Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לבנזין וגם לדיזל ,אין שום בעיה להחזיק 50K בשנה.

המנועים היום מחזיקים כמו כלום 200K.

אין מה להיות לחוצים.

מה עוד, שעם העבר הלא מפוקפק של סובארו, יש לי הרגשה שהיא תמשיך ליסוע גם לכיוון ה-500K, בלי להחליף שמן.

שילוב של B4 או מאזדה 6 (אפילו 2.3) עם גז, יכול להיות מעניין מאוד, חסכוני יותר, וכמובן זול יותר.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שילוב של B4 או מאזדה 6 (אפילו 2.3) עם גז, יכול להיות מעניין מאוד, חסכוני יותר, וכמובן זול יותר.
מה יהיה כשייכנס הבנזין החדש בתקן יורו-5 שנחשב לפחות מזהם מאשר גז? איזה סיבה תהיה לתת הנחת מס כלכך גדולה לרכבי-גז שמזהמים דווקא יותר?

מה שיקרה שההנחה תתבטל והגז יעלה כמו בנזין רגיל, בתוספת המחיר שעלה להתקין אותו באוטו.

פורסם
זה בסה"כ רכב משפחתי גדול (ומאובזר) שאמור לעלות כ-150K (מונדאו, 6, C5 וכו').

לשלם 260K לכזה רכב, זאת גניבה (וזה שאאודי יקרה? זה מהבית של אותם גנבים, אל תשווה).

אם כי אני גם חושב שהמחירון של הפאסאט מוגזם, אני חושב שאתה טועה כאן בפירוש.

גם פאסאט 2.0 בנזין לא צריכה לעלות כמו מונדיאו, פשוט מכיוון שהיא מאובזרת ואיכותית יותר. גם המנוע יקר וטוב יותר, גם תיבת ההילוכים מתוחכמת בהרבה, וגם רמת האיבזור גבוהה יותר. אם כבר, אז פאסאט 2.0 בנזין צריכה לעלות כ-180+. גרסת הדיזל אמורה לגרד את ה-200 והגרסה המאובזרת כ-215. אז 260 אולי לא, אבל גם 150 בפירוש לא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה יהיה כשייכנס הבנזין החדש בתקן יורו-5 שנחשב לפחות מזהם מאשר גז? איזה סיבה תהיה לתת הנחת מס כלכך גדולה לרכבי-גז שמזהמים דווקא יותר?

מה שיקרה שההנחה תתבטל והגז יעלה כמו בנזין רגיל, בתוספת המחיר שעלה להתקין אותו באוטו.

אני לא יודע איך הגעת למסקנה שתקן יורו 5 הוא פחות מזהם מגז? ואם כבר אז לקרוא לזה גפ"מ או LPG .

מנסיון עם גז,אני חייב להגיד שביצועים ברכב השתפרו.

אני ממליץ על גז בחום לב,שמעתי על מוניות SUBARU B4 שתקנת גז עלתה להם ביוקר כאשר הרכב צורך כ6-7 ק"מ לליטר.

אצלנו הצריכת גז נשארה בדיוק כמו הדלק אבל המחיר זול ברבה,והביצועים השתפרו.

לגבי הפאסאט,המחיר שלה מוצדק-,זה בהחלט רכב שאמרו לעלות באיזור ה200K אפילו לגרד קצת את תקרת ה 215.

אל תשכחו שזה רכב בעל נוכחות,איכות חומרים,איכות הרכבה,תיבת הילוכים משוכללת ויעליה עד מאוד DSG, ומה לגבי אבזור הפנים? אבזור החוץ? מנועים מתקדמים? נוחות נסיעה,ומערכות בקרה לייצוב הרכב.

כל אלה זה מתכון לרכב יוקרתי ויקר.

פורסם
אם כי אני גם חושב שהמחירון של הפאסאט מוגזם, אני חושב שאתה טועה כאן בפירוש.

גם פאסאט 2.0 בנזין לא צריכה לעלות כמו מונדיאו, פשוט מכיוון שהיא מאובזרת ואיכותית יותר. גם המנוע יקר וטוב יותר, גם תיבת ההילוכים מתוחכמת בהרבה, וגם רמת האיבזור גבוהה יותר. אם כבר, אז פאסאט 2.0 בנזין צריכה לעלות כ-180+. גרסת הדיזל אמורה לגרד את ה-200 והגרסה המאובזרת כ-215. אז 260 אולי לא, אבל גם 150 בפירוש לא.

רוני

תוכל להרחיב קצת לגבי נושא המתלים בפאסאט? משום מה ב"אוטו" קטלו את הפאסאט, הייתי רוצה לשמוע רשמים מיד ראשונה...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
תוכל להרחיב קצת לגבי נושא המתלים בפאסאט? משום מה ב"אוטו" קטלו את הפאסאט, הייתי רוצה לשמוע רשמים מיד ראשונה...

