Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מעוניין לקנות רמקולים אחוריים לרכב שלו ,עכשיו זה רכב מסוג אוקטביה 2003 ללא מגבר רק מערכת של קנווד ישנה , והוא רצה למצוא לה רמקולים אחוריים כי קדמיים יש לו והם סבבה (במיוחד בשבילו)

חשבתי אולי אל רמקולים 9*6 או אולי אפשרי גם 5.25 או 6.5

לדוגמא:http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=GTX693&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408

תגידו לי מה אתם חושבים , ומה הכי עדיף .

אשמח לקבל תגובות והסברים תודה רבה וחג שמח.

פורסם

במחיר כזה וללא הגברה חיצונית הייתי ממליץ על קנווד או פיונייר (אני לא מאמין שאני ממליץ על פיונייר:) )אך ורק במקרה שלא תתווסף הגברה חיצונית. (מגבר).

פורסם

למה לא היית ממליץ על פייוניר?

על מה כן היית ממליץ? שיוכל להסתדר ללא מגבר, ונגיד היה מגבר על מה היית ממליץ כאולי גם זאת תהיה אפשרות להוסיף מגבר.

פורסם

בוא נבהיר קצת את הענין...:)

מה הרכיבים שאתה רוצה להוסיף? מגבר? רמקולים 6/9?

מה התקציב לכל אחד מהם? קח החשבון שהוספת מגבר כרוכה גם ב העברת כבלים ובעלות שלהם כמובן.

נ.ב. לא הבנת אותי נכון - אם לא מוסיפים מגבר אז פיונייר או קנווד יהיה בסדר גמור.

פורסם
במחיר כזה וללא הגברה חיצונית הייתי ממליץ על קנווד או פיונייר (אני לא מאמין שאני ממליץ על פיונייר:) )אך ורק במקרה שלא תתווסף הגברה חיצונית. (מגבר).

בגלל זה לא הבנתי

בקיצור אני מחפש בינתיים רק רמקולים אחורים בשבילו אבל אולי אני אקנה לו מתנה מגבר.

לכן אני מחפש רמקולים טובים שיהיה טובים במצב הנוכחי ללא מגבר ושיהיה עוד יותר טובים שיהיה מגבר יש לי כמה רעיונות שלדעתי יהיו טובים אבל רצתי לשמוע קצת דעות של אנשים אחרים.

ואם תוכל לתת לי הצעה למגבר טוב וזול אתה יודע ממש פשוט בשביל 4 רמקולים אני אשמח.

פורסם

כל החברים שלי לא רק שמשקיעים במכוניות מבחינת יופי אחד גם מבחינת מנוע וגם יש לא מערכת לא רעה ביכלל!!!

• תוכן חדש...