Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אבא שלי החליף זוג צמיגים אחוריים לאחר שאחד מהם התפנצ'ר..

הוא בחר להיות ישראלי עד הסוף ולהחליף לצמיגים משנת 2002 (החברה היא alliance דגם a-140 אם אינני טועה) עכשוי השאלה שלי היא מה ההשלכות של שימוש בצמיג שלא היה בו שימוש כביכול אך שנת יצורו היא 2002 וככל הנראה שכב באיזה מחסן עד עכשיו?

תודה וחג שמח:roll:

פורסם

סלח לי שאני מדבר כך על אביך, אשתדל מאוד להתבטא בעדינות המירבית:

כמה טיפש וקמצן אפשר להיות?!?!?!

תגיד, אם אבא שלך צריך קונדומים ומציעים לו לקנות כאלה שתאריך התפוגה שלהם הוא 2002 אבל הוא מקבל אותם במחיר ממש זול, הוא גם יקח?

שוב סליחה על צורת ההתבטאות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בצמיגים ישנה תופעה של הזדקנות טבעית, כלומר הדבק (הגיפור) המחבר את השכבות מתפרק עם הזמן וזה מחליש את הצמיג.

לכן התקן הישראלי אוסר על מכירת צמיגים מעל שנה מיום הייצור (גם אם הם נשמרו במקום מוצל וכו וכו..)

הצמיג שאביך קנה אמנם חדש אך חלש משמעותית מצמיג שיוצר לפני שבוע, ומכאן שיתבלה מהר יותר.

עד כמה שאני זוכר אורך חיים של צמיג לפי מכון התקנים בארץ הוא 5 שנים או 80K קילומטרים, המוקדם מביניהם.

מקווה שעזרתי,

חג שמח

רונן

פורסם

כל הכבוד לו שהוא בחר להיות ישראלי ולקחת "אליאנס" אך לצערך הוא גם בחר להיות ישראלי בתחום הכסף שיוצא לו מהכיס.

חוץ מזה שהוא מסכן את עצמו, אלו שאיתו ברכב ואת הסביבה - אין לו יותר מדי במה להתגאות.

אם הוא עשה את המעשה בשל חוסר ידיעה \ לחץ של המוכר - שיחזור לשם ויחליף את הצמיגים.

אם הוא עשה את זה מתוך ידיעה ברורה שהוא רוכש צמיג ישן ולא בטיחותי ורכש את הצמיג רק בגלל המחיר - שירגיש טוב עם עצמו. אנשים כאלה מגעילים אותי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הצמיגים שאביך התקין מ-ס-ו-כ-נ-י-ם. יכולות הבלימה, ההאצה והאחיזה שלהם פחותות ביחס לצמיג חדש באופן מסוכן. אני מאוד מקווה שאף אחד מהנוהגים והנוסעים ברכב לא יגלה בדרך הקשה את מה שאני עכשיו אומר לך - האמן לי!

בקש מאביך שיחליף את הצמיגים האלה בהקדם האפשרי.

בברכה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הוא עוד ישראלי סביר, מישהו לקח מהפח אשפה בשכונה שלי את הצלחות ברקס והדיסקיות שהיו לי בפוקוס :(

היה צריך להשמיד את זה כנראה :(

אז כמו שנאמר: הצמיג לא בטוח לשימוש, לי יש ברכב צמיגים מ2003, שאני כבר רוצה להחליף, תגיד לאבא שלך שאם הוא החליט לסיים את החיים, זה לא חייב להיות בכביש ואף אחד אחר אשר משתמש בכביש לא צריך להיות מעורב בזה...

בקיצר, גשו להחליף את הצמיגים לצמיגים חדשים יותר ביצור.

חג שמח.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם כבר העלתה את הנושא אז תגיד לפחות כמה הוא שילם עליהם? הרי יש כמה סיבות לרכישה יכול להיות שפשוט המוכר עבד עליו.

למשל אני לפני שהצתרפתי לפורום גם לא ידעתי איך לבדוק תאריך יצור. ושם של חברה של צמיגים לא אמר לי כלום מבחינתי כול מה שהמוכר היה ממליץ היה לי טוב.

פורסם

תודה רבה על התשובות המהירות:smile:

תגובות ודעות אישיות על אבא שלי ממש לא מעניינות אותי כרגע וגם ממש לא עונות לי על השאלה.

בכל אופן הוא כנראה יחליף אותם לחדשים יותר שוב תודה רבה וחג שמח.

• תוכן חדש...