Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לירון,

זוכר את הבעיה עם המשענות ראש? פתרתי לך אותה.

היום בבוקר הלכתי למכור את הכלייה השלישית והאחרונה שנשארה לי, ותראה מה מצאתי באיי-ביי.

באקטים old school!

מושבי סקאי קוביות של קורטינה GT! הנה אחד, והנה השני.

מתנה ממני ליומהולדת הקרב ובא. מה, לא? :roflmao:

ווסטייד!!! woot.gif

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בשיא הרצינות עכשיו.

יש כבר גיר 5 הילוכים, אם היית מצליח לייבא מתחת למכסה המנוע, מנוע קוזוורט, ולאשר אותו ברישיון, להתאים בקקס ודריישפט (מחוזקים),וכמובן צמיגים וגנטים בהתאם, הייתי שם 70 אלף שקל בלי לחשוב יותר מידיי.

אני מקווה שלא תתנפלו עליי עכשיו.

תרשה לי להתנפל:

אם אתה כ"כ חכם ומבין בנושא הקוזי, למה שלא תמצא לך איזו גרוטאה עם סמל פורד לטעמך, ותעשה לה את כל הדברים שכתבת עכשיו ?

הרי זה כ"כ פשוט, כמעט כמו לקשור שרוכים בנעליים.

ולעידן: לבאקט אין אפשרות כיוון משענת. המושבים שקישרת אליהם אינם באקטים.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
לירון,

זוכר את הבעיה עם המשענות ראש? פתרתי לך אותה.

היום בבוקר הלכתי למכור את הכלייה השלישית והאחרונה שנשארה לי, ותראה מה מצאתי באיי-ביי.

באקטים old school!

מושבי סקאי קוביות של קורטינה GT! הנה אחד, והנה השני.

מתנה ממני ליומהולדת הקרב ובא. מה, לא? :roflmao:

ווסטייד!!! woot.gif

נראה טוב....אני מתחיל לברר על העניין
פורסם

רק שלשלוח מושבים כאלה (אפילו בים) זה שוד לאור היום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי בכלל לא חבל, יש דברים שפשוט חבל להביא מחו"ל....תמיד תוכל לאתר בארץ רפד טוב שיעשה עבודה בהתאם לרצונותך ודרישותך, במחיר שווה לכל נפש... או לחילופין לאתר כיסאות מרכב אחר במצב טוב. את היבוא תשאיר לדברים שלא ניתן להשיג בארץ, או מציאות אמיתיות, כגון מושבי מרוץ שנמכרים בהנחה גדולה וכו.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

העניין היה שפה זה מושבים של קורטינה וככה עניין המקוריות לא מתרחק...

חוץ מזה למושבים מרכב אחר צריך לעשות התאמה+ריפוד וזה כבר הופך את העסק למסובך ויקר .

פורסם
העניין היה שפה זה מושבים של קורטינה וככה עניין המקוריות לא מתרחק...

חוץ מזה למושבים מרכב אחר צריך לעשות התאמה+ריפוד וזה כבר הופך את העסק למסובך ויקר .

אם עניין המקוריות מדבר אליך, הרי שאין מנוס מלהביא את המושבים לרפד טוב שירפדם מחדש, על פי המפרט שתיתן לו. במידה והמקוריות משחקת תפקיד משני, מושב מודרני, מרכב שהושבת יתן יותר בטיחות (משענת ראש, אזורים קורסים ותמיכה צידית טובה יותר) ויתר נוחות, תוכל להתאים את הכיסא ביותר אופציות ישיבה וניתן להשיג מגוון כיסאות בכל צורה וצבע שתחפוץ. דעתי האישית כל דבר התורם לבטיחות, ומשפר את איכות החיים בתוך הרכב ובמידה והותקן בצורה מקצועית ובטעם, גם אם אינו מקורי לחלוטין, עדיף....כיסאות של סיירה, או פורד אחרת למשל-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

היום עשיתי לקורטינה שלי ניקוי חול!!!

כן כן...מה שאתם שומעים.

הוצאתי את כל המושבים,הרמתי את כל שטיחי הרכב,ונגלה לעיני ערמות של חול.

הוצאתי שואב אבק ,והתחלתי לשאוב גרגיר אחר גרגיר...

עכשיו הרכב מצוחצח מבפנים,הכיסאות אני מקווה שבקרוב ישלחו לריפוד.

פורסם
חבל שהוצאת את החול, החיטה הארץ הישראלית, גדלה נהדר על מצע זה, וקולות השואב מפחיד את הברבורונים.....

לכן אני מפציר בך: שאההב חלש!!!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היום בשעה טובה ומוצלחת ,אחרי הרבה הרבה עבודה קשה ,עצבים,ייאוש,ריבים, והרבה הרבה כיף ואהבה,העברנו את הקורטינה טסט.

הקורטינה עברה מכה ראשונה,לאחר שסובבה הרבה הרבה מבטים מצוות הבוחנים,נכון מושון?:wink:

נהנה מכל רגע בנהיגה בה...

שיהיה במזל....

פורסם

מזל"ט

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...