Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העולם מלא באנשים שנתפסים למוצר ולא עוזבים אותו כל החיים, צא מזה!

כמו שאמרתי בתחילת השרשור, וכמו שאמרו אחרי עוד כמה, C5 מאובזרת, תתן לך הרבה יותר, ואין מה להשוות את הנוחות שלה. אתה פשוט לא מכיר, ולא מוכן לנסות.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון הרכב עולה הרבה .מצד שני אדם שעובר כ50k בשנה צריך גם לחשוב על

עצמו. הנהיגה מאוד נוחה האוטו מאיץ בצורה מרשימה הציוד בפנים מפנק.

הדיזל עוד יותר מפואר מצויד בגיר 6 הילוכים dsg .

הרכב אצלי 3 חודשים כך שאין לי נסיון. בשיחה עם מנכ"ל החברה על השם

שיש למוסכים הוא אמר שאולי זה היה בעבר.

אין יום שאני לא מברך על הקניה!

פורסם

תשמעו

נסעתי על C5

יש אותה במשפחתי ונסעתי על הפסאט הפסאט יותר נוחה לי,

עכשיו לכל מיש אומר שאני נעול על הפסאט זה ממש לא נכון

אני מפחד לקנות אותה לכן פתחתי פה את השרשור "אבל" אף אחד עדיין לא אמר פה משהו שלדעתי נכון

והבאתי הוכחות

לכל אלה שאומרים שדיזל לא משתלם אני לא קונה דיזל רק בגלל שהוא יותר זול!!!יענו הדלק

אלה בגלל הצריכה שלו! תעשה חשבון ש B4 תקח לי 1:8 ומטה!

הפסאט תקח לי 1:14 ומעלה!

תעשה חשבון פשוט ל 50K בשנה ותראה

בדיזל יעלה לך 17K דלק

בבנזין תשלם 38125!!!!

אתה רואה את ההבדל חשבנתי לפי הדיזל 5 שקל והבנזין 6.1 אני יודע שתכלס משיגים את הדיזל יותר זול ועכשיו הבנזין עלה אבל תראה את ההבדל וזה לשנה אחת נגיד שאני מחזיק את הרכב שנתיים וחצי תבין לבד את ההפרש..

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

חשבת לקנות בנזין ולעבור לגז ?

התקנה + ציון תעלה כ-8000 ש''ח

כרגע אני מתדלק בגז בעלות 2.85 ש''ח

שווה לא ?

פורסם

משהו חשוב שרובכם שוכחים, 50K בשנה זה ה-מ-ו-ן-!

צריך מנוע שיכול להתמודד עם זה, מנוע דיזל. משום מה יש לי בעיה להאמין ש-B4 תוכל לעמוד בעומס כזה, ועוד לתת תוצאות טובות של צריכת דלק.

הפאסאט שווה לדעתי את הכסף, זה רכב יפה, מאובזר מאוד ובעל מנוע וגיר מצויינים שיחזיקו את ה-50K הללו בלי להרגיש.

נסה אולי להוציא איך שהוא מצ'מפיון הנחה על דגם 06, מכיוון ש-07 דופקים בדלת אם איני טועה. (אלא אם כן הם לא ממש נשארו עם סטוק של 06, ואז יש בעיה).

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אין בכלל סטוק של 06.. וגם כל המשלוח הראשון של דגמי 07 מכור (כ80 יחידות)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לפני שאתה רוכש רכב כה יקר, קיימת בעייה במתלה האחורי של הפאסאט 2006, המתלה נעשה קשוח ומקפיץ את הנוסעים מאחור, היבואן מחליף את הבולמים, אך הבעייה אינה נפתרת, תבדוק עיניין זה לפני רכישה.

פורסם
לפני שאתה רוכש רכב כה יקר, קיימת בעייה במתלה האחורי של הפאסאט 2006, המתלה נעשה קשוח ומקפיץ את הנוסעים מאחור, היבואן מחליף את הבולמים, אך הבעייה אינה נפתרת, תבדוק עיניין זה לפני רכישה.
אין כבר דגמי 2006 למכירה

מי שקונה עכשיו מקבל כבר דגמי 2007!

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם
אני לא קונה דיזל רק בגלל שהוא יותר זול!!!יענו הדלק

אלה בגלל הצריכה שלו! תעשה חשבון ש B4 תקח לי 1:8 ומטה!

הפסאט תקח לי 1:14 ומעלה!

תעשה חשבון פשוט ל 50K בשנה ותראה

בדיזל יעלה לך 17K דלק

בבנזין תשלם 38125!!!!

ההבדל בין 1:8 לבין 1:14 לא הגיוני. בנזין אוכל כ 30% יותר מדיזל. גם אם הDSG יותר חסכוני מגיר אוטומט רגיל, זה לא יעזור בכביש הבינעירוני, שם כמעט ואין הבדל בכלל בין צריכת דלק של ידני ואוטומט.

לכן 30% הבדל זה ראלי.

1:14 בדיזל נשמע הגיוני, אבל אתה יכול להניח שהבנזין תאכל 1:11 . רכב מנהלים בנזין אוטומט אוכל כ1:15 בנסיעה בינעירונית, ומכיוון שתמיד יש גם נסיעה עירונית מסוימת בתכלס מקבלים צריכה של 1:11 בערך.

בכל מקרה, עם כזה קילומטרז' דיזל יהיה חסכוני יותר, לא יחסוך 21K לשנה אבל יחסוך 13K. בנוסף הקילומטרז' הגבוה בבנזין ישמיד את ערך הרכב שלך בצורה דרסטית יותר.

לגבי ה C5 והפאסאט, לדעתי הפאסאט נוקשה יותר מדי, אבל בכך שבדקת בעצמך ובחרת מה שקולע לטעם שלך עשית נכון.

פורסם

" משום מה יש לי בעיה להאמין ש-B4 תוכל לעמוד בעומס כזה, ועוד לתת תוצאות טובות של צריכת דלק.

הפאסאט שווה לדעתי את הכסף, זה רכב יפה, מאובזר מאוד ובעל מנוע וגיר מצויינים שיחזיקו את ה-50K הללו בלי להרגיש"

אם יש לך אילו שהם ספקות, ה B4 תעמוד בעומס שכזה בלי שום בעייה ויותר מזה, היא תראה אמינות טובה יותר לאורך זמן, המנועים והגירים של סובארו ובכלל עמידים מאוד.

לא חסרות מוניות ורכבי משטרה B4 שעוברות יותר מזה ובברוטאליות, אז חלאס לדבר שטויות.

• תוכן חדש...