Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזה לא ניבנה ל"קייס" מריוס.

אתה בוודאי יודע שזה כרוך בהרבה יותר - כל החומר הרלוונטי קרי, קבלות, תכתובת ושמיעת התובע בע"פ.

כמו כן שולחים מכתב התראה בטרם תביעה.

וגם לימוד החומר המשפטי - חקיקה ופסיקה למציאת דרך תקיפה משפטית.

וכמובן חוו"ד וצילומים - רצוי.

ועדים.

וסבלנות וזמן.

וכסף לאגרה ושכ"ט.

ירון

נתתי לך צ'אנס:wink: ואתה מקשה על ה"מומחים"...מה:shock: לא מספיקה חוות דעתם?

ועכשיו עצה קטנה (בגלל שאתה חבר בפורום):

הייתה לנו(לבן ולי) אימפרזה GT טורבו ולשמחתי\צערי לאחר שנה שמאד נהנהנו

מהתכונות הספורטיביות שלה, הבנתי ששכחתי לבדוק את מצב האשראי שלי בחנות החלפים - "העבודה עלי"!

כאמור רכב בעל תכונות ספורטיביות לא רעות , אבל מטבע הדברים מאז יציאתה לשוק עברו כמעט על כל הדגמים הללו ימים טובים וק"מ עוד יותר טובים שמצריכים בדיקת האשראי הפנוי לפני קנייה לא רק לצורך החלפים, גם לצורך אפשרות לשותפות בתחנת דלק, פשוט תהנה ממרווח הרווח...

מריוס

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקיצ קצ, ניתן להרים תביעה כזו.

בעניין הסובארו - אם אשתי תנהג בה עלויות הדלק יהיו זניחות כי היא נוסעת לגן וחזרה.

אני אנהג בה בימי שישי אני מוכן להסתפק בדריפט אחד כל יום שישי בכיכר ליד הבית להחזיר עטרה ליושנתה מימי ברמה"ש של שנות ה- 90 שם נהגתי להיכנס לסיבובים בסחיפות כוח אימתניות באלפתא מודל 83.

אני אוהב לראות את הנוף מחלון הצד:-).

מה בעניין שאר חלקי הגיר מלבד סינכרונים?

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

ממה שידוע כאן בפורום בעיקר סינכרונים מתפגרים בגיר הזה.

שני ושלישי הם הפופולריים מן הסתם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חלק קטן מאד כתב שלדעתם יש בעיות מסוימות בגיר ו\או במצמד.

*תום כתב שהבעייה הייתה עקב אי הפרדה טובה של המצמד כתוצאה של שטיח שהפריע למהלך דוושת המצמד.

*דודו כתב ברוב הגינותו ואף הרחיב בהסבר נכון, שהבלאי נבע משמוש לא תקין בהילוכים למטרותיו.

*cuda בקושי יש לו את הרכב חודש וחצי ומטבע הדברים מבחינתו הרכב חדש והסקת מסקנותיו לוקות אפילו בלשון עדינה, בחוסר הכרת הפרטים - על אף שכנראה קיימת תקלה בגיר.

מתוך הכרות ארוכת שנים ועובדתית עם הקליאו ספורט לדגמיו, לא מצאתי תקלות ב23 גירים מלבד בלאי רגיל.

*ברכב שלי מדגם קליאו ספורט MK1, יד ראשונה מעל 100000 ק"מ - לא הייתה כל תקלה לא בגיר ולא במצמד ועדיין פועלים באופן הטוב ביותר.

*4 כלי רכב -מדגם קליאו ספורט נבדקו ע"י וע"י עמיתים למקצוע לצורך הגשת חוות דעת מקצועית, באף אחד לא נמצא שיש כשל סדרתי בהתאם לסטנדרטים במכלול כלשהו בגירים הללו והתקלות נבעו מסיבות אחרות לכן לא הייתה כל עילה לתביעה משפטית.

