Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שעדיין לא ראה את הקטע המדהים הזה מTOP GEAR, ג'רמי קלארקסון מנסה לרצוח היילקס

http://www.youtube.com/watch?v=RBa978q6WYQ&search=TrashedToyotaPickupTruck

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם
עתיק...
פשוט בדיחה לסלחנים וחוצפה לשאר. שידור תוכניות בנות שלוש שנים בנושאים טכנולוגיים בכלל ובנושא רכב בפרט, מביא לאבסורדים אויליים. כך למשל שודר אתמול פרק של " טופגיר " בו נבחנה, הפלא ופלא, פוקוס RS. כמובן שהמדובר בדור הקודם של הפוקוס, מה שזורק את התוכנית, לפחות כמה שנים לאחור. נדמה לי שבסכומים שגובים מאתנו המנויים, אפשר לרכוש תוכניות מעט פחות עתיקות. יש גבול לחוצפה.
פורסם

צודק 100%, למה אני צריך לשמוע בטופ גיר שבשנה הבאה יחליפו דייהו את שמם לשברולט??

(מה יהיה עם האבאו?? אתם באים להגיד לי שהיצירה האמריקאית המושלמת הזו עומדת להיות מיוצרת בקוריאה?

:wink: )

פורסם

והנה עוד פנינת תרגום:

טופ גיר: It torque-steers like a pig

מתרגמי אגו: "הטורק שלה נע כמו חזיר"

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
למי שעדיין לא ראה את הקטע המדהים הזה מTOP GEAR, ג'רמי קלארקסון מנסה לרצוח היילקס

http://www.youtube.com/watch?v=RBa978q6WYQ&search=TrashedToyotaPickupTruck

ראיתי פעם ראשונה..:shock: :shock:

פשוט מדהים כמה הטנדר הזה חזק !

זה מזכיר לי איך הנהגים היו מתעללים בהם בצבא והם נוסעים ונוסעים ונוסעים עד היום.

פורסם

פעם ראשונה שאני רואה את זה בגוגל אז הבאתי לינק

יש מלא קטעים ואפילו פרקים שלמים אם יש לך חיבור אינטרנט מספיק מהיר

פורסם
והנה עוד פנינת תרגום:

טופ גיר: It torque-steers like a pig

מתרגמי אגו: "הטורק שלה נע כמו חזיר"

טל

התרגום זה בעיה בהרבה מקומות, אבל אי אפשר להאשים את המתרגמים לגמרי, כי סה"כ הם מתרגמים הכל, ומה לעשות אם אין להם ידע בתחום מסויים. הם לא יכולים להכיר את כל הביטויים והכוונות.

הפתרון היחיד זה פשוט לראות בלי תרגום. אין כמו המקור.

פורסם

לא ידעתי שב"אגו" עסקינן...

אם זה ככה-"תנו לחיצה בתאוצה" ש"מאיץ הטורבו" יסתובב, תבדקו שיש מספיק "טורק" (תרגום מדוייק.הם לא ידעו שזה מומנט) ותקוו שתהיה תכנית על "המכונית מבשלת" (THIS CAR IS COOKING!!) או על "שריפה חיצונית" (BURNOUT)....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

ראיתי את הסרטון הזה לפני המון זמן ופשוט לא האמנתי מה מסוגל הג'יפ הזה לסבול!

יש את הדגם הזה בארץ? כי אני רואה זה היילוקס דור ישן לא כמו החדשים שרואים אצלנו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • אחראי פורום
פורסם

עוד תרגום צולע, על גבול הפשע: (מקווה שלא רשמו את זה כבר...)

ריצ'ארד דיבר על פיז'ו 306 משופרת ומזעזעת לחלוטין, עם "few feet of subs"

(מותקנים בתא המטען משהו כמו 6 סאבים) - והתרגום ?

" 3/4 מטר של סאבים (רמקולים וצוללות) " !!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הייתה פעם איזו סדרה מטופשת שאני לא זוכר, אבל מה שכן נחרת בזכרוני ממנה הוא שאחת הדמויות רצתה לרכוש גולף GTI והתרגום היה "רוצה לרכוש אלות גולף". אלות, אפילו לא מחבטים.

אבל הקלאסיקה של טעויות תרגום היא כמובן "מניח רעפים נוצרי". ונראה מי יעלה על המונח המקורי באנגלית.

• תוכן חדש...