Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שרכב ספורטיבי להאצות ודריפטים יהיה - המיאטה כמובן.

מיאטה שנת 95 - 96 נכנסת בתקציב ויש לרכב הזה המון קיטים של טורבו או סופרצארגק (אני הייתי הולך על טורבו) שיכולים להוסיף המון סוסים מבלי לפגוע באמינות בצורה רצינית.

חסרונות - רכב בן מעל 10 שנים וחוסר פרקטיות.

יתרונות - הנאה הנאה והנאה ...

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיאטה שנת 95 - 96 נכנסת בתקציב ויש לרכב הזה המון קיטים של טורבו או סופרצארגק (אני הייתי הולך על טורבו) שיכולים להוסיף המון סוסים מבלי לפגוע באמינות בצורה רצינית.

...

מה זה להוסיף המון סוסים מבלי לפגוע באמינות בצורה רצינית ?

אז היא תזדקק לאוברול למנוע במקום עוד 100 אלף ק"מ , רק בעוד 150 אלף ק"מ ?

אתה יכול לאמוד דבר כזה?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

דבר ידוע שיש לי הערכה עמוקה לאימפרזה עוד מקדמא דנא (1996).

ואכן המודל אליו אכוון הוא הג'י טי ככל הנראה גם הצורה אהובה עליי.

זה רק עניין של זמן לרכוש אחת כזו ועם כמה שפחות ידיים.

מצאתי wrx מודל 2001 אבל הק"מ היה גבוה לטעמי 150 אלף מצד שני ידידה טובה שעובדת בתחום אמרה לי שזה סביר לשנתון כזה.

כמובן שצריך גם לאשר הלוואה בבנק לרכישת הרכב ולמצוא סידור הולם לרנו.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

לא, אף אחד לא אמר VR6.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מצאתי wrx מודל 2001 אבל הק"מ היה גבוה לטעמי 150 אלף מצד שני ידידה טובה שעובדת בתחום אמרה לי שזה סביר לשנתון כזה.

תחליף את הידידה. 25,000 ק"מ בשנה זה בערך 40% מעל הממוצע לשנתון.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
מה זה להוסיף המון סוסים מבלי לפגוע באמינות בצורה רצינית ?

אז היא תזדקק לאוברול למנוע במקום עוד 100 אלף ק"מ , רק בעוד 150 אלף ק"מ ?

אתה יכול לאמוד דבר כזה?

לפי טענת מומחים (מוטי), המיאטה יכולה להגיע גם ל 250 סוסים עם גיר מקורי ומכלולים מקוריים ללא בעיות אמינות מרובות.

ידוע על מיאטה עם 200 סוסים שמתנהגת מצויין וגם אמינה למדי.

מעבר לכך, אני באמת לא בעל ניסיון במיאטה מוגדשת לאורך זמן. אבלל אני מניח שדעתו של מוטי אמורה להתקבל כדעה לאחר ניסיון מסויים

פורסם
דבר ידוע שיש לי הערכה עמוקה לאימפרזה עוד מקדמא דנא (1996).

ואכן המודל אליו אכוון הוא הג'י טי ככל הנראה גם הצורה אהובה עליי.

זה רק עניין של זמן לרכוש אחת כזו ועם כמה שפחות ידיים.

כמובן שצריך גם לאשר הלוואה בבנק לרכישת הרכב ולמצוא סידור הולם לרנו.

ירון

ק"מ לא סביר לחלוטין - הידידה לא במקרה מנסה למכור לך?

אל תתפשר, אתה נעול על רכב מדהים ואם תמצא אחת במצב טוב תגלה שגם האחזקה שלה לא כל כך יקרה (חוץ מדלק כמובן)

STI 2004

פורסם

כן ק"מ לא סביר גם לדעתי ולא היא לא מנסה למכור לי את הרכב.

הנחת היסוד שלי היא שאשתי תיסע ברכב בדר"כ ולת"א אסע עם הסובארו האטמוספרית שלנו ומדי פעם לפי מצב הרוח שירד מלמעלה נחליף בינינו.

תודה

ירון

פורסם

תגיד יש סיכוי שתוכל להסביר לי מדוע דווקא אורינטליות ? הרי הפחנוע היפני המצוי וגם הספורטיבי הוא עדיין פחנוע .

