Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בודקים שבגדול הרכב בטיחותי לאנשים שסובבים אותך,

ורוב הבעיות העקרוניות האחרות יפגעו רק במי שבתוך הרכב.

גם מבינים שמי שבונה יצירה מיוחדת ישמור עליה יותר מכל אדם אחר....

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תפסיקו.

תפסיקו לעשות לי את זה!!!!

כל פעם אני צריכה להחליף בגללכם מקלדת בלאט...

:yum:

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

בניית רכב חזק על בסיס קיים עתיק כגיל המכונית, נושא התקינה והרישוי הוא שעבר תהפוכות אין ספור, אחריות היצרן לבטיחות הנוסע, ואחריות הרשויות לבטחון הכלל, הם הכוחות שפועלים בשטח, מי יהיה מוכן לקחת על עצמו את האחריות לבטחון משתמשי הדרך ומשלמי המיסים? ומי ישים את הגבול העליון בנושא השיפור? ישנם לפחות שלושה חברי פרום מוכרים, שכבר מפנטזים על הכנסת מנוע סילון לפיאג'ו C שלהם ועדיין לא מבנים למה משרד הרישוי לא מסכים לשינוי...

עד שלא יתקבל חוק המרוצים דה פאקטו, ויקמו בשטח מסלולי נהיגה לרכב משופר, יקבעו תקנות מגבילות לתנועת רכב כזה על כבישים ציבוריים, ויחוייבו הנהגים המבקשים אישור לרכב כזה לרישיון מתאים...אפשר יהיה רק לפנטז...

טכנית צריך רק אישור מהנדס רכב ומהנדס בטיחות בכדי לאשר השתתפות רכב משופר, התקנות הארופאיות לבטיחות יוכלו להתאים במקרה זה גם בארץ, או לאמץ את התקנות הפועלות בארה"ב....

בקיצור עוד חזון למועד, עד אז ישארו ההמי, הקוזי וה-S~S במחסנים-וטוב שכך-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יש הרבה אקזמפלרים שנבנו עם כ"ס מסויים ויצאו לשוק עם חצי מכמות הסוסים בגל תקנות זיהום אויר כאלה ואחרות.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
יש הרבה אקזמפלרים שנבנו עם כ"ס מסויים ויצאו לשוק עם חצי מכמות הסוסים בגל תקנות זיהום אויר כאלה ואחרות.
למה ללכת "סחור סחור", כולנו יודעים למה הכוונה, תושבות מנוע HOME MADE, הכבהות/הנמכות, שינוי זווית מנוע, שינוי סרנים (סרנים "מקוצרים - דראג), חיתוך שילדה אחורית והרכבה של תת שילדה כדי ליקלוט את הסרן החדש + הגלגלים הענקיים, וכל זה מבלי להזכיר את מיפלצות השטח שנוסעות חופשי בכבישים עם שטחים מתים יותר ממדבר סודן...

אין לי ספק שהפוני שלך יכולה להחזיק גם 400 כ"ס ללא שינויים מהותיים... ולא לזה היתה הכוונה אלא לשינויים מאוד קיצוניים כגון אילו שהזכרתי...

יש לי חבר שעלה מקנדה, הוא סיפר ששם החוק אומר כי אסור לגלגלים לחרוג מגבולות הרכב (ואין הגבלה על התקנת כנפיים :twisted:) מאותתים, פנסים, שמשות, כיסא נהג... וזהו...

אני מניח שהמצב די דומה בארה"ב, השאלה היא איך מיתמודדים עם "חאפרים"...? ואל תגידו

בודקים שבגדול הרכב בטיחותי לאנשים שסובבים אותך,

ורוב הבעיות העקרוניות האחרות יפגעו רק במי שבתוך הרכב.

גם מבינים שמי שבונה יצירה מיוחדת ישמור עליה יותר מכל אדם אחר...

כי את אף אחד לא מעניין אם אתה בונה יצירת אומנות על 4 גלגלים אם היא מיתהפכת והורגת אנשים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

קובי ידידי

הבעיה מתחילה שהתאונה אינה מבחינה בין התמים לפושע, ורכב שהושקעו בו כספים ומאמצים לשיפור, לא יסע כחוק, מי שקונה רכב מהיר או אופנוע לצורך העניין לא מתכוון לעשות איתו שליחויות פיצה....

ובאין מקום חוקי לפריקת הרעל והאנדרנלין, הם מגיעים לכביש ערד, נס הרים ואחרים... בדיוק כאשר סבתא ננה וחברותיה ממועדון הקלפים, יוצאות לטיול עם ההליכונים והקלנעיות...

בתמונה מיני קופר משופרת.....

1accident.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
קובי ידידי

הבעיה מתחילה שהתאונה אינה מבחינה בין התמים לפושע, ורכב שהושקעו בו כספים ומאמצים לשיפור, לא יסע כחוק, מי שקונה רכב מהיר או אופנוע לצורך העניין לא מתכוון לעשות איתו שליחויות פיצה....

ובאין מקום חוקי לפריקת הרעל והאנדרנלין, הם מגיעים לכביש ערד, נס הרים ואחרים... בדיוק כאשר סבתא ננה וחברותיה ממועדון הקלפים, יוצאות לטיול עם ההליכונים והקלנעיות...

לגבי מסלול... באיטליה לדוגמא יש מסלולים פתוחים לציבור, ועדיין יש תחרויות רחוב, וגם להם יש "נס הרים" וסדום ערד" משלהם... וגם הוא גובה קורבנות... ועדיין יש מסלולים ויש תרבות מוטורית וכו'...

כיום חלק גדול מהכבישים הללו מרושתים בניידות גלויות או מוסוות...

בקיצור, מסלול יהיה ל"אשכנזים" שבינינו, אילו שאכן יכינו רכב מרוצים ויוכלו ליגרור אותו למסלול, לשלם עליו ביטוח למרוצים ולקנות את כל הציוד המתאים... כמה כאילו אתה מכיר שאכן יעשו את זה? למי יש את הממון לכך? למי יש את האפשרות לקנות רכב יעודי למרוצים ולהשקיע בו וברכב שיגרור?

אילו שכיום גם מארגנים מרוצים "סגורים", אילו שגם כיום יכולים להרשות את זה לעצמם, אותם "קאליברים"...

בקיצור, לדעתי מסלול לא יוריד את כמות המרוצים הפיראטיים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
קובי ידידי

אני לא בטוח שסבתא ננה שמעה על הליכונים, כי אם זה הליכון, אני רוצה כזה!

CR-05MagHome04.jpg

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם
עוד פעם... מה רע ב SLP?

זה דבר שמקובל בכל העולם

אתה צודק אני באמת לא מבין מה הבעיה עם SLP, אולי הותיקים פה יוכלו לעזור לנו?

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

• תוכן חדש...