Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 40K- פאסאט או קליאו B ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם השיקול הוא צריכת דלק אז אופציה מתקבלת על הדעת היא פאסאט דיזל, אלא שקשה מאוד למצוא אקזמפלרים נורמלים.

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

פורסם

בדיוק.....הפאסאט קיבלה רק 3 כוכבים במחני ריסוק?! אתם בטוחים? כי אני ראיתי שהיא קיבלה 4.....

הקליאו B יותר מידי קטנה בישבילו.....הוא פעם נהג בקליאו (A) ולא הסתדר לו הגודל.......

ניב

פורסם

דובר הרבה על ה S-40 והיו שלל ויכוחים עליה ועל אחותה ,מיצובישי כריזמה.

יצא לי לנהוג לא מעט (תקופה של חודש ) על V40 T , גרסת הסטיישן של ה S40. מדובר ברכב

חזק מאוד, שמרגיש כבד מאוד. הרכב לא הצליח להרשים אותי יתר על המידה בשום אספקט,

לא בהתנהגות , בטח שלא בנוחות וגם לא בעמידות החומר בתא הנוסעים.

חשוב לקחת בחשבון שהחלפים לא זולים (לאחר הצצה בחשבוניות מהטיפולים) וכמו כן מחירי

הביטוח, בוודאי שלנהגים צעירים יקרים מאוד.

יחד עם זאת, האקזמפלר שאני מדבר עליו, מודל 01' עם למעלה מ 160 K הראה אמינות לא רע

בסה"כ, אם כי התקלות היו יקרות לתיקון - בקרת אקלים אלקט' , ציריות, מסרק הגה וכד'.

להחזיק רכב בקטגוריה הזאת דורש מספיק ביטחונות כספיים במידה והוא כן יתקלקל, מכיוון שמספיקה

תקלה אחת (ואולי עוד אחת ועוד אחת) שמחיר התיקון יהיה כמה אלפי שקלים, בכדי להשבית את הרכב.

במקום החבר, הייתי מחפש רכב "נפוץ" יותר, שטופל באהבה, מספיק מאובזר ומספיק בטוח וכמובן

שלא יהרוג באחזקה השוטפת.

גיא.

• תוכן חדש...