Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות למוסכים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי ראלי דור 1

אני צריכה לעשות טיפול כללי כזה יישור קו +

תיקון/החלפה של אלטרנטור ועווד כמה דברים

איפה אתם ממליצים לעשות?

תודה עדי

פורסם

מבירור קצר שהעלתי, מסתבר שליטל הם יקרנים אבל פחות מרוב המוסכים המורשים..

כדוגמת: רעננה, כפ"ס, הרצליה (יוסף בראל, פוספלד, דקל).

לשאלתך עדי אני לא אוכל לענות עד שתגידי לי כזה דבר: האם רוצה לבצע את התיקון במורשה או לא?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אם כבר מורשה, אז ליטל, לדעתי.

לא לשכוח לדבר רק עם יוסי (המנהל), שייתן את היחס הראוי

ואת הנחת הפורום המגיעה לכם (10% עבודה + 5% חלקים, או להיפך :roll: ).

ליטל 2000, מסלויטה 8 ת"א.

כמו כן, מומלץ מאוד לנסות ולהיות בסביבת האוטו כאשר מרימים

אותו על הליפט (כמו בכל מוסך) ולוודא כי הפלסטיקה (החצאיות) אכן לא

תינזק ב-106 דור שני.

MCS 2008

פורסם

מרום צמרת, בבני ברק.

אחלה שירות, מאוד נחמדים, והבעלים של המוסך (מאיר) היה אפילו בעלים של כמה מכוניות דומות לראלי ולכן הוא גם אוהב את האוטו, ומבין בו לא קצת :lol: .

ל-ה-ת-ר-ח-ק מהמוסך המרכזי בפתח תקווה הגדול. אין שירות אישי, עבודה לא טובה בלשון המעטה. מאז שטיפלו לי באוטו יש לי בעיה ברמקולים מאחורה(רמקול אחד לא עבד כי בטעות נגעו בחוט שלו, פעם ראשונה שלא הייתי ליד האוטו בזמן טיפול, והתוצאות לא טובות), לא החזירו הכל למקום {הגלגל ספר והג'ק והכל מונח בתוך האוטו :shock: } ועבודה פשוט לא איכותית. פרט לכך מנסים לטחון בכסף, ומספרים סיפורים למה מגיע להם יותר כסף כשבעצם לא מגיע להם. אחרי ויכוח גדול עם המנהל הם הצטערו והצדיקו אותנו. כאילו זה היה ב"טעות"..מאז תמיד לא משנה איזה מוסך אני, אני נמצא ליד האוטו בטיפולים. שלא יעשו מה שהם רוצים.

לדעתי, ההתלבטות היחידה היא בין מוסך מרום צמרות, לליטל. לבנתיים אני בצמרת...

Back to the original - NC again.

פורסם

אני מאזור תל אביב ליד רמת גן

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים העיקריים בין מוסך מורשה לבין מוסך רגיל.

אם יש בעייה באלטרנטור לדוגמא לא עדיף ללכת למוסך שמתמחה באלטרטורים

פורסם
מרום צמרת, בבני ברק.

אחלה שירות, מאוד נחמדים, והבעלים של המוסך (מאיר) היה אפילו בעלים של כמה מכוניות דומות לראלי ולכן הוא גם אוהב את האוטו, ומבין בו לא קצת :lol: .

ל-ה-ת-ר-ח-ק מהמוסך המרכזי בפתח תקווה הגדול. אין שירות אישי, עבודה לא טובה בלשון המעטה. מאז שטיפלו לי באוטו יש לי בעיה ברמקולים מאחורה(רמקול אחד לא עבד כי בטעות נגעו בחוט שלו, פעם ראשונה שלא הייתי ליד האוטו בזמן טיפול, והתוצאות לא טובות), לא החזירו הכל למקום {הגלגל ספר והג'ק והכל מונח בתוך האוטו :shock: } ועבודה פשוט לא איכותית. פרט לכך מנסים לטחון בכסף, ומספרים סיפורים למה מגיע להם יותר כסף כשבעצם לא מגיע להם. אחרי ויכוח גדול עם המנהל הם הצטערו והצדיקו אותנו. כאילו זה היה ב"טעות"..מאז תמיד לא משנה איזה מוסך אני, אני נמצא ליד האוטו בטיפולים. שלא יעשו מה שהם רוצים.

לדעתי, ההתלבטות היחידה היא בין מוסך מרום צמרות, לליטל. לבנתיים אני בצמרת...

כמה שאתה צודק :mm_yeah: מרום צמרת זה המוסך היחידי שאני סומך עליו. מומלץ

פורסם
יש שם הנחה לחברי הפורם (כמו בליטל)?

איך המחירים סבירים?

לגבי המחירים וכו' אין לי מושג לא טיפלתי במרום צמרת. אין שם הנחה

לחברי הפורום. BE_ROO שטיפלה גם בליטל וגם במרום צמרת טענה כי המחירים

שם גבוהים יותר והשירות פחות טוב והיא עברה לליטל.

לגבי איפה זה נמצא בבני ברק - http://www.d.co.il היה נותן פיתרון מושלם:

מרום הצמרת לוי (1984) בע"מ

כנרת 4 בני ברק :כתובת

51262 :מיקוד

03-6187996

• תוכן חדש...