*ברשד, שבבעלותו היו שני קליאו ספורט(כיום ברשותו רק קליאו ספורט אחד) כתב שלא הייתה כל בעייה בגיר באף אחד מהרכבים.

לכן, wil , לדעתי מסקנתך אינה תואמת את העובדות ואף מטעה.

מריוס

פורסם

אני שוב רוצה לחדד משהו.

במקרה של האיביזה,יתכן והגיר המדובר נמצא בעוד מס' רכבים של הקונצרן ובטח חזקים משמעותית ממנוע האיביזה.

חנן כתב משהו מאוד נכון וחכם,הסינכרון עובד רק בזמן העברת ההילוך ובזמן בו אין כוחות הפועלים עליו אלא רק סיבובים לא תואמים בין גלגלי השיניים.

כמוזכר קודם לכן אני אישית והבעלים הקודמים של הרכב לא הקפדנו על גז ביינים והעברות נורמליות של מוט ההילוכים,מה שבפירוש שחק את הסינכרונים.

עכשיו,למר טיבי-לפני שאני ממשיך לרשום,אנא ממך הבט בחתימה שלי ותבין שאני יותר מאובייקטיבי :lol:

בכדי להשוות בין האיביזה טורבו לבין הקליאו ספורט.

הקליאו היא מכונית יותר ספורטיבית וטובה בתמורה כוללת לנהג מהאיביזה.

ואם אתה שואל את עצמך עכשיו "אז למה בעצם דודו קנה איביזה?"

אני אענה לך בתשובה אחת.

1.מוסכי הרשת של רנו,יחסם לדגם הנ"ל,מחירי החלפים,וחוסר חלפים חלופיים וגם מס' האנשים המצומצם שיודע לעבוד על הרכב הזה הן הסיבות לכך שאני לא מוכן לחזור לסיוט הזה.

אם היה לי את הכסף המיותר בכדי להמשיך ולפרנס את נשות עובדי קרסו הייתי מוצא עצמי בעוד קליאו

מחוייך מאוזן לאוזן.

נ.ב

שכחתם להזכיר בכל הת'רד הזה שבדור השני של הקליאו בעיית הסינכרונים לא עולה.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

דודו, הגיר בדור השני דומה באיכותו (או באי איכותו....איך שתרצו) פשוט יחסי ההעברה בו קצרים יותר על מנת לחפות על עודף משקל קל ביחס לדור הראשון.

רוצה לומר שעל ציר זמן אני צופה בלאי דומה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

ברשד, האם יש אפשרות, במצב בו צריך ממילא לפתוח גיר לטובת שיפוץ, להחליף גלגלי שיניים ובכך לשחק עם יחסי ההעברה?

(לא שיש לי רעיון מועיל איזה יחס העברה לשנות... היחיד שאולי רלוונטי זה חמישי קצת יותר ארוך לטובת שיוט נוח וחסכוני ב110-120 אבל הגיר של MK2 יותר קצר אז אי אפשר לעשות זאת)

פורסם
\עכשיו,למר טיבי-לפני שאני ממשיך לרשום,אנא ממך הבט בחתימה שלי ותבין שאני יותר מאובייקטיבי :lol:

בכדי להשוות בין האיביזה טורבו לבין הקליאו ספורט.

הקליאו היא מכונית יותר ספורטיבית וטובה בתמורה כוללת לנהג מהאיביזה.

ואם אתה שואל את עצמך עכשיו "אז למה בעצם דודו קנה איביזה?"

אני אענה לך בתשובה אחת.

1.מוסכי הרשת של רנו,יחסם לדגם הנ"ל,מחירי החלפים,וחוסר חלפים חלופיים וגם מס' האנשים המצומצם שיודע לעבוד על הרכב הזה הן הסיבות לכך שאני לא מוכן לחזור לסיוט הזה.

