Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנס - נגעתי בפס לבן בפניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכביש אין תנאים אובייקטיביים ולא אובייקטיביים.

הסיפור האמיתי מבחינתי לצורת הנסיעה שלך הוא:

(1)נכנסת לסיבוב שאינך מכיר במהירות כזו שרק ידעת איך אתה נכנס, אך לא איך אתה מסיים אותה.

(2)נסעת בדרך כאשר התנאים המטאורולוגיים לרעתך, שוב נסעת מהר מידי כאשר יכולת אבחנתך והבנתך את הדרך לוקים בחסר(מאוד).

(3)נהגת בדרך שלא בצידו הימני(סטית מלכתחילה למרכז).

כל צורת הנהיגה שלך במקרה הנדון היא לרעתך ואיני רואה פה כל סיבה מקלה לטובתך.

עמית

עמית, אתה צודק עקרונית אבל יש לך טעות קטנה, בפניה שמאלה פונים למרכז הכביש ולא נצמדים לימין.

בנוסף לכך, אם הסימון מחוק, אי אפשר לבוא בטענות לנהג שלא ניחש היכן ההפרדה ין הנתיבים. השאלה עד כמה הוא לא נראה.

שיקו אלו ולא הלו. כאילו הלו? מה המצב?

ובירו הלא היא בת ישראל צנועה וחסודה.

שאלה אליך בירו: בפניה שמאלה עם נתיב אחד,

נכנסים לימין, לא?

נראה לי שצריך לסייג מה שאמרת...

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
ודאי שזו חובתך. כמו שחובתך להסתכל על כל תמרור שהוצב בדרך, על הכיבש ועל המתרחש סביבך.

אה

אז גם חובך הנהג לעצור לפני כל עץ שענפיו מופנים לצידי הדרך ולוודא שאין שמה תמרורים מיותרים ?

זה נישמע לי אחלה חוק. לפני כל נסיעה.. תעשה הליכה מהירה לאורך כל הדרך

ורק אחרי זה.. תסע

פורסם
בפניה שמאלה סופרים את הנתיבים אליהם פונים משמאל ויש להצמד לשמאל של כיוון הנסיעה שלך, כלומר למרכז הכביש אם הוא דו סיטרי, ולצידו השמאלי אם הוא חד סיטרי.

אבל חשבתי על אפשרות שבה הסימון באמת מחוק בכביש דו סיטרי, עדיף להצמד לימין ולהסתכן בתאונת צד עם רכב אחר באותו כיוון נסיעה, מאשר לנחש היכן המרכז ולהסתכן בתאונה חזיתית. אבל פה מדובר על הפעלת הגיון במצב לא ברור, ואין פה בכל מקרה מקום לדו"ח (כאמור אם הסימון באמת לא קיים).

להסתכן בתאונה חזיתית ?

בתאונה עם מי ? עם הטווח ראיה של חצי קילומטר שקיים בשטח ?

להיצמד לימין ?

אתה אולי חשבת על האופציה שאם היתי ניצמד לימין. היתי מקבל דוח על נסיעה על השוליים ?

:)

פורסם

עם כל הכבוד, נגיד שמתוך 1400 רשומים,

היא בטופ של המבינים :oops:

פורסם

עזוב, אני לא יהיה הדובר של אנשים פה.

אני בטוח שלה נמאס להסביר שהיא לא הוא.

פורסם

עקוב אחר השלבים הבאים:

1. לך לחנות צילום. קנה סרט צילום של 24 תמונות.

2. קח מצלמה, הכנס לתוכה את הפילם.

3. תגיע למקום הדו"ח, בערך בשעה ביום בו הדו"ח ניתן (צהריים, בוקר, ערב)

4. צלם את הצומת מכיוון הנסיעה בזוויות שונות, מכיוונים שונים ומגבהים שונים (זכור! מגובה עיני הנהג סימוני כביש מחוקים נראים פחות טוב מגובה אדם עומד!)

5. צלם גם את ההבדלים ברוחבי הנתיבים בכביש אליו נכנסת.

6. פתח את סרט הצילום

7. בחר 5-6 תמונות בהן הסימון בכביש ממש לא נראה הגש בקשה לביטול . זכור! תמרור בלתי קריא אינו תמרור, ולכן לא מחייב אותך!

8. אם הבקשה נדחית - הגש בקשה להישפט. שבוע לפני המשפט עבור שוב במקום לבדוק אם הסימונים נצבעו מחדש - אם כן - צלם זאת. המשטרה תצטרך להסביר איך זה שמחדשים "סימונים ברורים" לטענתה. אולי הם לא כאלה ברורים?

9. כמובן - אם הבקשה לביטול הדו"ח נדחית - אל תשכח לכתוב מכתבים לרשות האחראית על הצומת ולדרוש סימון ברור של הכביש. כאמור, הדבר יכול לעזור לך לצאת נקי.

10. תיזהר בפעם הבאה...

אני לא מבטיח שתצא נקי מכל הסיפור. אולי זה יעלה לך יותר מאשר לשלם את הדו"ח ולשכוח - אבל האם אתה מוכן להודות בעבירה שאינך אשם בה?

ולכל אלה שכתבו על כך ששיקו עבר עבירה וצריך לשלם - בתור נהג במדינת ישראל, שמוצא עצמו פעמים רבות לא מבין את סימוני הכביש ומגלה מאוחר מדי כל מיני סימונים ותמרורים לא ברורים - אני דווקא מבין אותו.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...