Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הרכב הוא סיטרואן קסנטיה 97 אוטומט.

לאחר הטיפול התקופתי שהיה בשבוע שעבר, הבחנתי היום בצינור מנותק שאין לי מושג מה תפקידו בכוח ולמה הוא בעצם מנותק (אם במכוון או ששכחו להחזירו וכו').

צירפתי תמונות, אשמח להסבר לגבי תפקידו והאם יכול להגרם נזק כלשהו לאחר שבוע של נסיעה כשהוא מנותק.

תודה!

p2.jpg

p1.jpg

פורסם

זהו צינור הנשם שאמור להתחבר למכסה השסתומים, ובקצהו השני (בתמונה ימנית) למסנן למיחזור הגזים השרופים, מעין קניסטר, ניתוקו יגרום לזיהום אוויר, ולריחות לא נעימים בתא הנוסע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כמו שצביקה כתב.

דחוף אותו למקום, שים עליו אזיקון וסע לשלום.

וחג שמייח.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

כמו שקודמיי רשמו... זהו צינור הנשם שמעביר גזים שרופים שהמנוע פולט ומעביר אותו בסופו של דבר לסעפת היניקה לשם שריפה, ביטול ריח מסריח, זיהום אויר

תחבר אותו חזרה... ותוודא שהוא אטום לגמרי... לפני שאתה מחזיר שים לב שהוא לא יבש, סדוק, בלוי.

במידה והוא כן בלוי תחליף לחדש.

• תוכן חדש...