Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CLIO RSI

SPL
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אריאל נראה לי שיש לך טעות.

נכנסתי לפארקרס ורשום שם שה205 עושה 8.6 ואילו הקליאו עושה 8.9 יכול להיות שהם טועים?.

אבל בלי שום קשר לתוצאות 0-100 אני הייתי ממליץ לו על הקליאו מכיוון שRSI אפשר למצוא שמורות ולא קרועות (כדברי רוני לא מגורזנות :lol: ), ואילו 205 הרבה יותר קשה למצוא שמורה אם בכלל.

פורסם
אריאל נראה לי שיש לך טעות.

נכנסתי לפארקרס ורשום שם שה205 עושה 8.6 ואילו הקליאו עושה 8.9 יכול להיות שהם טועים?.

אבל בלי שום קשר לתוצאות 0-100 אני הייתי ממליץ לו על הקליאו מכיוון שRSI אפשר למצוא שמורות ולא קרועות (כדברי רוני לא מגורזנות :lol: ), ואילו 205 הרבה יותר קשה למצוא שמורה אם בכלל.

יכול להיות שאני טועה... 0-96 היא עושה ב8.7/8.6 שניות עפ"י כמה אתרים שבדקתי...

0-100 יכול להיות שזה 9.1/9.2...

ראה כאן : http://www.geocities.com/peuent/205gti.htm

:-)

פורסם

סבבה בוא נגיד ככה אני מאמין שאתה יודע מה אפשר להכניס ל 205 ו וולקן רבע מזה אתה לא תצליח להכניס ל RSI יש מספיק וולקנים ו 205 "סטאנדרטיות" במפגשים אז למהשהו אנשים בוחרים וולקנים ו 205 לשפר ו לא RSI אז בוא נאזוב תא ויקוח בגלל שיש לי הרגשה שהוא לא איגמר עוד אמון זמן עם אתה רוצה להמשיך בסבבה............. :puzzled:

POWERD BY C....

פורסם
סבבה בוא נגיד ככה אני מאמין שאתה יודע מה אפשר להכניס ל 205 ו וולקן ,רבע מזה אתה לא תצליח להכניס ל RSI יש מספיק וולקנים ו 205 "סטנדרטיות" במפגשים אז למה אנשים בוחרים וולקנים ו 205 לשפר ו לא RSI אז בוא נעזוב את הויכוח בגלל שיש לי הרגשה שהוא לא יגמר עוד המון זמן אם אתה רוצה להמשיך סבבה............. :puzzled:

לא הבנתי את הנקודה שלך, אתה רוצה לחתור לכך שלמה אנשים משפרים 205 ולא RSI ושבגלל זה 205 יותר טובה?

פורסם
כמו שאמרתי בהודעה הקודמת זה לא לא כל כך משנה ההפרש הזה של 0.3 שניות, ואני ממליץ ללכת על הRSI כי יותר שמורה, ויותר מאובזרת.

אבל עם הוא ארצה לשפר אותה במה יש לו יותר אפשרוייות??????

כמובן ש 205 או וולקן.........

POWERD BY C....

פורסם
סבבה בוא נגיד ככה אני מאמין שאתה יודע מה אפשר להכניס ל 205 ו וולקן רבע מזה אתה לא תצליח להכניס ל RSI יש מספיק וולקנים ו 205 "סטאנדרטיות" במפגשים אז למהשהו אנשים בוחרים וולקנים ו 205 לשפר ו לא RSI אז בוא נאזוב תא ויקוח בגלל שיש לי הרגשה שהוא לא איגמר עוד אמון זמן עם אתה רוצה להמשיך בסבבה............. :puzzled:

OK.

בארץ אנשים לא משפרים RSI מכל מיני סיבות, הראשונה : זה הרבה יותר יקר מאשר לשפר 205.

אבל בוא נאמר שיש מספיק דברים שאפשר לעשות עם RSI... למשל להשתיל מנוע של וויליאמס, יש כמה וכמה RSI עם טורבו בחו"ל, הבעיה בארץ שאנשים לא ממש מכירים את הרכב הזה ושהעלויות של השיפורים שלו ברמות האלה יחסית גבוהות.

כמו שאמרת, נעזוב ת'ויכוח הזה כי הוא לא ממש מועיל לפותח הת'רד.

בשורה התחתונה, כמו שפיאט אמר, אני הייתי ממליץ על RSI מהסיבות שפירטנו למעלה אבל זה הכל תלוי תקציב.

:-)

פורסם
סבבה בוא נגיד ככה אני מאמין שאתה יודע מה אפשר להכניס ל 205 ו וולקן ,רבע מזה אתה לא תצליח להכניס ל RSI יש מספיק וולקנים ו 205 "סטנדרטיות" במפגשים אז למה אנשים בוחרים וולקנים ו 205 לשפר ו לא RSI אז בוא נעזוב את הויכוח בגלל שיש לי הרגשה שהוא לא יגמר עוד המון זמן אם אתה רוצה להמשיך סבבה............. :puzzled:

לא הבנתי את הנקודה שלך, אתה רוצה לחתור לכך שלמה אנשים משפרים 205 ולא RSI ושבגלל זה 205 יותר טובה?

לא לא הבנתה אותי בכלל.........

POWERD BY C....

פורסם
למשל להשתיל מנוע של וויליאמס, יש כמה וכמה RSI עם טורבו

סליחה אבל פשות הייתי חייב .......

איזה מנוע שלא תביא ל RSI הוא לא השתווה ל T16 שאפשר להביא ל 205

וגם נכון אנכהו לא יכולים להכריך אותו ליקנות מה שאנחנו רוצים זאת תהיה כבר החלתה שלו

תודה

POWERD BY C....

• תוכן חדש...