מכונית היא בד"כ פשרות של אילוצי תקציב /עיצוב/יכולת . ובנתיים עדיין לא ראינו איכות על רכב יפני , אפילו האמינות של הטויוטה , לא מביאה איתה שאר רוח של איכות . וזה מתחיל מבחירת החומרים ועד הסוף . וחוץ ממנה אין יפנית שזוכה לאמינות כזו . אז מה בדיוק עושה את היפניות יותר טובות ?

אשמח להבין.

ונ"ב אני מסכים שאין להשוות , אבל אף אחד לא ישכנע אותי שבוקסטר / SL , פחות טובות ממקבילות יפניות ואני מדבר בתור חבילה בודדת

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

היפניות אמינות יותר ממקבילותיהן האחרות וזה מסקרי שביעות רצון בהרבה מקומות בעולם

לא חסרים סיבות לכך

אבל מעל לכל

הסיבה לכך טמונה בהנדסת רכב שלהם , והם הוכיחו וממשיכים להוכיח לעולם שהם הכי טובים

ואין על זה ויכוח

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
תגיד יש סיכוי שתוכל להסביר לי מדוע דווקא אורינטליות ? הרי הפחנוע היפני המצוי וגם הספורטיבי הוא עדיין פחנוע .

מכונית היא בד"כ פשרות של אילוצי תקציב /עיצוב/יכולת . ובנתיים עדיין לא ראינו איכות על רכב יפני , אפילו האמינות של הטויוטה , לא מביאה איתה שאר רוח של איכות . וזה מתחיל מבחירת החומרים ועד הסוף . וחוץ ממנה אין יפנית שזוכה לאמינות כזו . אז מה בדיוק עושה את היפניות יותר טובות ?

אשמח להבין.

ונ"ב אני מסכים שאין להשוות , אבל אף אחד לא ישכנע אותי שבוקסטר / SL , פחות טובות ממקבילות יפניות ואני מדבר בתור חבילה בודדת

בברכה יהודה

משום מה המכוניות היפניות נוטות לעשות פחות "בעיות" אם כי הן ברוב המקרים ספרטניות מדי.

אבל(ותמיד יש) לקסוס שהיא חטיבת הפאר של טויוטה מייצרת רכבים שהם לכאורה חיקוי למרצדס שעלה על המקור מבחינות רבות ולעיתים אף מוצע עם יותר תוספות מרכבים מקבילים לו.

בעניין טויוטה הם היצרן היחיד המעניק אחריות יצרן לרכב משומש שנמכר על ידם ככל שידוע לי (אם כי אינני סבור שזה קיים בארץ).

למה לא לקנות רכב ספורטיבי יפני ולהינות מאמינות בסיסית טובה? פשוט עניין של ניהול סיכונים.

כמובן שמדובר בניסיון אישי שלי גם לא ניתן להתעלם מזאת.

פורסם
לפי טענת מומחים (מוטי), המיאטה יכולה להגיע גם ל 250 סוסים עם גיר מקורי ומכלולים מקוריים ללא בעיות אמינות מרובות.

רק לידיעה...המיאטה של מוטי היא בעלת 330 סוסים-ועובדת(מה זה עובדת-עפה!) על גיר סנטדרטי לחלוטין!

ועכשיו לעניין - אני בדיוק באותה צרה...לא יודע מה להחליט ויש לי בדיוק את אותו הסכום 60~70K..

אני יותר ממוקד לעומתך וחושב על 206GTI\קליאו ספורט|סדרה 3 98' שעלויות ההשתלה של מנוע חזק\גיר רגיל הן זניחות לעומת התמורה שהיא נותנת

ואל תשכח דבר אחד קטן-חוץ מהבימר והמיאטה-כל השאר הן הנעה קידמית....

והאימפרזה היא 4*4-פה מתחיל ונגמר אצלי עניין ההחלטה..אם כבר רכב ספורט שיהיה כמו שצריך!!

רוי

פורסם

תעשה מאמץ, תשקיע טיפה יותר, תמצא GT במצב טוב, תיישר קו, תשב, תלחץ, תרגיש....

אני מקדים את המאוחר - ישנן GT שנמצאות במצב סביר. למשל:

יצא לי לראות אחת למכירה שנת 2000 יד ראשונה (ראשונה, לא טעות) עם 38000 קמ (38 לא טעות) במצב מ-ע-ו-ל-ה.

ואפילו היא עמדה ללא קונה ברמת אביב כחודש.

לאחר חודש היא נקנתה.

• תוכן חדש...