ציטוט ממבחן השוואתי לפאסאט, גיליון 236: "מצד אחד הפאסאט מקיימת את מה שהבטיחה ומציבה רף חדש בכל הקשור לאיכות, לתא נוסעים ולתחושה סלונית... מצד שני יש לה לא מעט חסרונות בתחומים מהותיים: החל מנוחות נסיעה שאיננה מספקת, דרך התנהגות הכביש שאיננה מערבת וכלה במחיר המאוד גבוה."

הפאסאט סיימה שניה במבחן זה, לפני אקורד ו-6 ואחרי ה-B4 (בפער קטן, יש לציין).

במהלך המבחן נכתב כי היא השקטה והמבודדת ביותר (לטובה ולרעה), בעלת אחיזה גבוהה, נכונות גבוהה להכנס לפנייה ורק חסרה ההנאה מהנהיגה (עקב הניתוק). נכתב גם כי היא הייתה המהירה מכולן ובעלת תיבה טובה מאוד. היא הייתה ראשונה במרווח ונוחות ישיבה במושב האחורי, וכן באיכות תא הנוסעים (אם כי יש מספר בעיות עם הנדסת האנוש).

ועכשיו אני שואל - איפה ה"קטלו" הזה בדיוק?

בנוגע למתלים - בהנחה ואני מדבר אליך כמובן - רכה מדי בנהיגה מאומצת. מהלך ראשוני דווקא קצת קשה מדי וכך עוברות יחסית הרבה ויברציות לתא הנוסעים. ברוב המקרים זה לא מפריע והנוחות טובה למדי באופן כללי, פשוט ביחס למתחרות כמו B4 ו-6 - זה פחות טוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מהיכן כל היועצים למיניהם שואבים את כל האיפורמציה?

משווים מאזדה 6 לפאסאט?החלפתי מאזדה 6 מודל 04 בפאסאט 06

ואיזה הבדל בנוחות ביצועים וכיף.נכון בשמחה הייתי משלם פחות אך זה

המצב.

פורסם

תודה, OH GREAT ARCHIVE ;) וברצינות, ב"קטלו", התכוונתי למתלים בלבד. קראתי את ההשוואה האמורה ותהיתי האם זה כזה הבדל מורגש, עד כדי "נוחות נסיעה שאינה מספקת".

תודה :)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

טיפ קטן (אבל אל תגלה שגיליתי לך) - לכותב הכתבה יש רגישות על אנושית לנוחות נסיעה, במיוחד במבחנים השוואתיים. הפאסאט פחות טובה מה-B4 וה-6 בנוחות הנסיעה, אבל היא עדיין בסדר גמור.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
טיפ קטן (אבל אל תגלה שגיליתי לך) - לכותב הכתבה יש רגישות על אנושית לנוחות נסיעה, במיוחד במבחנים השוואתיים. הפאסאט פחות טובה מה-B4 וה-6 בנוחות הנסיעה, אבל היא עדיין בסדר גמור.
זה לא בדיוק נכון,תשים את הפסאט והמאזדה 6 ושאר המכוניות במבחן על כביש גרמני והפאסאט תהיה הנוחה מכולן,היא תשייט על כבישים חלקים שיגרמו לה לעופף :) בגלל מתליה הרכים והמפנקים.

טיפ קטן: אוטו,עתון מושחת.

פורסם
זה לא בדיוק נכון,תשים את הפסאט והמאזדה 6 ושאר המכוניות במבחן על כביש גרמני והפאסאט תהיה הנוחה מכולן,היא תשייט על כבישים חלקים שיגרמו לה לעופף :) בגלל מתליה הרכים והמפנקים.

טיפ קטן: אוטו,עתון מושחת.

טיפ קטן: אני עובד בעיתון אוטו. אם הוא מושחת - אני מושחת. אתה, לעומת זאת, מוזמן להסביר את דבריך, מכיוון שבפורום זה לא נהוג לכתוב האשמות מבלי להוכיחן (או לפחות להסבירן).

ולעניין: על כבישים חלקים גם עגלת מיסבים עם כרית תהיה נוחה. ומתלי הפאסאט לא "רכים ומפנקים". אתה, לעומת זאת, כן מדבר שטויות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אתה מחפש אונייה...תקנה מאליבו ותחסוך הרבה כסף.

B4 לא צורכת 1 ל 6, מאיפה הקרצת את הנתון הזה?

נהגת מונית ספיישל ,שהוא במקרה שכן שלי סיפר לי,שלאחר התקנת גז דור 3 בזול ב 5000 שקל.

זה התוצאה הסופית,רכב שצורך 1-6 ובמצב רוח טוב 1-7.

• תוכן חדש...