, לא חייב להישתמש בניטים.

• תוכן חדש...