Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לחבר שלי יש הבעיה בבלימה ברנו 19,פירקתי את הגלגלים,והבלמים האחוריים התפוררו לי בידיים,בלמי תוף.

כרגע סידרתי את זה ככה שרק הקדמיים יפעלו.

למישהו יש מושג כמה יעלה להחליף את הבלמי האחוריים?

פורסם
אהלן,

לחבר שלי יש הבעיה בבלימה ברנו 19,פירקתי את הגלגלים,והבלמים האחוריים התפוררו לי בידיים,בלמי תוף.

לא בטוח שמותר לך לנסוע ככה בכלל . קח גרר למוסך זה מסוכן.

פורסם

סידרתי לו את זה ככה שיוכל לקחת תרכב הביתה כי הוא היה אצלי 3 ימים,אני אישית נהגתי באוטו וזה היה ב4 בלילה בתוך העיר שאין אף אחד.

מחר אני הולך איתו לחרט אבל אין לי מושג כמה זה יעלה..

מישהו יודע במקרה?

פורסם

היום הרכיבו לי ל 2 הגלגלים האחורים 2משאבות בלם 4 סנדלי בלימה (2 לכל צד) ו 2 דראמים(תופים)

עלה לי חדש 466 ש"ח לפונטו אני לא חושב שאצלך זה יהיה יקר בהרבה.

לי יש מספיק ידע לפרק או להרכיב לבד הרבה דברים ברכב כולל מערכת הבלמים, אבל בבלמים לא מתעסקים לבד. מערכת בלמים חובה לטפל במוסך מורשה מטעם משרד התחבורה כי במקרה של חס וחלילה תאונה או כשל בבלמים אתה לא רוצה להיות האשם בזה. תוסיף עוד150-200 ש"ח לעבודה למוסך מורשה כך קבלה על ביצוע העבודה וסע בראש שקט.

פורסם
אהלן,

אני קורא פעם ופעמיים ולא מבין איך הודעה כזו מקבלת פה זמן מסך שאורך יותר ממשך הזמן שלוקח למחוק אותה לכל הרוחות.

"סידרתי ככה שרק הקדמיים יפעלו"

אלוהים

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שלום.

תגיד לי לא רעדו לך הידים כאשר חיבלתה ברכב ?

אתה או לא מפחד או חמור גדול מידי מכדי להבין את הסיכון.

יש להעמיד את הרכב מיד!!! אסור לרכב לזוז מטר ויש לפנותו למוסך מיד ע"י גרר.

אתה אדם חסר בינה ואחריות.

ועוד להעלות את זה בפומבי!!!

000200BA.gif

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מישהו כאן עבר את מבחן אחד בהבנת הנקרא?

האוטו חובר ככה רק בשביל להזיז אותו חזרה,בתוך העיר ב4 בבוקר,במהירות אפסית.

הכול סודר.

אני אדם חסר בינה ואחריות?

מעניין..

• תוכן חדש...