Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לידיד שלי יש שברולט (דייהו) אביאו 5 דלתות והוא התלונן על זה שהוא לא רואה כמעט כלום במראה השמאלית.

היום לקחנו את האוטו לסיבובון מבחן בו אני נהגתי וכיוונתי את המראה כמו שלימדוני מיטב מוריי (מוריי לנהיגה מתקדמת, לא התרח הזקן שלימד אותי נהיגה לפני שנים...)

אני מוכרח לציין שבאמת לא רואים בה כמעט כלום.

היא די צרה/קטנה, ויכול להיות שהיא גם מגדילה (לא בטוח).

ולשאלה - אפשר להחליף מראות סטנדרטיות שמגיעות עם הרכב, או שבגלל הצורה המיוחדת שיש לכל רכב יש רק את מה שהיצרן שם במקור?

וכאופציה פחות מומלצת, כדאי להדביק איזו מראת עדשה (הקטנות העגולות האלה שמדביקים על המראה המקורית וילדים קטנים אוהבים לפרק...), או אולי לתלות מעל זה מראה צדדית נוספת כמו שמורי נהיגה שמים לפעמים כדי לראות מתי מגרדים את המדרכה בחנייה?

כל תגובה יכולה לעזור, הבן אדם מפחד לנהוג ברכב ומקלל את הרגע שבחר בגוש פח הקוריאני הזה...

ניר

פורסם

המראות העגולות הקטנות האלה שמתלבשות על המראה סתם בכלל לא עוזרות.

לעומת זאת יש את המראות הקטנות יותר שמדביקים מעל המראה וזה עוזר טיפה!

שלום,

לידיד שלי יש שברולט (דייהו) אביאו 5 דלתות והוא התלונן על זה שהוא לא רואה כמעט כלום במראה השמאלית.

היום לקחנו את האוטו לסיבובון מבחן בו אני נהגתי וכיוונתי את המראה כמו שלימדוני מיטב מוריי (מוריי לנהיגה מתקדמת, לא התרח הזקן שלימד אותי נהיגה לפני שנים...)

אני מוכרח לציין שבאמת לא רואים בה כמעט כלום.

היא די צרה/קטנה, ויכול להיות שהיא גם מגדילה (לא בטוח).

ולשאלה - אפשר להחליף מראות סטנדרטיות שמגיעות עם הרכב, או שבגלל הצורה המיוחדת שיש לכל רכב יש רק את מה שהיצרן שם במקור?

וכאופציה פחות מומלצת, כדאי להדביק איזו מראת עדשה (הקטנות העגולות האלה שמדביקים על המראה המקורית וילדים קטנים אוהבים לפרק...), או אולי לתלות מעל זה מראה צדדית נוספת כמו שמורי נהיגה שמים לפעמים כדי לראות מתי מגרדים את המדרכה בחנייה?

כל תגובה יכולה לעזור, הבן אדם מפחד לנהוג ברכב ומקלל את הרגע שבחר בגוש פח הקוריאני הזה...

ניר

• תוכן חדש...