Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה 2007 שחור\אדום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השחור עושה אותה כל כך קרבית, ממש בא לי לבכות :-(

בוודאי ששחור!

איביזה ספורט שחורה...גררררררררררררר

פורסם

שחור ללא ספק.

וכמו שכבר ציינו, בבדיקות מדעיות הצבע השחור התחמם באולי מעלה אחת צלזיוס יותר

מצבע כמו כחול או מעלה וחצי מלבן, באותו סוג רכב.

Porsche 911 Turbo

פורסם

התמונות של החבר פה הם של האיביזה הישנה יותר.. אלו של החדשה

שחור

http://www.seat.com/com/download/Wallpaper3-800x600.jpg?fileUrl=%2Fcom%2Fgenerator%2Fsu%2Fcom%2FnewIbiza%2Fsite%2Fdownloads%2Fwallpapers%2Farticle-wpp3%2Fwall-800%2Fmain%2CtemplateId%3Dmarkus.html&contentType=image%2Fjpeg

אדום

http://www.seat.com/com/download/Wallpaper1-800x600.jpg?fileUrl=%2Fcom%2Fgenerator%2Fsu%2Fcom%2FnewIbiza%2Fsite%2Fdownloads%2Fwallpapers%2Farticle-wpp2%2Fwall-800%2Fmain%2CtemplateId%3Dmarkus.html&contentType=image%2Fjpeg

אז מה הייתם לוקחים ? תשימו לב חברה שלי אמרה שבצבע השחור כל הקימורים נבלעים בצבע.. הגריל והפנסים....

פורסם

מי שלא קופץ , אדום !

אני לא הייתי לוקח אדום, במידה ויש אפשרות לכחול, הייתי הולך על זה.

במידה ולא, אז שחור.

גם אני קראתי איזשהו ניסוי שבוצע על התחממות בתוך רכבים שחורים לעומת אחרים,

ומסקנות הניסוי היו שקיים הבדל מעלה אחת בין שחור ללבן ,וזאת למרות העובדה, שלכאורה ,

הצבע השחור אמור לספוג את כל אורכי הגל שפוגעים בו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא מאמין שאני מגיב לזה, אבל שחור.

ללא ספק צבע הרבה יותר "קרבי" ומושך. האדום מזכיר לי MX5 של בחורות.

ולגבי מי שהתנגד לקנייה בגלל שהטמפרטורות גבוהות יותר ברכב שחור:

א. כפי שנאמר עוד קודם, אכן הפקטור המשמעותי ביותר להתחממות זה שטח הפנים של החלונות.

ב. מזגן (ושל פיג'ו, מה לעשות, לא תמיד מקררים כמו שצריך). אחרת איך תסביר מרצדסים ובמוו שחורות? (מעבר לנטיה של דיפלומטים וערסים, גם הם לא אוהבים שחם להם... והם כנראה יודעים מה טוב להם, אז סימן שהמזגן מטפל בבעיה בדיוק כאילו היה מדובר ברכב אדום)

והכי טוב: תקבל את הרכב מוקדם יותר :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שחור! בלי ויכוח בכלל

ואם לא אז צהוב

ואם לא... (אז צהוב-שחור)

בקיצור, יאללה בית"ר !!

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

ההגיון אומר שצבע אדום ייבלוט יותר מאשר השחור בשעות הלילה כך שהטיעון הבטיחותי נוטה יותר

לכיוון האדום.

ברור שאני לא מתכוון לנסיעה בלילה בכביש החוף, עננות כבדה ובקטע ללא תאורה.

פורסם
אני לא מאמין שאני מגיב לזה, אבל שחור.

ללא ספק צבע הרבה יותר "קרבי" ומושך. האדום מזכיר לי MX5 של בחורות.

ולגבי מי שהתנגד לקנייה בגלל שהטמפרטורות גבוהות יותר ברכב שחור:

א. כפי שנאמר עוד קודם, אכן הפקטור המשמעותי ביותר להתחממות זה שטח הפנים של החלונות.

ב. מזגן (ושל פיג'ו, מה לעשות, לא תמיד מקררים כמו שצריך). אחרת איך תסביר מרצדסים ובמוו שחורות? (מעבר לנטיה של דיפלומטים וערסים, גם הם לא אוהבים שחם להם... והם כנראה יודעים מה טוב להם, אז סימן שהמזגן מטפל בבעיה בדיוק כאילו היה מדובר ברכב אדום)

והכי טוב: תקבל את הרכב מוקדם יותר :-)

תן לי MX5 אדומה של בחורות ואני מרוצה לכל החיים.

גם יאשה ואופיר, רק שיאשה ישים עליה טורבו

פורסם
התמונות של החבר פה הם של האיביזה הישנה יותר.. אלו של החדשה

שחור

http://www.seat.com/com/download/Wallpaper3-800x600.jpg?fileUrl=%2Fcom%2Fgenerator%2Fsu%2Fcom%2FnewIbiza%2Fsite%2Fdownloads%2Fwallpapers%2Farticle-wpp3%2Fwall-800%2Fmain%2CtemplateId%3Dmarkus.html&contentType=image%2Fjpeg

אדום

http://www.seat.com/com/download/Wallpaper1-800x600.jpg?fileUrl=%2Fcom%2Fgenerator%2Fsu%2Fcom%2FnewIbiza%2Fsite%2Fdownloads%2Fwallpapers%2Farticle-wpp2%2Fwall-800%2Fmain%2CtemplateId%3Dmarkus.html&contentType=image%2Fjpeg

אז מה הייתם לוקחים ? תשימו לב חברה שלי אמרה שבצבע השחור כל הקימורים נבלעים בצבע.. הגריל והפנסים....

אלה זוויות שונות, מניסיון הקימורים לא נבלעים בצבע השחור, למרות שהם קצת יותר בולטים באדום

אישית הבחירה שלי זה שחור ואחרי זה פחם (השחור-אפור מטאלי, מה שהם קוראים לו Zenith Gray), ואחרי זה כחול

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

"האדום מזכיר לי MX5 של בחורות."

חבר אדום זה הצבע הרישמי של פרארי על מה אתה מדבר.. ?

ותודה שעזרתם לי... אני נשאר עם האדום...:)

• תוכן חדש...