Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"pop up window blocked" - ממה זה יכול לנבוע??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון מופיע לי ההודעה הזו בכל פעם שאני מנסה לפתוח קישורים שונים (אפילו פה בפורום)...

כיביתי את כל התוכנות צד ג' שלי, וגם באקספלורר כיבית את חסימת הפופ-אפס... והדפדפן בכל זאת חוסם לי את העמודים... ומראה לי את ההודעה הזו - כמו שהיא מופיעה בתמונה שצירפתי:

למישהו יש מושג איך מבטלים לחלוטין את החסימה???

pop up.JPG

בברכה!

יונתן.

פורסם

safer.gif

54321

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אבל אפילו לא חצי מתוחכם מהMAXTHON, שלא נדבר על יעילות בעבודה

......

אבל, פשוט, נגיש, ומודולרי בצורה מדהימה...

כמות הפאלגינים שיש לו היא עצומה.

חוצמזה, כל תקלה שמדווחת נפתרת דיי מהר בגלל מודל הקוד הפתוח....

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני כיביתי את כל תוכנות הפופ-אפ... וגם את הפיירוול של ווינדוס, וגם את הפופ-אפ בלוקר של אקספלורר...

זה בדיוק העניין - שזה לא שיטתי, ולא ברור לי מה גורם לזה לקרות...

וזה גם לא קורה כל הזמן... אלא רק לעתים...

לכל הממליצים לתוכנות חלופיות - תודה, אבל... לא תודה... אני טיפוס יחסית שמרן בנוגע לתיאום תוכנות, ותוכנות מיותרות במחשב... אז אפילו נטסקייפ שהיה לי פעם - גם אותו מחקתי...

בברכה!

יונתן.

פורסם

JMG

אתה לא יודע עד כמה אקספלורר לא נוח איטי ומלא בעיות עד שתנסה דפדפן אחר..

אין לי ניסיון עם דפדפנים שהומלצו פה אבל אני משתמש באופרה כבר מס' חודשים ואני יכול להמליץ עליו

הוא כופל את אקספלורר גם באפשרויות וגם בנוחות השימוש בו.

מהיר יותר וממשק ידידותי יותר.

פורסם

90% מהאתרים שבהם אני מבקר לא עושים לי בעיות בפיירפוקס.

הפעמים היחידות שאני נאלץ להשתמש באיכספלורר זה באתרים השייכים למדינת ישראל (גם זה לא תמיד) או אם אני רוצה לצפות באיזה סרטון בVOD של ואללה וכאלה..

אההה וכשמוטי מעלה כאן תמונות ברוחב ענקי שעושות קצת בעיות לפיירפוקס שלי...

:D

זה עדיף על האיטיות והסירבול של האיכספלורר..

תנסה, מקסימום UNINSTALL.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
90% מהאתרים שבהם אני מבקר לא עושים לי בעיות בפיירפוקס.

הפעמים היחידות שאני נאלץ להשתמש באיכספלורר זה באתרים השייכים למדינת ישראל (גם זה לא תמיד) או אם אני רוצה לצפות באיזה סרטון בVOD של ואללה וכאלה..

:D

זה עדיף על האיטיות והסירבול של האיכספלורר..

תנסה, מקסימום UNINSTALL.

תאמין לי שניסיתי, וניסיתי מספר דפדפנים שונים... לכל אחד מהם יש לפחות איזה בעיית תאימות זו או אחרת... ואין לי כוח להתרוצץ בין שבע אלף תוכנות שונות...

השתמשתי גם בincredimail בתור תוכנת המיילים שלי - וגם עליה וויתרתי, למרות הנוחות שלה...

פשוט זה הכי נוח כשאני מסנכרן בין הMSN, outlook ואקספלורר... והכל מסונכרן עם הנוקיה שלי...

קיצר - עד כמה שאני שונא את מייקרוסופט - אנחנו פשוט עדיין לא הגענו לרמת תאימות מספיק גבוהה כדי לעבור למשהו אחר...

זו לפחות דעתי... ואין לי רצון לפתוח דיונים על זה... אני יודע שהמון אנשים לא יסכימו איתי... אני לא מכריח אף אחד לקבל את דעתי.

בכל מקרה תודה על העצות! :)

בברכה!

יונתן.

פורסם

למישהו באמת יש פתרון לזה (פרט לחסימת מוטי)?

באקספלורר מופיע פס גלילה אופקי, כך שניתן לצפות בכל התמונה, אבל ה-FF פשוט מציג את הצד הימני וזהו.

• תוכן חדש...