אם היה לי את הכסף המיותר בכדי להמשיך ולפרנס את נשות עובדי קרסו הייתי מוצא עצמי בעוד קליאו

מחוייך מאוזן לאוזן.

דודו

הסיבה היחידה שציינתי את האיביזה טורבו זה לא כי היא טובה יותר\פחות מהקליאו ספורט, אלא כי היא דוגמא לכך שגיר כן אמור להחזיק בכזה מצב ולא להתפרק. וכל התירוצים שנאמרו פה ("צורת נהיגה") לא קבילים לדעתי.

לא יודע מאיפה הסקת שאני אמרתי שהקליאו פחות טובה, אבל אוקיי...

(בשבילי היא תיהיה יותר טובה. בשביל נהג אחר היא תיהיה פחות טובה. זה סובייקטיבי).

Back to the original - NC again.

פורסם

טיבי,

אתה חמוד אתה...

ברשד,

זה לא יקרה בדור השני,רובם כבר הגיעו לגיל שאפשר להתחיל עם הגיר.. (וואלאק חרוז:roll: )

WIL,

אם אתה מחפש בית חם ואוהב ...ברשד ישמח לאמץ אותך (תוך שנתיים תהפוך לאלונזו קטן..:shock: )

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

מריוס ידידי היקר,

את ההנדסה אני משאיר לך.

תעשה עימי חסד דומה ותשאיר לי את עריכת הדין.

זה המקצוע שלי.

ולדעתי ניתן להקים עילה בחלק מהמקרים אם לא ברובם.

בברכה,

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
ברשד, האם יש אפשרות, במצב בו צריך ממילא לפתוח גיר לטובת שיפוץ, להחליף גלגלי שיניים ובכך לשחק עם יחסי ההעברה?

(לא שיש לי רעיון מועיל איזה יחס העברה לשנות... היחיד שאולי רלוונטי זה חמישי קצת יותר ארוך לטובת שיוט נוח וחסכוני ב110-120 אבל הגיר של MK2 יותר קצר אז אי אפשר לעשות זאת)

יובל, החמישי בדור שני קצר יותר מדור ראשון, כך שזה פתר לך את הבעיה :wink:

פורסם

ברשד, אני הייתי מעוניין (תיאורטית... אם אגיע למצב של גיר מפורק ממילא) להאריך את החמישי.

ברור לי שזה יפגע בתאוצות בהילוך הנ"ל, אבל עד 190 ממילא אפשר לשלב רביעי ומעל 190 זה איזור שאני לא נוהג לבקר בו יותר מדי, וגם אז הבעיה תורגש רק לקראת הסגירה.

המטרה היא להגיע למצב של שיוט ב-2500 סל"ד (נניח) על 110-120.

ולכן, גלג"שים של דור שני לא יעזרו לי בכלל, להיפך.

פורסם
ברשד, אני הייתי מעוניין (תיאורטית... אם אגיע למצב של גיר מפורק ממילא) להאריך את החמישי.

ברור לי שזה יפגע בתאוצות בהילוך הנ"ל, אבל עד 190 ממילא אפשר לשלב רביעי ומעל 190 זה איזור שאני לא נוהג לבקר בו יותר מדי, וגם אז הבעיה תורגש רק לקראת הסגירה.

המטרה היא להגיע למצב של שיוט ב-2500 סל"ד (נניח) על 110-120.

ולכן, גלג"שים של דור שני לא יעזרו לי בכלל, להיפך.

הבנת נכון,

לידיעה 2500 סל"ד בחמישי על המהירויות שציינת זה גיר ארוך מאודדדד, תזכור שבנוכחי עדין החמישי שלך הוא הילוך יתר, קרי המנוע לא מסוגל למשוך איתו לקו אדום בישורת.

המלצתי, על תשקול החלפה פשוט שכאתה ב-MODE חיסכון שייט ב- 90 קמ"ש.

SEE U BAADEN

• תוכן חדש...