Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף מבחינת:

1.סחירות

2. אמינות

3.צריכת דלק

4.טכנולוגיה

5. מרחב פנימי

6.שמירת ערך

7.בטיחות

שכחתי משהו?

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם
מה עדיף מבחינת:

1.סחירות-שניהן סחירות מאד,ומכוניות כאלו,בייחוד אוטומטיות נחטפות בו ביום.

2. אמינות -היתה לי אטוס 4 שנים,0 תקלות,וממה ששמעתי ממנהל המוסך שבו טיפלתי,המכונית סופר אמינה.גם הסיריון מפגינה אמינות מצויינת.

3.צריכת דלק-שתיהן חסכוניות למדי,12-13 ק"מ לליטר בממוצע.

4.טכנולוגיה-די בסיסית.

5. מרחב פנימי-האטוס מרווחת יותר בשל גובהה,אם כי גם המרחב הפנימי בסיריון טוב למדי.

6.שמירת ערך-זה מה שמדאיג אותך?

7.בטיחות- 3 כוכבים במיבחן ה NCAP בשתיהן.לא מדהים אך ראוי למאכל אדם.לסיריון 2 כריות אוויר לעומת 1 באטוס.

שכחתי משהו?

לשתיהן מזגנים מצויינים,איבזור ראוי(לא בגירסת הבסיס של הסיריון),שבסיכומו של דבר הסיריון עדיפה על האטוס במקצת,ונותנת תחושה של "יותר מכונית",למרות שלאטוס איכות ייצור והרכבה טובות בהרבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

סתם משהו מוזר שאני חייב להעלות.

פעמיים בחיים שלי ראיתי רכבים הפוכים לגמרי (זאת אומרת גג על הכביש, גלגלים באויר) בתוך עיר, כאשר המהירות המקסמילית היא 50.

איך לעזעזל פעמיים זו היתה יונדאי אטוס?

ולנושא השרשור - הסריון אופציה מאוד טובה בגירסת ה-1.3. בנוסף לאמינות, סחירות, חסכוניות וכו', היא גם הרבה יותר מהאטוס.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

יש לי כתבת מבחן השוואתית בין 2 הרכבים הנ"ל, אם אוכל לסרוק אני אסרוק בכיף.

אני בטוח שהכתבה הזו תעזור לך להגיע להחלטה.:smile:

אביחי

פורסם

לדעתי האישית האטוס מבחינת בטיחות לא מספקת... יותר מדי דקה, צרה וקטנה. מפחיד לחשוב מה קורה לרכב כזה בתאונה.

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

פורסם

לאבא של חברה שהייתה לי הייתה כזאת הוא התהפך איתה והשבית את האוטו . ברוך ה' לא קרה לו כלום אבל מנהיגה שלי בו הוא נוח אבל מבחינת יציבות הוא על הפנים

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
לדעתי האישית האטוס מבחינת בטיחות לא מספקת... יותר מדי דקה, צרה וקטנה. מפחיד לחשוב מה קורה לרכב כזה בתאונה.
דעתך האישית לא ממש קובעת.

לאטוס,כמו לסיריון 3 כוכבים במיבחן הריסוק התיקני.

לא מדהים,אך טוב משל הפונטו והקורסה הקודמות,ומקביל לזה של האיביזה והפולו דור קודם.

האחיזה של האטוס לא מדהימה,אך טובה ממה שאפשר לשער מהמראה שלה.

כל עוד לא עושים איתה שטויות-אין בעייה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...