Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי מודם חיצוני לאינטרנט המהיר של בזק ADSL.

כבר 4 חודשים אני סובל מבעיה של אי אפשרות להעלות קבצים לפורמים, לשלוח הודעות בפורמים, לשלוח דואר אלקטרוני וכ'.

חקרתי, בדקתי במשך 4 חודשים את הבעיה.

היום הגעתי למסקנה שהמודם מקולקל, מכיוון שאם אני עושה לו ריסט הבעיה מסתדרת לכמה שעות ואז נדרש שוב פעם ריסט.

מדובר במודם מסוג + b-focus router 312 של חברת eci. (המודם שנה וחודש אצלי).

מכיוון שאני נסעתי לחנות של בזק בזמנו, ואני הבאתי את המודם, ואת האינטרנט, החייגן והמודם אני התקנתי לבד אז מה אני צריך לעשות? האם יעלה כסף להחליף את המודם? איך תתבצע ההחלפה? האם גם הפעם אני צריך לנסוע 20 ק"מ לכל כיוון בשביל מודם?

תודה מראש

גיא.

פורסם

תתחיל בלהתקשר לתמיכה של בזק לנושאי ADSL.

שם יוכלו "לחתוך" בוודאות, היות והבעיה שאתה מתאר עלולה גם להיות בעיה בקו הטלפון שלך.

1-800-314-314 כמדומני...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

טלפון של מרכז תמיכה של בזק...-1800-340-340.... לא יעזרו יותר מידי .

תפנה ל 199- תבקש להחליף מודם

תקבל אישור טלפוני.ומשם בזקסטור...

דרך אגב תנסה כאשר אתה מדבר עם בזק להתקין UPDATE למודם.. יכול להיות שיסתדר..

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

למה לא יעזרו?

יש הגדרות מסוימות שניתן לעשות על הקו שעוזרות הרבה פעמים לניתוקים כמו שסטיו מתאר, יש בדיקות שאפשר לעשות למודם או לעוצמות וכו' וכו'.

לדעתי 199 ינפנפו אותו למוקד ADSL.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין לך טעם להחליף את המודם.

עבתי יותר משנה במוקד של בזק.

תתקשר למוקד של בזק, בטלפון שהביאו לך לפני, ותבקש בדיקת קו.אם הקו תקין, תתקשר לספק שלך.

בכל מקרה, רוב הסיכויים שהבעיה שלך פנימית.

פורסם
אין לך טעם להחליף את המודם.

עבתי יותר משנה במוקד של בזק.

תתקשר למוקד של בזק, בטלפון שהביאו לך לפני, ותבקש בדיקת קו.אם הקו תקין, תתקשר לספק שלך.

בכל מקרה, רוב הסיכויים שהבעיה שלך פנימית.

מה יש לספק לעשות?

אם תיאור הבעיה נכון, ולאחר כל ריסט למודם הבעיה מסתדרת,

תנסה לגלוש יומיים שלושה עם מודם של חבר - פשוט תחליפו

אם בכל זאת תגיע לבזק סטור - תבקש מודם של אזטק מדגם 600E

הוא קצת יותר מוצלח מהECI (הוא מאוד מאוד דומה, אבל קצת יותר טוב..)

אין לך מה להתקשר לISP שלך, רוב בעיות הUPLOAD שיש נגמרות ברמת קו הטלפון,

זה גם יכול להיות בעיה במרכזית בADSL האיזורית שלך (שמה בישראל הוא DSLAM)

שם יש סוג של שלוחת מודם - שהיא זו שמסונכרנת עם המודם שלך - יכול להיות ששם הבעיה, ואז בבדיקת קו זה יעלה

תשב להם על הוריד - במוקד הADSL של בזק ימצאו פתרון בסוף.

אישית, תתחיל עם החלפת מודם עם חבר - ככה תקבל אינדיקציה לגבי תקלה במודם או בקו...

לפני שאתה רץ להחליף מודם ולבזבז את הזמן תפנה לISP שלך שיבדקו את הקו כמו כן תפנה לבזק עם אותה דרישה.

לפנות לISP שיבדקו את הקו? מה לISP ולקו? ISP יתנו לך שם משתמש, סיסמא והגדרות דואר.

כל השאר באחריות בזק ורק בבזק ידעו איך לטפל בך הכי טוב. בISP יבזבזו לך את הזמן עם בדיקות חסרות תכלית...ובסוף יגידו לך לדבר עם בזק.

פורסם
מעלים את המודם שלך למעקב לראות הפרעות על הקו

לא בדיוק

רק חברות הכבלים עושות כך

בזק לא טורחים לעשות כך...

הם בודקים את הקו באותו רגע - אם אין בעיה בו הם לא עושים מעקב...

פורסם

טוב לדעת. אני מחובר לכבלים אצלי זה ככה.

נצל"ש:

אם אני משלם רק לHOT על האינטרנט והציעו לי דיל יותר טוב הספקית שלי. האם אני יכול לעבור מייד או שאני צריך להמתין לסיום תקופת ההתחייבות? כי אני לא עוזב אף אחד רק משדרג. לפי הספקית אני לא ישלם קנס.

• תוכן חדש...